Topp 5 Uppvärmda Strumpor 2023

Om dina fötter fortfarande är kalla på vintern oavsett vilka strumpor, skor eller stövlar du har på dig – kan det vara dags att byta till uppvärmda strumpor.

Uppvärmda strumpor är vanligtvis gjorda av högkvalitativ bomull och har vadderad design, så de lägger till ett nytt lager av värme i dina fötter.

Sanningen är att alla uppvärmda strumpor inte är gjorda på samma sätt.

Vi har förstahandstestat över 24 olika par uppvärmda strumpor och letat efter smart temperaturkontroll, andningsbart och bekvämt material, långvarig värme och massor av andra viktiga faktorer.

Här är de 5 bästa valen:

Penny M - Forskningsspecialist

Med över 15 års forskning och inspektion av användbara prylar och tekniska enheter, fick Penny en beundransvärd kunskap. Kolla in hennes kunskap och expertis i världsklass i vår topp 5 recensioner-serie.

Totalbetyg

A+

Poäng

9.8/10

4.8/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo Värmestrumpor är de bästa värmestrumpor för denna vinter.

Det första som skiljer dem från alla andra par är smart temperaturkontroll som låter dig välja mellan 3 olika temperaturnivåer baserat på dina behov eller tillfälle.

Du kanske vill använda en annan temperatur när du är på kontoret jämfört med när du är ute och åker skidor. Det är vettigt, eller hur?

De har långvarig värme.

Vad jag menar med detta är att du kan få upp till 9 timmars kvalitetsuppvärmning medan du bär dessa strumpor. Vad som gör dem ännu bättre är att de har en vadderad design som täcker hela tårna, hälen och toppen och botten av dina fötter – de är fortfarande mycket varmare än genomsnittliga strumpor även utan uppvärmning.

De är gjorda av ultrastarkt elastiskt material.

Med denna typ av högklassig elasticitet gör det dem lämpliga för både män och kvinnor, oavsett fotstorlek.

En annan fantastisk funktion är den omärkliga fickan där du kan lägga dina batterier – du känner inte ens dem eller ser dem, men de finns där.

Osmo erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti , så att du kan bära dem hela vintern och om du inte tycker att de är användbara får du full återbetalning.

Temperaturkontroll
99%
Komfort
98%
Värde för pengarna
99%
Returpolicy
99%
Kundfeedback och nöjdhet
97%

Fördelar

✔️ Smart temperaturkontroll

✔️ 3 olika värmenivåer

✔️ Upp till 9 timmars uppvärmning

✔️ Maskintvättbar

✔️ Snabb uppvärmning

✔️ En storlek passar alla

✔️ Vadderad design för extra komfort

✔️ Tillverkad av högkvalitativt elastiskt material

✔️ Diskret ficka för batterier

✔️ Godkänd av idrottare

✔️ Fri frakt i Sverige

✔️ 14-dagars pengarna tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Tar ofta slut på grund av stor efterfrågan

SAMMANFATTNING

Osmo Värmestrumpor är konkurrenskraftiga priser för en marknadsledande värmestrumpa med justerbara värmeinställningar och snabb uppvärmning. Dra nytta av denna tidsbegränsade rabatt så långt lagret räcker.
Osmo erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti och fri frakt. Osmo Heated Socks utsågs enhälligt till 2023 års bästa värmestrumpor.

från Day Wolf

Totalbetyg

B+

Poäng

8.8/10

4.6/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Day Wolf är en beprövad tillverkare av friluftskläder, så det är ingen överraskning att märkets uppvärmda strumpor var de bästa vi testade. Materialet är mjukt, andas och stretchigt med utmärkt dämpning. “Dessa strumpor har en fin tjocklek som inte är för tjock eller för tunn”, sa en testare och noterade att de inte hopade sig i sina stövlar. Inte nog med det, det tunna, kompakta batteriet märks knappt när du har på dig strumpor.

