Topp 5 Uppvärmda Handskar 2022

Om dina händer fortfarande är kalla på vintern även när du bär vardagshandskar, kan det vara dags att byta till uppvärmda handskar.

Uppvärmda handskar är vanligtvis vindtäta och vattentäta, så förutom att värma – de lägger till ett nytt lager av värme i dina händer.

Sanningen är att alla uppvärmda handskar inte är gjorda på samma sätt.

Vi har förstahandstestat över 24 olika par uppvärmda handskar och letat efter smart temperaturkontroll, andningsbart och bekvämt material, långvarig värme och massor av andra viktiga faktorer.

Här är de 5 bästa valen:

Sean Moreno - ingenjör och teknisk expert

Med över 15 års erfarenhet av att utveckla användbara prylar och verktyg för uppvärmning av hem, dök Sean djupt in i teknikens värld och fick beundransvärd kunskap. Kolla in hans kunskaper i världsklass i vår topp 5-serie.

Totalbetyg

A+

Betyg

9.8/10

4.8/5

(4155 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo värmehandskar är de bästa värmehandskarna för denna vinter.

Det första som skiljer dem från alla andra par är smart temperaturkontroll som låter dig välja mellan 3 olika temperaturnivåer baserat på dina behov eller tillfälle.

Du kanske vill använda en annan temperatur när du kör jämfört med när du är ute och åker skidor. Det är vettigt, eller hur?

Den har långvarig värme.

Vad jag menar med detta är att du kan få upp till 6 timmars kvalitetsuppvärmning medan du bär dessa handskar. Det som gör dem ännu bättre är att de är gjorda av material som andas, så att dina händer inte kommer att svettas eller utveckla någon konstig lukt.

De är vattentäta och kompatibla med smartphones.

Detta gör allt mycket enklare eftersom du inte behöver ta av dig handskarna för att svara på telefonsamtal eller skicka ett meddelande eftersom den har en touchsensordesign ovanpå varje finger.

En annan fantastisk funktion är den omärkliga fickan där du kan lägga dina batterier – du känner inte ens dem eller ser dem, men de finns där.

Osmo erbjuder en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan bära dem hela vintern och om du inte tycker att de är användbara – får du full återbetalning.

Temperaturkontroll
99%
Bekvämlighet
98%
Värde för pengar
99%
Returpolicy
99%
Kundfeedback och nöjdhet
97%

Fördelar

✅ Smart temperaturkontroll

✅ 3 olika värmenivåer

✅ Vattentät

✅ Upp till 6 timmars uppvärmning

✅ Pekskärmskompatibel

✅ Tillverkad av material som andas

✅ Lämplig för utomhussportaktiviteter

✅ Diskret ficka för batterier

✅ Snabb uppvärmning

✅ Finns i flera storlekar

✅ Bekväm och vindtät

✅ 14 dagars pengarna tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Tar ofta slut på grund av stor efterfrågan

Slutsats

Osmo uppvärmda handskar är konkurrenskraftiga priser för marknadsledande uppvärmda handskar med justerbara värmeinställningar och snabb uppvärmning. Dra nytta av denna tidsbegränsade rabatt så långt lagret räcker. Osmo erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti och fri frakt. Osmo Heated Gloves utsågs enhälligt till 2022 års bästa värmehandskar.

Totalbetyg

B+

Betyg

8.8/10

4.6/5

(3580 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Den inre handflatan och fingrarna på Saviour Heated Electric Gloves är förstärkta med mjukt lammskinn, vilket gör dem flexibla men ändå hållbara för att säkert greppa föremål utan att haka i tyget. Deras mjuka bomullsfoder var bekväm mot min hud, och dessa tjocka handskar var ganska varma redan innan jag aktiverade värmeelementen. De små litiumjonbatterierna passar in i en dragkedja på insidan av handledsmanschetten, och när batterierna väl var på plats märkte jag knappt att de var där. Strömknappen gjorde det enkelt att slå på handskarna och bläddra igenom värmeinställningarna.

