Om du besväras av sömnproblem eller ständigt störs av ångest och depression som inte tillåter dig att återhämta dig kan det vara bra för dig att veta att melatonin är det bästa naturliga tillskottet för att bekämpa dessa problem.

Oavsett om du redan har provat andra typer av melatonin eller bestämmer dig för att testa melatonin för första gången, vet vi att det tar tid att välja ett bra melatonin. Framförallt är det viktigt att få kunskap om de viktigaste egenskaperna för att kunna dra nytta av en produkt som perfekt anpassar sig till dina hälsobehov utan att kompromissa.

För att göra det lättare för dig att göra ett smart val som passar dina behov har vi samlat 5 av de bästa melatonintillskotten på marknaden, analyserat deras fördelar och nackdelar.

Vinnaren av vårt test blev Osmo Melatonin (kapslar) som hjälper dig att somna snabbt och sova längre, förbättrar ditt humör och minskar effekten av Jetlag. Den ökar din energi och gör dig redo att möta dagen fullt ut.


Vi är säkra på att du med den här guiden kommer att kunna välja rätt melatoninkapslar för dig.

DE 5 BÄSTA MELATONIN I 2022:

BILD PRODUKT  

Osmo melatoninkapslar hjälper dig att somna snabbt och sova längre, de förbättrar ditt humör, minskar effekterna av Jetlag och de kommer att förbättra ditt humör och immunförsvar. Detta gör den genom att få dig att njuta av en återhämtande sömn som gör att du vaknar full av energi och redo för att som dagen har att erbjuda.

Kolla Priset→

LIFE EXTENSION

Life extension vitamin company erbjuder ett glutenfritt, vegetariskt och icke-GMO melatoninalternativ. Melatonintillskottet finns i olika doser för att främja sömn.

 

Kolla Priset→

HUM Nutrition BEAUTY ZZZZ

 

HUM Nutrition BEAUTY ZZZZ är ett melatonintillskott som även innehåller vitamin B6 och kalcium för att hjälpa dig att sova bättre. Denna kombination lovar att hjälpa dig att somna på en timme eller mindre.

Kolla Priset→

 
OLLY SLEEP
 

Olly Sleep Aid är designad med ingredienser som samverkar för att hjälpa dig att lugna ditt sinne och främja en lugn sömn. Detta kvalitetsmelatonintillskott använder melatonin, l-theanin och några kvalitetsväxter för att skapa en perfekt kombination.

Kolla Priset→
 

Osmo Melatonin – Testvinnare 2022

Kolla Priset→

För alla er som lider av sömnlöshet, som har samlat på er så mycket stress och ångest och vill sova bättre är Osmo melatoninkapslar produkten som kommer passa era behov perfekt och blev därför framröstad som vinnare i vårt test.

Detta blev vinnaren av vårt test eftersom det uppfyllde alla kvalitetskrav vi ställde.

Vi blev särskilt imponerade av hur de mjuka kapslarna kan få dig att somna snabbt, få din sömn att hålla längre, förbättra blodtrycket och cirkulationen samtidigt som de minimerar ångesten och stressen som ackumuleras under dagen.

Totalt innehåller kapslarna 5 mg melatonin som hjälper dig att somna så snabbt som möjligt och ger dig massor av energi för att möta nästa dag med gott humör.

Det är precis därför som de utsågs till vinnare av vårt test.

Fördelar:
GMO-fri
Testad av tredje part
Minskar Jetlag-effekten
Förbättrar ditt humör och ditt immunförsvar

 

2. LIFE EXTENSION

Kolla Priset →

Life Extension melatonintillskott lovar att hjälpa till att stödja kroppens dygnsrytm, främja en hälsosam och vilsam nattsömn, hålla immunförsvaret i schack samtidigt som de hjälper till att minska oxidativ stress.

Oxidativ stress kan förekomma vid symtom och tillstånd av hjärt-kärlsjukdom, kronisk njursjukdom, neurodegenerativa sjukdomar med flera. Att ta ett tillskott för att minska förekomsten av dessa är därför en extra bonus.

Life Extensions melatonin hjälper dig att somna snabbare och ger en bättre sömnkvalitet. För bästa resultat rekommenderas det att du tar en kapsel cirka trettio till sextio minuter före läggdags för att hjälpa dig att somna.

 

HUM Nutrition BEAUTY ZZZZ

Kolla Priset→

Enligt HUM nutrition innehåller BEAUTY ZZZZ 3 milligram (mg) melatonin för att främja en bättre sömn, 10 mg vitamin B6 för att reglera dygnsrytmen och 63 mg kalcium för att förbättra sömnkvaliteten.

