Top 5 dash-kameraer i 2024

Hvis du altid vil have videobeviser og -optagelser, mens du er på vej til hurtige forsikringskrav eller undgå falske trafikbilletter – har du brug for et dash-kamera.

Dash cams er super nyttige at have, mens du kører, da du tydeligt kan se alt, hvad der skete, og frigøre dig fra eventuelle problemer.

Alle dash cams fungerer dog ikke ens.

Vi har undersøgt over 21 forskellige instrumentbrætkameraer og ledt efter noget med højkvalitetsbilleder, loop-optagelse, vidvinkeloptagelse, nattesyn og andre vigtige funktioner.

Her er årets 5 bedste valg:

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års forskning og inspektion af nyttige gadgets og tekniske enheder, fik Penny en beundringsværdig viden. Tjek hendes viden og ekspertise i verdensklasse indenfor vores serie over top 5 anmeldelser.

fra Osmo

Samlet karakter

A+

Bedømmelse

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo DashCam er langt vores foretrukne valg på markedet.

Den første ting, der gør den enestående, er 170° vidvinkeloptagelse, der sikrer, at alt bliver dækket og optaget. Det er langt mere effektivt end den sædvanlige 120° vidvinkel, så det er værd at have det.

Når du tænker på, at den også har et 1080p HD-billede under alle vejrforhold eller omstændigheder, giver den dig allerede alt, hvad du behøver for en sikker kørsel.

Det er loop-optagelse hele tiden.

Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig, hvis du tænder for kameraet, fordi det optager 24/7 og gemmer alle data på SD-kortet. Dette gør det super nyttigt om natten, når nogen forsøger at stjæle eller beskadige din bil.

De tilbyder endda PRO version af SD-kort til en meget særlig pris – det ville koste meget mere, hvis du prøvede at købe det separat.

Når vi taler om natforholdene, har den nattesyn for at have et præcist og krystalklart udsyn selv om natten. Det giver dig mulighed for at zoome ind på bestemte nummerplader selv om natten.

Den har parkeringsmonitor og bevægelsesdetektion.

Osmo DashCam er meget let at installere, og det kræver mindre end et par minutter, og det behøver ikke nogen ekstra ledninger som med nogle andre instrumentbrætknaster.

Osmo tilbyder en 14-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det i to uger og stadig modtage fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Vinkeloptagelse
99%
Samlet kvalitet
98%
Værdi for pengene
99%
Returpolitik
99%
Kundefeedback og tilfredshed
97%

Fordele

✔️ 170° vidvinkeloptagelse

✔️ 1080p HD-billede

✔️ Nattesyn

✔️ Bevægelsesdetektering

✔️ Zoom ind på nummerplader

✔️ Nem at installere

✔️ Parking monitor

✔️ Loop-optagelse

✔️ Lavet af høj kvalitet

✔️ Velegnet til biler, lastbiler, autocampere

✔️ Intet frosset billede

✔️ 14-dages pengene-tilbage-.garanti

Cons

❌ Løber ofte ud af lager på grund af stor efterspørgsel

AFSLUTNING

Osmo DashCam er rimeligt prissat for et markedsledende instrumentbrætkamera med innovativ teknologi og HD-visuelt. Udnyt denne tidsbegrænsede rabat, så længe lager haves.
Osmo tilbyder en 14-dages pengene-tilbage-garanti og gratis forsendelse. Osmo DashCam blev enstemmigt kåret som det bedste dashcam i 2024.

Samlet karakter

B+

Bedømmelse

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Da vi valgte at optage i 4K/30p, så optagelserne næsten filmiske ud i sin præsentation, med ekstremt skarp definition og store detaljer, selv i dårlig belysning. Dette gør det meget nemmere at lokalisere registreringsnumre eller udvælge svære at se elementer af en ulykke.

Et indbygget polarisationsfilter foran på kameraet kan drejes for at reducere blænding fra forruder, mens digital billedstabilisering er endnu en førsteplads for dash cam-markedet og hjælper med at udjævne de bump og rystelser forårsaget af huller og dårlige vejbelægninger.

Ligesom sin 522GW-søskende kan denne model styres via din stemme med Alexa Skills, men det kræver, at den medfølgende smartphone-app virker, hvilket vi ikke vurderede som det bedste, vi har prøvet. På trods af ny dobbelt 2,4 GHz + 5 GHz Wi-Fi, fandt vi ud af, at den stadig havde problemer med at oprette forbindelse til telefoner for at overføre billeder og videoklip.