De uppvärmda trådarna löper över handryggen och längs baksidan av fingrarna. Inom några minuter efter att jag vridit handskarna till högsta värmeinställningen var mina fingrar ganska varma. Jag vände den till den lägsta inställningen, vilket höll mina händer tillräckligt varma. Efter att ha haft handskarna på mig i ca 20 minuter tog jag av dem men vred värmeelementet till den höga inställningen. Jag sprayade handskarnas utsida med vatten för att simulera att jag bär dem när det dimma eller snöa ute. Jag kollade handskarna var 30:e minut för att se om de fortfarande var varma, och de fortsatte att generera värme i nästan 7 timmar. Insidan kändes aldrig fuktig.

Temperaturkontroll
89%
Bekvämlighet
93%
Värde för pengar
90%
Returpolicy
85%
Kundfeedback och nöjdhet
88%

Fördelar

✅ Bekväm

✅ 2 värmeinställningar

✅ Finns i flera storlekar

✅ Bekväm

✅ Fin design

✅ Gratis frakt

✅ Vattentålig

Nackdelar

❌ Lite dyrt

❌ Uppvärmningen varar endast 3 timmar

Totalbetyg

B

Betyg

8.3/10

4.4/5

(2004 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Varsågod och kasta den där snöbollen! De uppvärmda elektriska handskarna för SNOW DEER har tre temperaturinställningar för att hålla händerna varma oavsett typ av utomhusaktivitet. Handskarnas läder- och polyesterskal höll mina händer torra och fria från drag, och tryckknappar är lätta att manövrera på baksidan av varje handske. Värmtrådarna täckte hela baksidan av händerna och fingrarna – de slutar precis utanför fingertopparna.

Jag var imponerad av kvaliteten på konstruktionen – den förstärkta läderhandflatan gjorde det lätt att få ett stadigt grepp om föremål som stänger och spadehandtag, och den mjuka insidan är supermysig. Handskarna fungerar på litiumjonbatterier som får plats i en dragkedja på insidan av handledsmanschetter. Strömknappen sitter på baksidan av handen och jag hade inga problem med att scrolla igenom de tre värmeinställningarna medan jag hade handskarna på mig. På den högsta inställningen blev handskarna rejält varma på bara ett par minuter – värmeelementen löper längs handryggen till fingertopparna.

Temperaturkontroll
82%
Bekvämlighet
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

✅ Solid temperaturkontroll

✅ Bekväm

✅ Finns i flera storlekar

✅ Perfekt för sportaktiviteter

✅ Gratis frakt

✅ Vindtät

✅ Ficka för batterier

Nackdelar

❌ Det tar 10 minuter att börja värma

❌ Andas inte

❌ Ingen pengarna-tillbaka-garanti

Totalbetyg

B

Betyg

7.8/10

4.2/5

(2344 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Jag kunde säga att SAVIOR HEAT elektriska uppvärmda motorcykelhandskar var robusta direkt ur förpackningen. De har en dubbelförstärkt läderhandflata, knogskydd för att skydda knogarna när du kör motorcykel eller snöskoter, och de kommer med en liten skumdyna som sys in i handflatans ytterkant, vilket ger handtrötthet när du greppar styret.

Kalla motorvägsvindar är ingen match för den hållbara läder- och polyesterkonstruktionen som erbjuder ett vindtätt och vattentätt skal. Deras stil gör det enkelt att greppa en cykels styre och manövrera bromsspakarna. Värmetrådarna, som drivs av litiumjonbatterier i handledsfickor med dragkedja, sträcker sig över handryggen och fingrarna, och handskarna värmdes upp inom ett par minuter efter att jag slagit på dem. De är lite skrymmande men väl lämpade för långvarig ridning i kallt väder.

Temperaturkontroll
82%
Bekvämlighet
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

✅ Snabb uppvärmning

✅ Bekväm

✅ Finns i flera storlekar

✅ Fri frakt i USA

✅ Positiva recensioner

✅ 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Endast en temperaturnivå

❌ Inte vattentät

❌ Kan vara billigare

från Snow Deer

Totalbetyg

c+

Betyg

7.5/10

4/5

(1835 röster)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Oavsett om du går nerför kaninbackarna eller tar dig an svängarna i en utmanande svart-diamantlöpning, är SNOW DEER-uppvärmda skidhandskar designade för att hålla händerna varma. Dessa handskar av vanttyp har uppvärmda trådar som sträcker sig över hela handryggen hela vägen till fingertopparna för att hålla händerna varma.

