Topp 5 WiFi-rutere i 2024

Hvis du vil surfe raskere, strømme, spille eller bare koble til flere enheter og samtidig ha en kraftig tilkobling, trenger du en god wifi-ruter.

Wifi-rutere kan oppnå forskjellige hastighetsnivåer, og alle har en viss grense for hvilke enheter du kan koble til – det er ikke lett å finne den rette.

Vi har undersøkt over 27 forskjellige wifi-rutere og sett etter noe med kraftig og stabil tilkobling, kompatibel med flere enheter, kryptert beskyttelse, innovativ teknologi og mange andre viktige faktorer.

Her er årets topp 5 valg:

Penny M - Forskningsspesialist

Penny har opparbeidet seg en beundringsverdig kunnskap gjennom mange års forskning og inspeksjon av nyttige gadgets og teknisk utstyr. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i verdensklasse i vår serie med topp 5-anmeldelser.

fra Osmo

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo NetLite er uten tvil vårt favorittvalg på markedet.

Det første som gjør den enestående er dens høyverdige doble antenneteknologi som tillater mye større områdedekning og raskere hastighet selv mens du har opptil 50 forskjellige enheter koblet til den.

I motsetning til andre wifi-rutere som vanligvis har lav sikkerhetsbeskyttelse, bruker NetLite deres krypterte NetShield- teknologi for å sikre at all din personlige informasjon og nettleserdata er beskyttet til enhver tid.

NetLite oppnår neste generasjons hastighet på opptil 1200 mbps, noe som gjør at den oppfyller de høyeste industristandardene.

Du trenger ikke å være en teknisk kyndig person for å installere den.

Selv om noen wifi-rutere vanligvis kan være svært vanskelige å installere, må du ganske enkelt koble til NetLite og den vil begynne å fungere – uten noen vanskelige å følge instruksjoner .

Uansett om du ønsker å koble til flere TV-er, playstation, smarttelefoner, vil du fortsatt ha en stabil og rask internettforbindelse.

Du kan glemme å ha forsinkelser eller trege tilkoblinger.

Uten tvil fortjener NetLite #1 plass i år.

De tilbyr til og med utvidet 1 års garanti og gratis frakt i Norge!

Tilkoblingsstyrke
99%
Hastighet og avanserte innstillinger
98%
Valuta for pengene
99%
Returpolicy
99%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
97%

Fordeler

Doble antenner av høy kvalitet

Hastighet på opptil 1200mbps

Superrask tilkobling

Plug-and-play installasjon

Koble til mer enn 50 enheter

Tilpassbare innstillinger

Bedre signal

Større områdedekning

Flott for spilling

Gratis frakt i Norge

Ikke flere døde soner

1 års garanti

Ulemper

Går ofte tom på lager på grunn av stor etterspørsel

AVSLUTNING

Osmo NetLite er konkurransedyktig priset for en markedsledende wifi-ruter med avanserte innstillinger og brukervennlighet. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
NetLite tilbyr 1 års garanti og gratis frakt. Osmo NetLite ble enstemmig kåret til den beste wifi-ruteren i 2024.

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Asus RT-AX86U er et Wi-Fi 6-kraftverk som leverer høye hastigheter og fantastiske spillfunksjoner, i tillegg til fantastiske tilpasningsmuligheter. Med avansert ytelse og livstidsbeskyttelse mot inntrenging og skadelig programvare, er det også et flott alternativ for å sikre hele hjemmenettverket ditt, gi langsiktig beskyttelse uten abonnementsavgift og to års garanti.

Men det virkelige trekkplasteret til Asus RT-AX86U er ytelsen, som i vår testing nærmet seg det magiske 1Gbps-merket for å gi rask og enkel tilkobling for alle enhetene dine. Med utmerket rekkevidde og god ytelse – selv gjennom vegger og mellom etasjer – er RT-AX86U like deler ruter for generell bruk og elite spillruter, og samlingen av funksjoner og porter den tilbyr er en drøm sammenlignet med noen av de toppytende spillutstyr.

Tilkoblingsstyrke
89%
Hastighet og avanserte innstillinger
93%
Valuta for pengene
90%
Returpolicy
85%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
88%

Fordeler

Veldig sterk tilknytning

Rask

Flott dekningsområde

Enkel å installere

Flott teknologi

Gratis frakt

Signalvisning

Ulemper

Litt dyr

Mindre kraftig enn 1. valg

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

Netgears Orbi WiFi 6E (modellnummer RBKE963) er et av de beste mesh Wi-Fi-systemene på planeten – og også en av de dyreste. Men hvis du har penger å brenne, en gigabit bredbåndsforbindelse fra Internett-leverandøren din og et enormt hus, så er dette sannsynligvis mesh-systemet for deg.

Orbi WiFi 6E kan dekke opptil 9000 kvadratmeter. Legg til en tredje satellitt og du kan gå til 12 000 kvadratfot. I en avstand på 15 fot leverte ruterens 6 GHz-kanal gjennomstrømning på mer enn en gigabit per sekund, den første mesh-ruteren som gjorde det i våre tester.

Hver enhet har 12 antenner og fire Ethernet-porter (en vurdert til 2,5 Gbps), og systemet lager kanaler på 2,5, 5 og 6-Ghz-båndene, pluss en fjerde 5-Ghz en for backhaul mellom enheter.