Heldigvis er 3-tommer berøringsskærmen på bagsiden sprød, klar og meget nem at bruge, mens inkluderingen af what3words kombineres godt med Nextbase’s EmergencySOS-funktion, som du får et års gratis abonnement på med dette dash-kamera.

Vinkeloptagelse
89%
Samlet kvalitet
93%
Værdi for pengene
90%
Returpolitik
85%
Kundefeedback og tilfredshed
88%

Fordele

✔️ Fantastisk teknologi

✔️ LCD Display

✔️ Fantastisk kvalitet

✔️ Kompatibel med enhver bil

✔️ Flot design

✔️ Gratis fragt

✔️ Let at justere

Ulemper

❌ Kunne være mere holdbar

❌ Lidt dyr

Samlet karakter

B

Bedømmelse

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

Garmin Mini 2 er et lille instrumentbræt, der næsten forsvinder bag din bils bakspejl, men alligevel kan prale af Full HD-video med HDR, stemmestyring, der faktisk fungerer pålideligt, en anstændig smartphone-app og et dødsimpelt magnetisk monteringssystem.

Installation af Mini 2 er det samme som andre medlemmer af Garmin Dash Cam-familien. Vi fandt ud af, at opsætningsprocessen tog kun et par minutter med brugen af ​​Garmins Drive smartphone-app (iOS og Android). Det enkle, men effektive monteringssystem består af et kugleled til at placere kameraet i den perfekte vinkel, mens en magnet på størrelse med en mønt, der klæber til din forrude og holder instrumentbrættet sikkert på plads.

Vi fandt, at videokvaliteten var god i forhold til kameraets størrelse. Den optager i Full HD, 30 fps med HDR og producerer optagelser, der er skarpe nok til at udvælge vigtige detaljer som nummerplader, uanset omgivende lys og vejrforhold. Ved 140 grader er objektivets synsfelt ikke det bredeste på markedet, men det giver stadig et godt udsyn over vejen forude.

Der er en knap til hurtigt at gemme en del af videoen (eller du kan stole på, at g-sensoren automatisk registrerer en kollision) og stemmestyring til funktioner som at tage et billede eller tænde og slukke for lydoptagelse fungerer overraskende godt.

Vinkeloptagelse
82%
Samlet kvalitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Kundefeedback og tilfredshed
78%

Fordele

✔️ Avancerede egenskaber

✔️ Let at bruge

✔️ 1080p HD-billede

✔️ Zoom ind funktion

✔️ Nem at sætte op

✔️ Stemmekontrol

✔️ Letvægt

Ulemper

❌ Ingen bevægelsesdetektion

❌ Dårligt nattesyn

❌ Kun 7-dages pengene-tilbage-garanti

Samlet karakter

B

Bedømmelse

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

Henvendes til dem, der bruger længere perioder bag rattet, er Nexar Pro en dual-cam-løsning, der kan optage video både i og uden for et køretøj. Bestående af to separate kameraenheder forbundet med et kabel, fandt vi, at opsætningen var ret pæn, selvom den optog en del skærmejendom.

Nexar-appen er central for dobbeltkameraoplevelsen: det er her, du kan finjustere indstillinger, generere hændelsesrapporter og uploade optagede klip til skyen (Nexar samler skylager gratis). Andre nyttige værktøjer omfatter indbrudsalarmer, hvis nogen forsøger at pille ved din bil, samt GPS-datalogning.

Dette dash-kamera optager ikke i 4K, men vi fandt, at dets 1080p-video var perfekt brugbar. Det eksterne kamera klarer sig godt selv i vanskelige optagesituationer, fra kraftig regn til skarpt solskin. Der er billigere dashcams derude med færre funktioner at lege med, men hvis sikkerheden i din bil er afgørende for dit daglige liv, er Pro’en svær at slå med hensyn til beskyttelse og samlet værdi.

Vinkeloptagelse
82%
Samlet kvalitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Kundefeedback og tilfredshed
78%

Fordele

✔️ Solid billedkvalitet

✔️ Avancerede indstillinger

✔️ Nem at sætte op

✔️ Gratis forsendelse i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

❌ Ingen pengene-tilbage-garanti

❌ 120° vidvinkel optagelse

❌ Nogle gange fryser

Samlet karakter

c+

Bedømmelse

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

Pænt designet og relativt kompakt, Vantrue E1 er et attraktivt dash-kamera, der er i stand til at optage 2,5K video ved 30fps. Den kan også optage Full HD-optagelser med en jævnere 60fps for yderligere detaljer, mens du kører. Resultaterne er skarpe nat og dag med nøjagtige farver og acceptabel støj i svagt lys. Vores test viste, at det valgfrie polarisationsfilter reducerer refleksioner på instrumentbrættet.

