TOPP 5 VARMESOKKER I 2023

Hvis føttene dine fortsatt er kalde om vinteren, uansett hvilke sokker, sko eller støvler du har på deg – kan det være på tide å bytte til varme sokker.

Oppvarmede sokker er vanligvis laget av høykvalitets bomull og har polstret design, slik at de tilfører et nytt lag med varme til føttene dine.

Sannheten er at alle oppvarmede sokker ikke er laget like.

Vi har førstehåndstestet over 24 forskjellige par oppvarmede sokker og sett etter smart temperaturkontroll, pustende og behagelig materiale, langvarig varme og tonnevis av andre viktige faktorer.

Her er de 5 beste valgene:

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige gadgets og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

Samlet Karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

OVERORDNET ANALYSE

Osmo varmesokker er de beste varmesokkene for denne vinteren.

Det første som skiller dem fra alle andre par er smart temperaturkontroll som lar deg velge mellom 3 forskjellige temperaturnivåer basert på dine behov eller anledning.

Det kan være lurt å bruke en annen temperatur når du er på kontoret enn når du er ute på ski. Det gir mening, ikke sant?

Den har langvarig varme.

Det jeg mener med dette er at du kan få opptil 9 timers kvalitetsoppvarming mens du har på deg disse sokkene. Det som gjør dem enda bedre er at de har en polstret design som dekker hele tærne, hælen og toppen og bunnen av føttene – de er fortsatt mye varmere enn gjennomsnittlige sokker selv uten oppvarming.

De er laget av ultrasterkt elastisk materiale.

Med denne typen høykvalitets elastisitet gjør det dem egnet for både menn og kvinner, uansett fotstørrelse.

En annen fantastisk funksjon er den umerkelige lommen der du kan legge batteriene dine – du kjenner dem ikke engang eller ser dem, men de er der.

Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti , slik at du kan bruke dem hele vinteren, og hvis du ikke finner dem nyttige – vil du motta full refusjon.

Temperatur kontroll
99%
Komfort
98%
Valuta For Pengene
99%
Returrett
99%
Kundetilfredshet Og Tilbakemelding
97%

Fordeler

✔️ Smart temperaturkontroll

✔️ 3 forskjellige varmenivåer

✔️ Opptil 9 timers oppvarming

✔️ Kan vaskes i maskin

✔️ Rask oppvarming

✔️ Én størrelse passer alle

✔️ Polstret design for ekstra komfort

✔️ Laget av høyverdig elastisk materiale

✔️ Diskret lomme for batterier

✔️ Godkjent av idrettsutøvere

✔️ Gratis frakt i Norge

✔️ 14 dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

❌ Går ofte tom på lager på grunn av stor etterspørsel

OPPSUMMERING

Osmo varmesokker er konkurransedyktig priset for en markedsledende varmesokker med justerbare varmeinnstillinger og rask oppvarming. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo Heated Socks ble enstemmig kåret til beste varmesokker i 2023 .

Samlet Karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

Day Wolf er en velprøvd produsent av utendørsklær, så det er ingen overraskelse at merkets varmesokker var de beste vi testet. Materialet er mykt, pustende og elastisk med utmerket demping. “Disse sokkene har en fin tykkelse som ikke er for tykk eller for tynn,” sa en tester, og la merke til at de ikke samlet seg i støvlene. Ikke bare det, men det slanke, kompakte batteriet er knapt merkbart når du bruker sokkene.

Oppvarmingsfunksjonen er også praktisk – alt du gjør er å trykke på knappen for å slå den på, og deretter justere temperaturen etter behov. Det tok omtrent åtte minutter å føle varme og 15 minutter å nå full varme, men det var verdt ventetiden. Våre testere sa at toppen og buene på føttene, anklene og tærne deres var fine og toasty.

Temperatur Kontroll
89%
Komfort
93%
Valuta For Pengene
90%
Returpolicy
85%
Kundetilfredshet Og Tilbakemelding
88%

Fordeler

✔️ Komfortabel

✔️ 2 varmeinnstillinger

✔️ Polstret design

✔️ Komfortabel

✔️ Egnet for utendørsaktiviteter

✔️ Gratis frakt

✔️ Kan vaskes i maskin

Ulemper

❌ Litt dyrt

❌ Oppvarming varer kun 5 timer

Samlet Karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

OVERORDNET ANALYSE

Leter du etter noe du kan ha på deg mens du er på sightseeing, shopping, tar snøselfies eller ser på vintersport? Sun Will Heated Socks kan være det beste alternativet. De har en intuitiv, problemfri design – bare sett inn batteriene og trykk på strømknappen. De slanke batteripakkene er diskrete, og du trenger ikke å fjerne dem for å justere temperaturen.

Vi kunne føle varme i løpet av to minutter, men det tok omtrent 11 minutter å varme sålene opp. “Å gå rundt i støvlene, tærne og forsiden av føttene mine var veldig fine og koselige,” sa en tester.

En ting å merke seg er at disse sokkene ikke er veldig tøyelige, så de trekker seg ikke like lett som mer elastiske par. Imidlertid holder de seg godt oppe og er definitivt behagelige å ha på seg. Selv om den strikkede bomullsblandingen kanskje ikke har de svettetransporterende egenskapene du ønsker for snøsport, er disse sokkene perfekte for rolige aktiviteter i kjølig klima.

