Topp 5 GPS-sändare 2024

Om du vill veta din bils exakta plats när som helst eller sluta oroa dig om dina barn gick vilse på vägen till skolan – behöver du en bra GPS-sändare.

GPS-sändare är små enheter som låter dig spåra deras plats via din smartphone.

Alla GPS-sändare är dock inte gjorda på samma sätt.

Vi har undersökt över 21 olika GPS-sändare och letat efter fördelar såsom realtidsövervakning, höggradig noggrannhet, bra batteritid, diskret design och många andra viktiga faktorer.

Här är årets topp 5 val:

Rebecka S - Forskningsspecialist

Med många års erfarenhet av att undersöka och inspektera tekniska gadgetar och verktyg, har Rebecka skaffat sig beundransvärd kunskap. Kolla in hennes recensioner i världsklass i vår topp 5-serie.

1. Osmo GPS Tracker*

från Osmo

Totalbetyg

A+

Poäng

9.8/10

4.8/5

(4155 votes)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo GPS Tracker är överlägset vårt favoritval på marknaden.

Det första som gör att det sticker ut är realtidsövervakningen som automatiskt uppdaterar den exakta platsen var 5:e sekund – vissa andra sändare uppdaterar platsen var 20:e minut eller så.

På grund av sina innovativa högkvalitativa sensorer har denna GPS-sändare en höggradig noggrannhet och du kan använda den över hela världen, vilket är väldigt användbart när du reser.

Den har även ljudinspelning.

Detta är mycket viktigt om dina barn hamnar i en farlig situation, så du kan alltid veta om de leker med vänner eller skriker på hjälp.

Osmo är väldigt liten och diskret , så du kan placera den var du vill utan att andra märker det. Om tjuvar stjäl din bil, skulle de inte märka att en så liten enhet är gömd i din bil.

En annan imponerande funktion är dess superba batteritid.

Denna sändare klarar upp till en veckas heldagsövervakning och cirka en månads standbytid, vilket uppfyller branschstandarderna av högsta klass.

Med tanke på alla funktioner, förtjänar Osmo #1 plats för i år utan tvekan.

Osmo erbjuder även 1 års garanti och fri frakt

Teknologi
99%
Övergripande kvalitet
98%
Värde för pengarna
99%
Returpolicy
99%
Kundfeedback och nöjdhet
97%

Fördelar

Realtidsövervakning

Innovativa högkvalitativa sensorer

Ljudinspelning

Diskret design

Fantastisk batteritid

Styr allt från telefonen

Fungerar över hela världen

Andra kommer inte att märka av den

Se tidigare rörelser och rutiner

Höggradig noggrannhet

Säkerställer säkerheten för dina nära och kära

1 års utökad garanti

Nackdelar

Tar ofta slut på grund av stor efterfrågan

SAMMANFATTNING

Osmo GPS Tracker är rimligt prissatt för en marknadsledande GPS-sändare med realtidsövervakning och innovativ teknik. Dra nytta av denna tidsbegränsade rabatt så långt lagret räcker.
Osmo erbjuder 1 års garanti och fri frakt. Osmo röstades enhälligt till 2024 års bästa GPS-sändare.

från Cube

Totalbetyg

B+

Poäng

8.8/10

4.6/5

(3580 votes)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Cube Trackers GPS-sändare hamnar på vår lista på grund av sin snygga design och fantastiska funktionalitet. Enheten kan användas för att spåra fordon, husdjur eller dina tillhörigheter i realtid via din smartphone. Allt du behöver göra är att ansluta den här enheten till allt du vill spåra och börja övervaka från mobilappen Cube Tracker.

Spårningsinformationen du får är korrekt. GPS-sändaren kommer med ett SIM-kort. Enheten förlitar sig på mobiltornstriangulering, Wi-Fi och GPS. Du kan också använda enheten för att ställa in Geo-Fence-varningar via mobilappen. På så sätt kommer du att bli varnad varje gång när GPS-sändaren lämnar eller går in i den angivna geozonen.

Teknologi
89%
Övergripande kvalitet
93%
Värde för pengarna
90%
Returpolicy
85%
Kundfeedback och nöjdhet
88%

Fördelar

Fantastisk teknik

Realtidsövervakning

Kontrollera med hjälp av din smartphone

Liten och diskret

Fin design

Gratis frakt

Lätt att justera

Nackdelar

Dyr

Månadsprenumeration med massor av merförsäljningar

Totalbetyg

B

Poäng

8.3/10

4.4/5

(2004 votes)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Tracki ger sina användare den mest avancerade och användarvänliga tekniken för att spåra saker och ting och hålla reda på alla besökta platser. Denna produkt från Tracki kommer med en garanti och den är kompatibel med både Android och iOS vilket gör arbetet enklare och mer effektivt.

För att göra spårningen heltäckande visar den här produkten platsen i Google Street View-format så att användarna kan begränsa den exakta platsen. Produkten består av en serie tillbehör som en bärklämma och ett vattentätt skydd, som håller trackern intakt under svåra förhållanden.

Teknologi
82%
Övergripande kvalitet
84%
Värde för pengarna
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

Super liten design

Lätt att använda

Kompatibel med alla telefoner

Långt batteri

Inga lampor

Magnetisk

Lättvikt

Nackdelar

5 minuters försening

Endast för NYC-området

Inte så pålitlig

från LandAir

Totalbetyg

B

Poäng

7.8/10

4.2/5

(2344 votes)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Denna produkt har de mest avancerade funktionerna som är lämpliga för många ändamål. Den är också vattentät, så den är användbar även i vatten och den här produktens hållbara kropp gör att den håller längre. Indikeringslamporna på kroppen kan stängas av så att de inte kan lokaliseras lätt och dess inbyggda magnet kan användas i stark vind, regn eller i ett magnetfält.

Detta verktyg har en SIM-kortplats och användare kan sätta in SIM-kort. Den kan också användas med Android, Mac och andra enheter.

Teknologi
82%
Övergripande kvalitet
84%
Värde för pengarna
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

Diskret

Prisvärd

Fantastisk teknik

Fri frakt

Positiva recensioner

30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

Dåligt batteri

Endast för iOS

från Garmin

Totalbetyg

c+

Poäng

7.5/10

4/5

(1835 votes)

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Garmin Vivofit är den bästa GPS-sändaren för barn eftersom denna klocka har en snygg design som kan passa alla modesmaker. Den här klockan kan enkelt synkroniseras med din telefon och kan ge tillgång till många Marvel-karaktärsspel. Den här enheten fokuserar på ett förbättrat sätt att hantera sysslor, där den anger vissa tidsgränser för att slutföra en uppgift tillsammans med olika larminställningar.

Den här enheten synkroniserar också med din telefon och hjälper dig att spåra platsen och sysslor som ditt barn utför.

Teknologi
82%
Övergripande kvalitet
80%
Värde för pengarna
60%
Returpolicy
70%
Kundfeedback och nöjdhet
75%

Fördelar

Ljudinspelning

Fantastisk teknik

Exakt plats

Gjord för barn

Gratis frakt

Nackdelar

Inte så pålitlig

Dålig signal

De säljer dig mer med ytterligare föremål

Blandade recensioner

VAD ÄR EN GPS-SÄNDARE?

En GPS-sändare kan placeras i ett fordon, hos en person eller djur och använder satellitnavigering för att bestämma dess rörelse och bestämma dess geografiska position.

Fördelar med GPS-sändare

Saker att tänka på NÄR DU VÄLJER DEN BÄSTA GPS-sändaren

Realtidsövervakning

Realtidsövervakning säkerställer att platsen uppdateras var 5-10:e sekund och att det inte blir några förseningar. Detta är superviktigt eftersom GPS-sändare med 20 minuters fördröjning vanligtvis är värdelösa.

Ljudinspelning

Ljudinspelning är också mycket viktig för olika tillfällen och situationer. Om du lägger den i ditt barns ryggsäck kan du höra ljudet om han eller hon hamnar i problem eller farliga situationer.

Bra batteritid

En bra GPS-sändare bör hålla minst 5 dagars heltidsövervakning och minst 2 veckor i standbytid. Vissa sändare kan till och med hålla en månad i standbytid vilket kräver mindre laddning.

Diskret design

Du vill ha en GPS-sändare som tjuvar inte ser om de stjäl din bil, så satsa alltid på lätta enheter i fickformat som du praktiskt taget kan gömma eller placera var som helst.

Garanti

Om varumärket inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller garanti på deras sändare, bör du hålla dig borta från den. Leta alltid efter något du kan prova och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Vad du ska undvika när du väljer GPS Tracker

Endast för specifikt område

Vissa GPS-spårare är gjorda för specifika områden (t.ex. New York), men går alltid med alternativ som är lämpliga över hela världen eftersom du kan använda den när du reser, bara för att skydda ditt bagage.

Inga tidigare rörelser

Du vill se tidigare rörelser av en GPS-spårare, så att du kan gå tillbaka allt och kontrollera var det har varit under de senaste 24 timmarna - superviktigt om du spårar någon.

Billiga knockoffs

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt kan allt under $75 inte vara funktionellt.

Rebecka S - Forskningsspecialist

Med många års erfarenhet av att undersöka och inspektera tekniska gadgetar och verktyg, har Rebecka skaffat sig beundransvärd kunskap. Kolla in hennes recensioner i världsklass i vår topp 5-serie.

Annestest.com. Copyright © 2024

*Denna webbplats ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi kan inte granska alla produkter i en viss kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna sida är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på ”meta-recensioner”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut. .

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende och påverkar platsen och ordningen i vilka dessa produkter visas. Som Amazon-medarbetare tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.