Uppvärmningsfunktionen är också bekvämt enkel – allt du gör är att trycka på knappen för att slå på den och justera sedan temperaturen efter behov. Det tog ungefär åtta minuter att känna någon värme och 15 minuter att nå full värme, men det var värt att vänta. Våra testare sa att toppen och valven på deras fötter, vrister och tår var trevliga och rostade.

Temperaturkontroll
89%
Komfort
93%
Värde för pengarna
90%
Returpolicy
85%
Kundfeedback och nöjdhet
88%

Fördelar

✔️ Bekväm

✔️ 2 värmeinställningar

✔️ Vadderad design

✔️ Bekväm

✔️ Lämplig för utomhusaktiviteter

✔️ Gratis frakt

✔️ Maskintvättbar

Nackdelar

❌ Lite dyrt

❌ Uppvärmningen varar endast 5 timmar

Totalbetyg

B

Poäng

8.3/10

4.4/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Letar du efter något du kan ha på dig när du besöker sightseeing, shoppar, tar snöselfies eller tittar på vintersporter? Sun Will Heated Socks kan vara din bästa insats. De har en intuitiv, krångelfri design – sätt bara i batterierna och tryck på strömbrytaren. De slimmade batteripaketen är diskreta och du behöver inte ta bort dem för att justera temperaturen.

Vi kunde känna värme inom två minuter, men sulorna tog cirka 11 minuter att värma upp. “Att gå runt i stövlarna, mina tår och framsidan av mina fötter var väldigt trevliga och mysiga”, sa en testare.

En sak att notera är att dessa strumpor inte är särskilt stretchiga, så de drar inte på lika lätt som mer elastiska par. Men de håller sig bra och är definitivt bekväma att bära. Även om den stickade bomullsblandningen kanske inte har de svetttransporterande egenskaper du vill ha för snösporter, är dessa strumpor perfekta för avkopplande aktiviteter i kyliga klimat.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
84%
Värde för pengarna
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

✔️ Solid temperaturkontroll

✔️ Bekväm

✔️ Snabb uppvärmning

✔️ Perfekt för sportaktiviteter

✔️ Gratis frakt

✔️ Vindtäta

✔️ Ficka för batterier

Nackdelar

❌ Passar inte bra om du har stora fötter

❌ Andas inte

❌ Ingen pengarna-tillbaka-garanti

från SAVIOR HEAT

Totalbetyg

B

Poäng

7.8/10

4.2/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Installationen för dessa strumpor var lätt nog, men det tog en minut att ansluta batterierna och bekräfta vilka färger som representerade varje värmeinställning. Våra testare kunde känna värmen på cirka 10 sekunder, och inom några minuter nådde den toppen och framsidan av fötterna och tårna. De värmde inte valv och hälar särskilt bra, men överlag höll våra fötter mysiga, även under ishinktestet.

Bortsett från värmeförmågan, så älskade vi den vadderade designen på dessa strumpor. Det stickade materialet är något mer vadderat över tårna och fötterna, med en stretchig känsla och utmärkt kompression på vaderna. Inte bara det, utan batterierna är bekvämt lätta och smala. “Jag märker knappt att de är där,” sa en testare. Dessa strumpor måste handtvättas och priset är ganska högt. Ändå tycker vi att de är ett anständigt värde och rekommenderar dem för skidåkning, snowboardåkning, pulka och vintervandringar.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

✔️ Snabb uppvärmning

✔️ Bekväm

✔️ Perfekt för utomhusaktiviteter

✔️ Fri frakt i Sverige

✔️ Positiva recensioner

✔️ 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Nackdelar

❌ Endast en temperaturnivå

❌ Ingen vadderad design

❌ Kunde vara billigare

Totalbetyg

c+

Poäng

7.5/10

4/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om dina tår tenderar att bli riktigt kalla, rekommenderar vi Snow Deer. Märkets uppladdningsbara och uppvärmda strumpor är lätta att använda, med en enda knapp som styr både effekt- och temperaturinställningar. De fungerar som de ska, men den ena strumpan värmdes upp snabbare än den andra (en minut mot fyra minuter). Dessutom är värmen mestadels koncentrerad till tåområdet, så om du letar efter en helfotseffekt föreslår vi att du skaffar ett annat par.

Allt som sagt, våra tår höll sig konsekvent varma under testprocessen. Och sockorna presterade imponerande bra när vi bar dem med stövlar nedsänkta i is. Våra testare gillade också det stretchiga, andningsbara, och det inte alltför tjocka tyget. De noterade att det höll sig uppe bra utan att kännas för tajt. Även om vi önskar att batteriet var något mindre, sitter det tillräckligt högt på vaden för att det inte ska störa de flesta stövlar.

Temperaturkontroll
82%
Komfort
80%
Värde för pengarna
60%
Returpolicy
70%
Kundfeedback och nöjdhet
75%

Fördelar

✔️ Bra för skidåkning

✔️ Fast uppvärmning

✔️ Snabb uppvärmningsteknik

✔️ Bekväm

✔️ Gratis frakt

Nackdelar

❌ Endast 5 timmars uppvärmning

❌ Lite kort

❌ En temperaturnivå

❌ Blandade recensioner

VAD ÄR UPPVÄRMDA STRUMPOR?

Uppvärmda strumpor liknar dina vardagsstrumpor, men med möjlighet att värma fötterna medan du har dem på dig. De drivs av uppladdningsbara batterier och förutom uppvärmningsfunktionen är de gjorda av mycket mer kvalitetsmaterial vilket gör dem mycket bekvämare att bära under de kalla dagarna.

Fördelar med Uppvärmda Strumpor

Saker Att tänka på NÄR DU SKA VÄLJA DE BÄSTA Uppvärmda Strumporna

Justerbar temperatur

I de flesta fall behöver du inte samma temperatur när du är på kontoret jämfört med när du gör några utomhusaktiviteter. När du kan växla mellan olika värmeinställningar gör det uppvärmda strumpor lämpliga för alla tillfällen.

Långvarig värme

Vad är poängen med att ha uppvärmda strumpor om de bara kan värma upp till en timme? Försök alltid leta efter strumpor med minst 7 timmars varaktig värme eftersom du inte vill att de ska sluta värma när du behöver dem som mest.

En storlek

Om sockorna är gjorda av ultrastarkt elastiskt material (vilket är mycket kvalitet) så kan strumpor passa vilken storlek som helst - oavsett om du har stora eller små fötter. Detta hjälper det att vara en bra present och du kan till och med köpa ytterligare par till dina nära och kära.

Vadderad design

Vadderad design säkerställer att hela tårna, hälen och toppen och botten av dina fötter är täckta och resistenta mot kyla. Det ger ett extra lager av värme till dina fötter och det gör dem mycket bekvämare att bära (bonus: de är mycket mer hållbara än andra strumpor)

Garanti

Om varumärket inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller garanti på sina strumpor, bör du hålla dig borta från det. Leta alltid efter något du kan prova och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Vad du ska undvika när du ska välja Uppvärmda Strumpor

Strumpor

Strumpor är precis som strumpor men mycket tunnare och de är tänkta att bäras under dina vanliga strumpor. Detta är helt enkelt inte vettigt och i de flesta fall - det är inte ens lika effektivt eller effektivt som vanliga uppvärmda strumpor.

Ingen batterificka

Om strumpor inte har en batterificka betyder det att batteriet med största sannolikhet kommer att repa dig och att du inte kommer att känna dig bekväm att bära den. Det är lite konstigt att sätta batterier i strumpan och du bör leta efter en ficka där du enkelt kan förvara dina batterier.

Billiga knockoffs

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt bör allt under 700 kr bortses.

Penny M - Forskningsspecialist

Med över 15 års forskning och inspektion av användbara prylar och tekniska enheter, fick Penny en beundransvärd kunskap. Kolla in hennes kunskap och expertis i världsklass i vår topp 5 recensioner-serie.

annestest.com Copyright © 2024

*Den här webbplatsen ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi har inte möjlighet att granska alla produkter i en viss kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna webbplats är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på “meta-reviews”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett och samma ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut.

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende, och påverkar platsen och ordningen i vilken dessa produkter visas. Som Amazon-partner tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.