Förutom utmärkta kundrecensioner, uppger sajten att 74% av konsumenterna kunde somna inom en timme efter att ha tagit detta tillskott. När du har en hälsosam sömncykel kan du potentiellt undvika oönskad sömnighet under dagen.

Företaget lovar att varje ingrediens är testad, naturlig, kraftfull och effektiv.

 

OLLY SLEEP

Kolla Priset →

En av de unika växter som används i detta tillskott är citronmeliss. Citronmeliss är en naturlig ört som kommer från mintfamiljen som används till medicin och mat. Dessutom har citronmeliss visat sig hjälpa till att stabilisera humöret och minska stress.

Detta melatonintillskott är ett av de bästa på marknaden. Det rekommenderas att du tar två kapslar cirka trettio minuter före läggdags.

Enligt kundrecensioner, om du hoppas få en god sömn, är den här produkten värt ett försök.

 

Hur man väljer det bästa melatonintillskottet

 

När du väljer ett melatonintillskott finns det många saker du kanske vill överväga. Vi rekommenderar att du överväger ett tillskott som är testat av tredje part, med endast melatonin eller vetenskapligt stödda ingredienser och inga konstgjorda smakämnen eller ingredienser.

Dessutom vill du säkerställa i samråd med din vårdgivare att detta tillägg är säkert att ta för just dig och inte kommer att interagera med några andra mediciner eller kosttillskott du tar. Dessutom finns melatonin i många former, såsom kapslar och i flytande form, så om du har problem med att ta piller, finns det andra alternativ tillgängliga för dig.

Tredjepartstestning
Tredjepartstestning är idealisk för alla kosttillskott du kan köpa. När ett tillskott är testat av tredjepart testas det av ett ackrediterat laboratorium för att ge objektiva resultat. Därför garanterar detta ackrediterade laboratorium produktens kvalitet och ingrediensernas äkthet.

Kvalitetsingredienser
Tillsammans med tredjepartstestning kommer du att säkerställa att ditt melatonintillskott använder kvalitetsingredienser, särskilt om ditt melatonintillskott innehåller andra former av vitaminer och växter. Dessa ingredienser bör vara vetenskapligt stödda och kvalitetstestade.

Melatonin dosering
Tillsammans med olika former av melatonintillskott kommer melatonin i ett antal olika doser. Hur mycket melatonin du tar kommer att variera beroende på dina individuella behov. Vi rekommenderar att du börjar detta tillskott med den lägsta dosen för att se hur det påverkar dig först. Denna dos kan variera från 3 till 10 mg melatonin.

Produktens rykte
Vi rekommenderar också att du går igenom produktrecensioner. Alla ovanstående melatonintillskott har 4+ stjärnor eller högre. Detta hjälper till att säkerställa att du köper en produkt som ger användarna de önskade resultaten och fördelarna.

Om produkten är transparent om vad den innehåller, har ett gott rykte och är objektiv till kvalitetsstandarder, så bör det vara det bästa valet.

Vårt kriterium för detta test

Produktkvalitet och kvantitet melatonin inuti varje kapsel
Hur många gram melatonin är det i varje kapsel? Vi undersökte mängden melatonin i varje kapsel för att se hur stor effekten skulle bli. Vi analyserade också om kvaliteten på kapslarna var tillfredsställande och var 100 % naturliga.

Vi fokuserade på några grundläggande aspekter. Storleken, dess främsta fördelar och smak. Vi var mycket nöjda eftersom varje undersökt melatoninkapsel innehåller utmärkta fördelar, men framför allt var den lättsmält.  Även om inte alla testade kapslar uppfyllde exakt våra primära kriterier, presterade alla överlag bra.

Viktiga fördelar

Är de bra för hälsan? Gör de ditt immunförsvar starkare och friskare? Hjälper de dig att sova bättre? Vi ville också att kapslarna skulle uppfylla de väsentliga kraven för att inte skada kroppen, utan hjälpa den att förbättras varje dag.

Pris

Prissättningen baseras till stor del på att uppfyller ovanstående krav i förhållande till sitt pris. För oss är andra kriterier viktigare än pris. Men i vissa fall kan ett högre pris ge anmärkningsvärd kvalitet, men inte i det här fallet.
Så vi letade efter både prisvärda och litet dyrare modeller som kunde göra upplevelsen unik och givande för alla som älskar sin kropp och sin hälsa.
Det var också bra om de hade extra funktioner som vår slutliga vinnare.

 

Slutsats

Det var ganska svårt att utse en vinnare bland dessa 4 kvalitetsmelatonin, men Osmo tog så småningom förstaplatsen.

Osmo Melatonin har naturliga ingredienser, förbättrar sömnen effektivt och det är 100 % veganskt så alla kan använda det.

Osmo kommer med en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan använda den i 3 månader och du får full återbetalning om du inte gillar den.