E1’s magnetiske montering fungerer godt, men manglen på sidelæns justeringer begrænser brugen, hvis du ikke kan passe den centralt. Hvis du kan, vil du opdage, at dens 160-graders vinkel fanger et bredt overblik over, hvad der er forude. En lille 1,54-tommer skærm tilbyder en praktisk forhåndsvisning, når du installerer, men smartphone-appen er mere nyttig til at justere indstillinger.

Førerassistance er overladt til dit køretøj, men E1 har stadig et solidt sæt funktioner. Det inkluderer GPS-sporing, Wi-Fi-forbindelse og en fjernbetjening til trådløs lagring af optagelser.

Vinkeloptagelse
82%
Samlet kvalitet
80%
Værdi for pengene
60%
Returpolitik
70%
Kundefeedback og tilfredshed
75%

Fordele

✔️ Fantastisk teknologi

✔️ Krystalklart billede

✔️ Indbygget GPS

✔️ Kan tilsluttes via Wi-Fi

✔️ Gratis fragt

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Ikke holdbar

❌ De sælger dig mere med abonnement

❌ Blandede anmeldelser

HVAD ER DASH CAM?

Dash Cam er et videokamera, der normalt er monteret på instrumentbrættet af et køretøj og bruges til kontinuerligt at optage aktivitet gennem køretøjets forrude. Typisk bruges politiets dashcams til at indsamle beviser under trafikstop.

Fordele ved dash-kamera

Ting at overveje, når du vælger det bedste dash cam

170° vidvinkel

Det er meget mere effektivt end en normal 120° vidvinkel, og det bør altid være en af ​​de ting, du skal prioritere, inden du køber den. Det sikrer optagelse fra begge sider og ikke kun det, der er foran dig.

1080p HD-billede

Krystalklart billede er altid en vigtig ting, når det kommer til kameraer, så kig altid efter 1080p, da det har den bedste billedhastighed, og det forhindrer billedet i at blive "frosset".

Nattesyn

Mange ulykker sker om natten på grund af mindre udsyn, så det er vigtigt, at dit instrumentbrætkamera har et nattesyn for altid at have et skarpt billede under alle vejrforhold eller omstændigheder.

Loop-optagelse

Mange gange glemmer du måske at tænde eller slukke for kameraet, så søg altid efter loop-optagelse, da det vil sikre, at alt bliver optaget og gemt på dit SD-kort.

Garanti

Hvis mærket ikke tilbyder en pengene-tilbage-garanti eller garanti på deres kamera, bør du holde dig væk fra det. Søg altid efter noget, du kan prøve og få fuld tilbagebetaling, hvis du ikke finder det nyttigt.

Hvad skal du undgå, når du vælger Dash Cam

Ingen bevægelsesdetektion

Dette har meget at gøre med innovativ teknologi, og kun moderne instrumentbrætkameraer har det. Det er meget nyttigt om natten og mod tyve.

Svært at installere

Det er chokerende, hvordan nogle instrumentbrætkameraer er svære at installere, det kræver en masse frem og tilbage, og brugermanualer er normalt ikke nok. Søg altid efter lette at installere alternativer.

Billige knockoffs

Der er et væld af billige produkter (selv på Amazon), som bare er rent skrald. De er ikke engang testet, og de vil bare spilde din tid og penge. Efter min mening kan alt under $100 ikke være funktionelt.

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års forskning og inspektion af nyttige gadgets og tekniske enheder, fik Penny en beundringsværdig viden. Tjek hendes viden og ekspertise i verdensklasse indenfor vores serie inden for top 5 anmeldelser.

annestest.com Copyright © 2024

*Denne hjemmeside ejes og drives af Seth Media, ejeren af Osmo.

Vi er ikke i stand til at anmelde alle produkter i en given kategori. Alle meninger, der udtrykkes på dette websted, er vores egne. Vi tester ikke selv produkterne. Vores metode er baseret på “meta-reviews”, hvor vi samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser på ét sted via kompliceret dataindsamling og research, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rigtige købsbeslutning.

Dette er en reklame og ikke en egentlig nyhedsartikel, blog eller forbrugerbeskyttelsesopdatering. Denne side er ejet af Seth Media. Derfor er indholdet muligvis ikke neutralt, objektivt eller uafhængigt, og det påvirker placeringen og rækkefølgen, som disse produkter vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalificerede køb af visse produkter. Grafik og produktbilleder er kun til illustrative formål.