De 5 bedste elektriske tandbørster i 2023

Hvis du gerne vil forbedre din tandbørstning, er en elektrisk tandbørste helt sikkert et smart valg.

Elektriske tandbørster har vist sig at være bedre end almindelige tandbørster til at fjerne plak, tandsten og andre madpartikler, der sidder fast mellem tænderne.

Men ikke alle elektriske tandbørster er lige gode.

Vi har undersøgt over 32 forskellige elektriske tandbørster for at finde en, der er meget effektiv, har justerbare effektniveauer, bløde børstehår, smarte funktioner og mange andre vigtige faktorer.

Her er vores fem bedste valg:

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring i at undersøge og inspicere nyttige gadgets og teknisk udstyr har Penny opnået en beundringsværdig viden. Tag et kig på hendes viden og ekspertise i verdensklasse i vores Top 5 Reviews-serie.

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

OVERORDNET ANALYSE

Osmo MaxClean er vores absolutte favorit markedet i dag.

Det første, der adskiller den fra andre tandbørster, er den innovative soniske teknologi, der giver en meget mere effektiv og sundere rengøring af tænderne.

Det imponerende er den kraftige magnetiske motor med over 42.000 vibrationer i minuttet, der renser tænderne. Det er ikke underligt, at kunderne elsker den meget.

Den har 9 justerbare børstetilstande.

Afhængigt af hvor følsomme dine tænder er, kan du gradvist øge eller mindske effekten eller vælge mellem forskellige tilstande.

Den er helt sikker for bøjler og tandrestaureringer den forårsager ikke betændelse i tandkødet.

MaxClean har også en SmartTimer, der minder dig om at rengøre forskellige sider af tænderne hvert 30. sekund og hjælper dig med at udvikle en børsterutine, som anbefales af tandlægen.

Den er IPX7vandtæt, du kan bruge den i brusebadet, hvis du ønsker det. Desuden får du et rejseetui, der beskytter dine tænder, uanset hvor du går hen.

Osmo har en 14dages pengenetilbagegaranti, du kan prøve den i to uger og stadig dine penge tilbage.

Strømindstillinger
99%
Effektivitet
98%
Værdi for pengene
99%
Returpolitik
99%
Feedback og kundetilfredshed
97%

Fordele

✔️ Innovativ lydteknologi

✔️ 9 børstetilstande

✔️ SmartTimer-funktion

✔️ Bløde nylonbørster

✔️ Ekstra hoved

✔️ Sikker til tandbøjler og implantater

✔️ IPX7 vandtæt

✔️ God batterilevetid

✔️ 42.000 vibrationer pr. minut (VpM)

✔️ Rejsetaske medfølger

✔️ Meget effektiv

✔️ 14-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

❌ Ofte udsolgt på grund af stor efterspørgsel

KONKLUSION

Osmo MaxCleaner er overkommelig for en markedsledende elektrisk tandbørste med justerbare børstetilstande og over 42.000 VpM. Benyt dig af denne tidsbegrænsede rabat, længe lager haves.

Osmo tilbyder 14 dages pengenetilbagegaranti og gratis forsendelse. Osmo MaxCleaner blev enstemmigt kåret til den bedste elektriske tandbørste i 2023.

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

OralB Pro 1000 er en af OralBs mest populære elektriske tandbørster og en budgetvenlig elektrisk tandbørste, der ikke har alle de højteknologiske detaljer, men bare renser godt.

Én rengøringsfunktion er alt, hvad du får med OralB Pro 1000, det er godt, at prisen er lav. Men hvis du er udkig efter enkelhed, kan dette være den rigtige tandbørste for dig. Ifølge brugervejledningen tager det 22 timer at lade OralB Pro 1000 helt op. Vi oplevede, at det kun tog lidt mindre tid. Da batteriet var helt afladet, tog det 20,5 timer at lade OralB Pro 1000 helt op.

trods af sin enkelhed har denne tandbørste også nogle nyttige funktioner. Den har en indbygget tryksensor, der advarer dig, når du børster for hårdt (da vores tester pressede den mod tænderne, slukkede det roterende børstehoved), og en timer, der hjælper dig med at huske, hvornår du skal videre til den næste kvadrant i munden. Den advarer dig også, når du har børstet dine tænder i de anbefalede to minutter. Ligesom selve håndsættet er udskiftningsbørstehovederne også meget overkommelige.

Strømindstillinger
89%
Effektivitet
93%
Værdi for pengene
90%
Returpolitik
85%
Feedback og kundetilfredshed
88%

Fordele

✔️ Justerbare børstetilstande

✔️ Batteri med lang levetid

✔️ Let at bruge

✔️ Pengene tilbage garanti

✔️ Stilfuldt design

✔️ Gratis forsendelse

✔️ Sikker til tandbøjler

Ulemper

❌ Ikke så bæredygtig

❌ Børstehovedet falder ofte ud

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

Philips Sonicare DiamondClean 9000 er slank og stilfuld og har ikke mindre end fire børstetilstande: clean, white+, gum health og deep clean+. Hver af disse tilstande kan yderligere justeres til en intensitetsindstilling, der passer dig, du har en bred vifte af børsteoplevelser at vælge imellem.

Vores tester bemærkede en stor forskel mellem clean/deep clean+, hvor sidstnævnte fik tænderne til at føles renere. Men efter et par rengøringer bemærkede de ikke den store forskel mellem de andre indstillinger, bortset fra at Gum Health var lidt blødere mod tandkødet.

DiamondClean 9000 leveres ligesom OralB Genius med en gratis app, der hjælper dig med at holde styr din mundhygiejne, og hvornår du skal skifte børstehoved. Du kan også indstille automatisk genbestilling, så dit badeværelsesskab er velforsynet.

Strømindstillinger
82%
Effektivitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Feedback og kundetilfredshed
78%

Fordele

✔️ Avancerede funktioner

✔️ Let at bruge

✔️ Fås i flere farver

✔️ Justerbar effekt

✔️ Gratis forsendelse

✔️ Spray med roterende vinkel

✔️ Alt vises i displayet

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Batteriet burde være bedre

❌ Ingen pengene-tilbage-garanti

Samlet karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

Waterpik Complete Care 9.0 leverer to mundhygiejneprodukter i ét og kombinerer en separat sonisk tandbørste og vandflosser i én kompakt enhed, hvilket gør den omkostningseffektiv og pladsbesparende.

Waterpik Complete Care 9.0 leveres med en række tilbehør, herunder 5 tandtrådsspidser, 2 børstehoveder, et opbevaringsetui og et rejseetui, samt 3 rengøringstilstande og en fasetungerensningsfunktion.

Vi testede hver rengøringstilstand flere gange efter hinanden. Den generelle rengøringsfunktion arbejder med en lidt lavere frekvens end whiteningfunktionen og giver ekstra glans til tandbørsten i de anbefalede to minutter. Massagetilstanden var den mest imponerende tilstand, som vores tester brugte, og den giver en blid massagepuls, som stimulerer tandkødet, samtidig med at den giver en dybderensende fornemmelse.

Strømindstillinger
82%
Effektivitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Feedback og kundetilfredshed
78%

Fordele

✔️ Stabile strømindstillinger

✔️ Kan bruges som vandflosser

✔️ Stor vandtank

✔️ Gratis forsendelse i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

❌ Ikke bærbar

❌ Skal være tilsluttet

❌ Ledningen er kort

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Oral-B iO Series 9 markedsføres som den ultimative rene elektriske tandbørste og giver en helt personlig børsteoplevelse.

Den har en indbygget tryksensor, der blinker rødt, når der lægges for meget tryk , hvidt, når børstningen er for blød, og grønt, når den er lige tilpas, hvilket giver børsterne den fulde guldlokoplevelse, når det gælder børstning. Ikke mindre end syv børstetilstande, herunder daglig rengøring, sensitiv, tandkødspleje, intensiv+, super sensitiv, tungerengøring og whitening.

Bortset fra en ændring i intensiteten mellem daglig, intensiv+ og sensitiv/supersensitiv, bemærkede vores tester ikke den store forskel mellem de forskellige tilstande. Da denne anmelder har følsomt tandkød, var den eneste egnede tilstand den superfølsomme tilstand. Tandkødsplejen var også meget hård ved tandkødet og gav en ubehagelig stikkende fornemmelse. Hvis du er udkig efter en tandbørste med et godt tryk, er dette det rigtige valg for dig, men hvis du er lidt følsom, er der måske bedre muligheder derude.