Temperatur Kontroll
82%
Komfort
84%
Valuta For Pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet Og Tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ Solid temperaturkontroll

✔️ Komfortabel

✔️ Rask oppvarming

✔️ Flott for sportsaktiviteter

✔️ Gratis frakt

✔️ Vindtett

✔️ Lomme for batterier

Ulemper

❌ Passer ikke bra hvis du har store føtter

❌ Ikke pustende

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

fra SAVIOR HEAT

Samlet Karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

Oppsettet for disse sokkene var enkelt nok, men det tok et minutt å koble til batteriene og bekrefte hvilke farger som representerte hver varmeinnstilling. Testerne våre kunne føle varmen på omtrent 10 sekunder, og i løpet av få minutter nådde den toppen og forsiden av føttene og tærne. De varmet ikke opp buene og hælene så godt, men totalt sett holdt føttene våre seg koselige, selv under isbøttetesten.

Bortsett fra varmeegenskaper, elsket vi den polstrede designen til disse sokkene. Det strikkede materialet er litt mer polstret over tærne og fotballene, med en stretchy følelse og utmerket kompresjon på leggene. Ikke bare det, men batteriene er behagelig lette og slanke. “Jeg merker knapt at de er der,” sa en tester. Disse sokkene må vaskes for hånd, og prisen er ganske høy. Likevel synes vi de er en anstendig verdi og vil anbefale dem for ski, snowboard, aking og vinterturer.

Temperatur Kontroll
82%
Komfort
84%
Valuta For Pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet Og Tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ Rask oppvarming

✔️ Komfortabel

✔️ Flott for utendørsaktiviteter

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Bare ett temperaturnivå

❌ Ingen polstret design

❌ Kunne vært billigere

Samlet Karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Hvis tærne har en tendens til å bli kaldest, gå med Snow Deer. Merkets oppladbare varmesokker er enkle å bruke, med en enkelt knapp som kontrollerer både strøm- og temperaturinnstillinger. De fungerer som de skal, men den ene sokken varmes opp raskere enn den andre (ett minutt mot fire minutter). Dessuten er varmen stort sett konsentrert til tåområdet, så hvis du leter etter en helfotseffekt, foreslår vi å kjøpe et annet par.

Alt som er sagt, tærne våre holdt seg jevnt varme under testprosessen. Og sokkene presterte imponerende bra når vi brukte dem med støvler nedsenket i is. Testerne våre likte også det elastiske, pustende, ikke for tykke stoffet, og la merke til at det holdt seg godt oppe uten å føles for stramt. Selv om vi skulle ønske at batteriet var litt mindre, sitter det høyt nok på leggen til at det ikke skal forstyrre de fleste støvler.

Temperatur Kontroll
82%
Komfort
80%
Valuta For Pengene
60%
Returpolicy
70%
Kundetilfredshet Og Tilbakemelding
75%

Fordeler

✔️ Bra for skigåing

✔️ Solid oppvarming

✔️ Rask oppvarmingsteknologi

✔️ Komfortabel

✔️ Gratis frakt

Ulemper

❌ Kun 5 timers oppvarming

❌ Litt kort

❌ Ett temperaturnivå

❌ Blandede anmeldelser

HVA ER OPPVARMEDE SOKKER

Oppvarmede sokker ligner på vanlige sokker, men med mulighet for å varme opp føttene mens du har dem på. De drives av oppladbare batterier, og i tillegg til oppvarmingsfunksjonen er de laget av langt bedre materialer, noe som gjør dem mye mer behagelige å ha på seg på kalde dager.

HVA ER OPPVARMTE SOKKER

Ting du bør vurdere NÅR DU VELGER DE BESTE Oppvarmede Sokkene

Justerbar temperatur

I de fleste tilfeller trenger du ikke den samme temperaturen når du er på kontoret sammenlignet med når du gjør noen utendørsaktiviteter. Når du kan bytte mellom ulike varmeinnstillinger, gjør det varmesokker som passer for enhver anledning.

Langvarig varme

Hva er vitsen med å ha varme sokker hvis de bare kan varme opp til én time? Prøv alltid å se etter sokker med minst 7 timers varig varme fordi du ikke vil at de skal slutte å varme når du trenger dem mest.

En størrelse

Hvis sokkene er laget av ultrasterkt elastisk materiale (som er veldig kvalitet), så kan sokker passe alle størrelser - uansett om du har store eller små føtter. Dette hjelper det å være en flott gave, og du kan til og med kjøpe flere par til dine kjære.

Polstret design

Polstret design sikrer at hele tærne, hælen og toppen og bunnen av føttene er dekket og motstandsdyktig mot kulde. Det gir et ekstra lag med varme til føttene dine, og det gjør dem mye mer behagelige å ha på seg (bonus: de er mye mer holdbare enn andre sokker)

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene-tilbake-garanti eller garanti på sokkene deres, bør du holde deg unna det. Se alltid etter noe du kan prøve og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva Du Bør Unngå Når Du Velger Varmesokker

Sokkeinnlegg

Sokkeinnlegg er akkurat som sokker, men mye tynnere og de er ment å brukes under de vanlige sokkene. Dette gir rett og slett ikke mening, og i de fleste tilfeller er det ikke engang like effektivt eller effektivt som vanlige oppvarmede sokker.

Ingen batterilomme

Hvis sokkene ikke har en batterilomme, betyr det at batteriet mest sannsynlig vil ripe deg, og du vil ikke føle deg komfortabel med det. Det er litt rart å legge batterier inni sokken, og du bør søke en lomme der du enkelt kan oppbevare batteriene dine.

Billige knockoffs

Det er massevis av billige produkter (selv på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $70 være funksjonelt.

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige dingser og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i verdensklasse i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.