Vantarna har vattenavvisande polyester på handryggen och smörmjukt läder på handflatan. Jag blev förvånad när jag förde in handen och upptäckte att det mjuka invändiga fodret inuti är en handskdesign; de är i huvudsak handskar inuti vantar. Vantens design tillåter inte så mycket smidighet, och jag kunde inte svepa pekskärmen på min telefon, men de är väldigt varma och bekväma.

 

Temperaturkontroll
82%
Bekvämlighet
80%
Värde för pengar
60%
Returpolicy
70%
Kundfeedback och nöjdhet
75%

Fördelar

✅ Bra för skidåkning

✅ Fast uppvärmning

✅ Snabb uppvärmningsteknik

✅ Vattentät

✅ Gratis frakt

Nackdelar

❌ Inte lämplig för bilkörning eller vardagligt bärande

❌ Dina händer kommer att svettas

❌ En temperaturnivå

❌ Blandade recensioner

VAD ÄR UPPVÄRMDA HANDSKAR

Uppvärmda handskar liknar dina vardagshandskar, men med möjlighet att värma händerna medan du har dem på dig. De drivs av laddningsbara batterier och förutom värmefunktionen är de vattentäta, vindtäta och överlag mer bekväma att bära.

Fördelar med uppvärmda handskar

Saker att tänka på NÄR DU VÄLJER DE BÄSTA uppvärmda handskarna

Justerbar temperatur

I de flesta fall behöver du inte samma temperatur när du kör jämfört med när du gör några utomhusaktiviteter. När du kan växla mellan olika värmeinställningar gör det uppvärmda handskar lämpliga för alla tillfällen.

Långvarig värme

Vad är poängen med att ha uppvärmda handskar om de bara kan värma upp till en timme? Försök alltid leta efter handskar med minst 4-5 timmars varaktig värme eftersom du inte vill att de ska sluta värma när du behöver dem som mest.

Flera storlekar

Om märket säger "one size fits all", ljuger de med största sannolikhet och du kommer inte att känna dig bekväm att bära den. Allas hand- och fingerstorlek är olika, så leta alltid efter rätt storlek.

Vattentät & Andas

Om du planerar att använda den för utomhusaktiviteter är vattentät design ett måste. Du vill inte att dina batterier ska dö bara för att lite vatten föll på dina handskar. Andningsbart material hindrar handen från att svettas överdrivet och utveckla en konstig lukt.

Garanti

Om varumärket inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller garanti på sina handskar, bör du hålla dig borta från det. Leta alltid efter något du kan prova och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Vad du ska undvika när du väljer uppvärmda handskar

Handskfoder

Handskfoder är precis som handskar men mycket tunnare och de är avsedda att bäras under dina vanliga handskar. Detta är helt enkelt inte vettigt och i de flesta fall - det är inte ens effektivt eller effektivt som vanliga uppvärmda handskar.

Ingen batterificka

Om handskar inte har en batterificka betyder det att alla kommer att se batterier hoppa ut när du har handskar på dig. Det ser lite konstigt ut och du bör söka en ficka där du enkelt kan förvara dina batterier.

Billiga knockoffs

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt kan allt under $70 inte vara funktionellt.

Sean Moreno - ingenjör och teknisk expert

Med över 15 års erfarenhet av att utveckla användbara prylar och verktyg för uppvärmning av hem, dök Sean djupt in i teknikens värld och fick beundransvärd kunskap. Kolla in hans kunskaper i världsklass i vår topp 5-serie.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Den här webbplatsen ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi har inte möjlighet att granska alla produkter i en viss kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna webbplats är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på “meta-reviews”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett och samma ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut.

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende, och påverkar platsen och ordningen i vilken dessa produkter visas. Som Amazon-partner tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.