Strømindstillinger
82%
Effektivitet
80%
Værdi for pengene
60%
Returpolitik
70%
Feedback og kundetilfredshed
75%

Fordele

✔️ Smarte funktioner

✔️ Fantastisk teknik

✔️ Flere børsteindstillinger

✔️ Ekstra børster

✔️ Gratis forsendelse

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Ikke bæredygtig

❌ Ingen pengene-tilbage-garanti

❌ Blandede anmeldelser

HVORDAN VIRKER ELEKTRISKE TANDBØRSTER?

Elektriske tandbørster renser tænderne ved at rotere i forskellige bevægelser og vibrere mod tænder og tandkød for at fjerne plak og reducere tandkødsbetændelse. Nogle mener, at elektriske tandbørster er bedre end manuelle tandbørster, fordi de vibrerer og skaber mikrobevægelser, når du bruger børsten.

Fordele ved en elektrisk tandbørste

Hvad skal man overveje, når man vælger den bedste elektriske tandbørste?

Sonisk teknologi

Elektriske tandbørster med sonisk teknologi er som regel meget mere effektive til at rense tænderne end andre tandbørster. Kig altid efter innovativ sonisk teknologi, da det er det nyeste og mest avancerede.

Flere børstetilstande

Ingen af os har de samme tænder eller tandkød, så det er vigtigt altid at have mulighed for at vælge mellem forskellige børstemetoder. Det beskytter ikke kun dit tandkød mod betændelse, men kan også hjælpe dig med at få en bedre rengøring.

Batteri med lang levetid

Ingen ønsker en elektrisk tandbørste, der skal oplades hver anden dag, så vær opmærksom på batteriets levetid. Det mest imponerende batteri er vores favorit, da du kan få op til 21 dages brug med kun én opladning.

Avancerede funktioner

Avancerede funktioner omfatter en indbygget timer, der hjælper dig med at udvikle en sund vane med at børste tænder i mindst 2 minutter. Det gør tandbørstningen mere interessant, hvilket er meget vigtigt for børn.

Garanti

Hvis mærket ikke tilbyder en pengene-tilbage-garanti eller garanti på tandbørsten, skal du holde dig væk. Kig altid efter noget, du kan prøve og få pengene tilbage, hvis du ikke synes, det er brugbart.

Hvad skal man undgå, når man vælger en elektrisk tandbørste?

Ikke vandtæt

Hvis en elektrisk tandbørste ikke er vandtæt, skal du holde dig fra den. Ikke alene holder den sandsynligvis op med at virke efter et par måneder, men du kan heller ikke tage den med i bad.

Intet ekstra hoved

Det er meget vigtigt, at elektriske tandbørster har et udskiftningshoved, for du vil ikke bruge ekstra penge på at købe et. De fleste kendte mærker inkluderer et reservehoved uden omkostninger.

Billige kopier

Der er mange billige produkter (selv på Amazon), som bare er det rene bras. De er ikke engang testet, og de vil kun spilde din tid og dine penge. Efter min mening kan alt under 70 dollars ikke være funktionelt.

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring med at undersøge og inspicere nyttige gadgets og teknisk udstyr har Penny opbygget en beundringsværdig vidensbase. Tag et kig på hendes viden og ekspertise i verdensklasse i vores Top 5 Reviews-serie.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Denne hjemmeside ejes og drives af Seth Media, ejeren af Osmo.

Vi er ikke i stand til at anmelde alle produkter i en given kategori. Alle meninger, der udtrykkes på dette websted, er vores egne. Vi tester ikke selv produkterne. Vores metode er baseret på “meta-reviews”, hvor vi samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser på ét sted via kompliceret dataindsamling og research, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rigtige købsbeslutning.

Dette er en reklame og ikke en egentlig nyhedsartikel, blog eller forbrugerbeskyttelsesopdatering. Denne side er ejet af Seth Media. Derfor er indholdet muligvis ikke neutralt, objektivt eller uafhængigt, og det påvirker placeringen og rækkefølgen, som disse produkter vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalificerede køb af visse produkter. Grafik og produktbilleder er kun til illustrative formål.