Tilkoblingsstyrke
82%
Hastighet og avanserte innstillinger
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

Utrolig kraft

Flott dekningsområde

Moderne design

Høyeste hastighet

Gratis frakt

Enkel å installere

Plug and play

Ulemper

Kun kompatibel med MESH-systemet

Kunne vært billigere

Ikke til hjemmebruk

Samlet karakter

B

Vurderinger

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

Wi-Fi 6-rutere er ikke billige, men verdi er navnet på spillet for TP-Link Archer AX6000-ruteren, vår favoritt budsjettvennlige Wi-Fi 6-ruter. Det kan henge etter ytelse og rekkevidde, men det tilbyr Wi-Fi 6-hastigheter for mindre enn konkurrerende Wi-Fi 6-modeller. Tenk på Archer AX6000 som den rimelige ruteren for den første generasjonen Wi-Fi 6-enheter.

Med åtte kablede nettverksporter og muligheten til å pare to sammen for å lage en datastrøm på 2 Gbps, leder TP-Links Archer AX6000-ruter veien for Wi-Fi 6-rutere som er like gode med kablede enheter som de er med Wi-Fi . Ved å legge til ruterbasert sikkerhet, står Archer AX6000 alene som en av de beste ruterne du kan få, til en pris som er vanskelig å slå.

Tilkoblingsstyrke
82%
Hastighet og avanserte innstillinger
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

Rask teknologi

Solid kraft

Flott dekningsområde

Gratis frakt i USA

Positive anmeldelser

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

Ingen tilkoblingsvisning

Kun 1 måneds garanti

Litt for stor

Samlet karakter

C+

Vurdering

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

Med Netgear Nighthawk AX8 (RAX80) Wi-Fi 6-ruter går topp ytelse og forbedret sikkerhet hånd i hånd, og kombinerer gjennomstrømning som bryter gjennom gigabit per sekund-barrieren med beskyttelse mot skadelig programvare og Disneys Circle-app for blokkering av upassende innhold og administrering av familienettverksbruk . Med utmerket ytelse gjennom vegger og gulv, vil Nighthawk AX8 fungere like godt i den virkelige verden som i laboratoriet.

Det kan være dyrt – de fleste Wi-Fi 6-rutere er det – men RAX80 var enkel for oss å sette opp og lar deg konfigurere ruteren akkurat slik du vil ha den. Den har også en rekkevidde på 30 meter, men vi fant ut at den ga bedre ytelse på avstander på 15 meter, noe som gjør den bedre egnet for mellomstore hjem. Med nesten alle mål er Netgear Nighthawk AX8 (RAX80) Wi-Fi-6-ruteren du kan få hvis du ikke vil gå på akkord med hastighet og sikkerhet.

Tilkoblingsstyrke
82%
Hastighet og avanserte innstillinger
80%
Valuta for pengene
60%
Returpolicy
70%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
75%

Fordeler

Stor tilkoblingshastighet

Opp til 200 MBps økning

2 Internett-porter

Pengene tilbake-garanti

Gratis frakt

Ulemper

Ikke så kraftig mellom flere vegger

Ikke dobbel antennedesign

Ingen visning

Blandede anmeldelser

HVA ER EN WIFI-RUTER?

En trådløs ruter er en enhet som utfører funksjonene til en ruter og inkluderer også funksjonene til et trådløst tilgangspunkt. Den brukes til å gi tilgang til Internett eller et privat datanettverk

Fordeler med WiFi-ruter

Ting du bør vurdere NÅR DU VELGER DEN BESTE WiFi-ruteren

Fire antenner

Fire antenner oppfyller de høyeste bransjestandardene og gir raskere og mer stabil tilkobling selv når det er flere enheter koblet til kun én ruter.

Hastighet

Hastighet er sannsynligvis den viktigste faktoren når du leter etter en wifi-ruter da du ikke ønsker å bli begrenset av din egen ruter. Det ideelle er å nå minst 1000 mbps når du leter etter en god ruter.

Enkel installasjon

Mange ikke-teknologisk mennesker har store problemer med å installere noen wifi-rutere, så det er viktig å sørge for at installasjonen er enkel uten vanskelige instruksjoner.

Kompatibilitet med flere enheter

Det er ingen vits i å eie en wifi-ruter hvis den ikke har plass til flere enheter, og det ideelle ville være mer enn 20 forskjellige enheter, inkludert TV, PC, smarttelefoner eller andre smartenheter.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene-tilbake-garanti eller garanti på ruteren deres, bør du holde deg unna det. Se alltid etter noe du kan prøve ut og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva du bør unngå når du velger Wifi-ruter

Lite områdedekning

Noen wifi-rutere er laget for mindre leiligheter, og de kan dekke rundt 20 kvm, noe som er ganske dårlig. Gå alltid med større områdedekning fordi du ikke kan gå galt med det.

Dobbel antenne

Dobbel antenne er utdatert og den har vært brukt i over to tiår, så nå er det på tide å bytte til mer innovativ teknologi og gå med fire antenner siden den er langt mer stabil og raskere.

Billige knockoffs

Det er massevis av billige produkter (selv på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under 500 kr være funksjonelt.

Penny M - Forskningsspesialist

Med årevis med forskning og inspeksjon av nyttige dingser og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i verdensklasse i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

Annestest.com.  Copyright © 2024

*Denne nettsiden eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi kan ikke vurdere alle produktene i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på denne siden er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på «meta-anmeldelser», hvor vi via komplisert datainnsamling og research samler eksterne tester, kundeanmeldelser, produktspesifikasjoner og priser på ett sted, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning. .

Dette er en annonse og ikke en faktisk nyhetsartikkel, blogg eller forbrukerbeskyttelsesoppdatering. Denne siden eies av Seth Media. Derfor er innholdet kanskje ikke nøytralt, objektivt eller uavhengig, og påvirker plasseringen og rekkefølgen disse produktene vises i. Som Amazon-medarbeider tjener vi på kvalifiserende kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjon.