Topp 5 Oppvarmede Hansker I 2023

Hvis hendene fortsatt er kalde om vinteren selv når du bruker uformelle hansker, kan det være på tide å bytte til varmehansker.

Oppvarmede hansker er vanligvis vindtette og vannavstøtende, så i tillegg til oppvarming – gir de et nytt lag med varme i hendene dine.

Sannheten er at alle oppvarmede hansker er ikke laget like. Vi har førstehåndstestet over 24 forskjellige par oppvarmede hansker og sett etter smart temperaturkontroll, pustende og behagelig materiale, langvarig varme og tonnevis av andre viktige faktorer.

Her er de 5 beste valgene:

 

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige gadgets og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

Samlet Karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

OVERORDNET ANALYSE

Osmo varmehansker er de beste varmehanskene for denne vinteren.

Det første som skiller dem fra andre par er smart temperaturkontroll som lar deg velge mellom 3 forskjellige temperaturnivåer basert på dine behov eller anledning.

Det kan være lurt å bruke en annen temperatur når du kjører enn når du er ute på ski. Det gir mening, ikke sant?

Den har langvarig varme.

Det jeg mener med dette er at du kan få opptil 6 timers kvalitetsoppvarming mens du har på deg disse hanskene. Det som gjør dem enda bedre er at de er laget av pustende materiale, slik at hendene dine ikke vil svette eller utvikle rar lukt.

De er vanntette og kompatible med smarttelefoner.

Dette gjør alt mye enklere siden du ikke trenger å ta av deg hanskene for å svare på telefonsamtaler eller sende en melding, siden den har en berøringssensordesign på toppen av hver finger.

En annen fantastisk funksjon er den umerkelige lommen der du kan legge batteriene dine – du kjenner dem ikke engang eller ser dem, men de er der.

Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti , slik at du kan bruke dem hele vinteren, og hvis du ikke finner dem nyttige – vil du motta full refusjon.

Temperaturkontroll
99%
Komfort
98%
Valuta For Pengene
99%
Returrett
99%
Tilbakemeldinger Og Kundetilfredshet
97%

Fordeler

✔️ Smart temperaturkontroll

✔️ 3 forskjellige varmenivåer

✔️ Vanntett

✔️ Opptil 6 timers oppvarming

✔️ Kompatibel med berøringsskjerm

✔️ Laget av pustende materiale

✔️ Egnet for utendørs sportsaktiviteter

✔️ Diskret lomme for batterier

✔️ Rask oppvarming

✔️ Tilgjengelig i flere størrelser

✔️ Komfortabel og vindtett

✔️ 14-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

❌Går ofte tom på lager på grunn av stor etterspørsel

OPPSUMMERING

Osmo varmehansker er konkurransedyktig priset for en markedsledende varmehansker med justerbare varmeinnstillinger og rask oppvarming. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo Heated Gloves ble enstemmig kåret til beste varmehansker i 2023 .

Samlet Karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

Den indre håndflaten og fingrene på Saviour Heated Electric Gloves er forsterket med mykt lammeskinn, noe som gjør dem fleksible, men likevel holdbare for sikkert å gripe gjenstander uten å sette seg fast i stoffet. Deres myke bomullsfôr var behagelig mot huden min, og disse tykke hanskene var ganske varme selv før jeg aktiverte varmeelementene. De små litium-ion-batteriene passer inn i en pose med glidelås plassert på innsiden av håndleddsmansjetten, og når batteriene først var på plass, la jeg knapt merke til at de var der. Strømknappen gjorde det enkelt å slå på hanskene og bla gjennom varmeinnstillingene.

De oppvarmede ledningene går over håndryggen og langs baksiden av fingrene. I løpet av minutter etter å ha skrudd hanskene til høyeste varmeinnstilling, var fingrene mine ganske varme. Jeg snudde den til den laveste innstillingen, noe som holdt hendene mine varme nok. Etter å ha brukt hanskene i ca. 20 minutter tok jeg dem av, men skrudde varmeelementet til høy innstilling. Jeg sprayet hanskenes ytre med vann for å simulere å bruke dem når det dugger eller snør ut. Jeg sjekket hanskene hvert 30. minutt for å se om de fortsatt var varme, og de fortsatte å generere varme i nesten 7 timer. Innsiden føltes aldri fuktig.

Temperaturkontroll
89%
Komfort
93%
Valuta For Pengene
90%
Returpolicy
85%
Tilbakemeldinger Og Kundetilfredshet
88%

Fordeler

✔️ Komfortabel

✔️ 2 varmeinnstillinger

✔️ Tilgjengelig i flere størrelser

✔️ Komfortabel

✔️ Fint design

✔️ Gratis frakt

✔️ Vanntett

Ulemper

❌Litt dyrt

❌Oppvarming varer kun 3 timer

Samlet Karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

OVERORDNET ANALYSE

Gå videre og kast den snøballen! SNOW DEER-oppvarmede elektriske hansker har tre temperaturinnstillinger for å holde hendene varme uansett type utendørsaktivitet. Hanskenes skinn- og polyesterskall holdt hendene mine tørre og fri for trekk, og trykknapper betjenes enkelt på baksiden av hver hanske. Varmetrådene dekket hele baksiden av hendene og fingrene – de ender like ved fingertuppene.

Jeg ble imponert over kvaliteten på konstruksjonen – den forsterkede lærhåndflaten gjorde det enkelt å få et fast grep om gjenstander som stenger og spadehåndtak, og den myke innsiden er superkoselig. Hanskene fungerer på litium-ion-batterier som passer inn i en pose med glidelås på innsiden av håndleddsmansjettene. Strømknappen er plassert på baksiden av hånden, og jeg hadde ingen problemer med å bla gjennom de tre varmeinnstillingene mens jeg hadde på meg hanskene. På den høyeste innstillingen ble hanskene varme på bare et par minutter – varmeelementene løper langs håndryggen til fingertuppene.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
84%
Valuta For Pengene
70%
Returpolicy
65%
Tilbakemeldinger Og Kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ Solid temperaturkontroll

✔️ Komfortabel

✔️ Tilgjengelig i flere størrelser

✔️ Flott for sportsaktiviteter

✔️ Gratis frakt

✔️ Vindtett

✔️ Lomme for batterier

Ulemper

❌ Det tar 10 minutter å starte oppvarmingen

❌ Ikke pustende

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

Samlet Karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

Jeg kunne fortelle at SAVIOR HEAT elektriske oppvarmede motorsykkelhansker var robuste rett ut av pakken. De har en dobbeltforsterket skinnhåndflate, knokebeskyttere for å beskytte knokene når du kjører motorsykkel eller snøscooter, og de kommer med en liten skumpute sydd inn i den ytre kanten av håndflaten, som gir håndtretthet når du griper styret.

Kald motorveivind er ingen match for den slitesterke lær- og polyesterkonstruksjonen som tilbyr et vindtett og vanntett skall. Stilen deres gjør det enkelt å ta tak i sykkelstyret og betjene bremsespakene. Varmetrådene, drevet av litium-ion-batterier i håndleddslommer med glidelås, strekker seg over håndryggen og fingrene, og hanskene ble varmet opp i løpet av et par minutter etter at jeg slo dem på. De er litt klumpete, men godt egnet for langvarig kjøring i kaldt vær.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
84%
Valuta For Pengene
70%
Returpolicy
65%
Tilbakemeldinger Og Kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ Rask oppvarming

✔️ Komfortabel

✔️ Tilgjengelig i flere størrelser

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Bare ett temperaturnivå

❌ Ikke vanntett

❌ Kunne vært billigere

Samlet Karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Enten du går nedover kaninbakkene eller takler vendingene i en utfordrende løype med svart diamant, er SNOW DEER-oppvarmede skihanske designet for å holde hendene varme. Disse vottehanskene har oppvarmede ledninger som strekker seg over hele håndryggen helt til fingertuppene for å holde hendene varme.

Vottene har vannavstøtende polyester på baksiden av hånden og smørmykt skinn på håndflaten. Jeg ble overrasket da jeg stakk inn hånden og oppdaget at det myke innvendige fôret inni er et hanskedesign; de er i hovedsak hansker inni votter. Vottedesignet tillater ikke så mye smidighet, og jeg kunne ikke sveipe berøringsskjermen på telefonen min, men de er veldig varme og komfortable.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
80%
Valuta For Pengene
60%
Returpolicy
70%
Tilbakemeldinger Og Kundetilfredshet
75%

Fordeler

✔️ Bra for skigåing

✔️ Solid oppvarming

✔️ Rask oppvarmingsteknologi

✔️ Vanntett

✔️ Gratis frakt

Ulemper

❌ Ikke egnet for kjøring eller tilfeldig bruk

❌ Hendene dine vil svette

❌ Ett temperaturniv

❌ Blandede anmeldelser

HVA ER OPPVARMTE HANSKER

Oppvarmede hansker ligner på hverdagshansker, men med mulighet for å varme opp hendene mens du har dem på. De drives av oppladbare batterier, og i tillegg til oppvarmingsfunksjonen er de vanntette, vindtette og generelt mer behagelige å ha på seg.

Fordeler Med Oppvarmede Hansker

Ting du bør Vurdere NÅR DU VELGER DE BESTE Oppvarmede Hanskene

Justerbar temperatur

I de fleste tilfeller trenger du ikke den samme temperaturen når du kjører i forhold til når du driver med utendørsaktiviteter. Når du kan bytte mellom ulike varmeinnstillinger, gjør det oppvarmede hansker egnet for enhver anledning.

Langvarig varme

Hva er vitsen med å ha varmehansker hvis de bare kan varme opp til én time? Prøv alltid å se etter hansker med minst 4-5 timers varig varme fordi du ikke vil at de skal slutte å varme når du trenger dem mest.

Flere størrelser

Hvis merket sier «one size fits all», lyver de mest sannsynlig, og du vil ikke føle deg komfortabel med å bruke den. Alles hånd- og fingerstørrelse er forskjellig, så se alltid etter riktig størrelse.

Vanntett og pustende

Hvis du planlegger å bruke den til utendørsaktiviteter, er vanntett design et must. Du vil ikke at batteriene dine skal dø bare fordi det falt litt vann på hanskene dine. Pustende materiale forhindrer at hånden svetter for mye og utvikler en merkelig lukt.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene-tilbake-garanti eller garanti på hanskene, bør du holde deg unna det. Se alltid etter noe du kan prøve og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva Du Bør Unngå Når Du Velger Varmehansker

Hanskeinnlegg

Hanskeinnlegg er akkurat som hansker, men mye tynnere, og de er ment å brukes under de vanlige hanskene dine. Dette gir bare ikke mening, og i de fleste tilfeller er det ikke engang effektivt eller effektivt som vanlige varmehansker.

Ingen batterilomme

Hvis hanskene ikke har en batterilomme, betyr det at alle vil se batterier sprette ut når du bruker hansker. Det ser litt rart ut, og du bør søke en lomme der du enkelt kan oppbevare batteriene dine.

Billige knockoffs

Det er massevis av billige produkter (selv på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $70 være funksjonelt.

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige dingser og teknologiske enheter, fikk Penny en beundring

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.