De 5 Bästa Nackmassageapparaterna 2024

Om du vill lindra nacksmärta och ömhet utan att behöva besöka massage eller kiropraktor varje vecka – är nackmassager ett utmärkt val.

Nackmassageapparater riktar sig mot djupa nackmuskler för att lindra smärta och stelhet utan några smärtsamma behandlingar.

Men alla nackmassageapparater är inte gjorda på samma sätt.

Vi har undersökt över 24 olika nackmassageapparater och letat efter något med realistiska massagelägen, lätt och bärbar, långvarigt batteri, bekväm användning och många andra viktiga faktorer.

Här är årets topp 5 val:

Penny M - Forskningsspecialist

Med åratal av forskning och inspektion av hjälpsamma prylar och tekniska enheter, fick Penny en beundransvärd kunskap. Kolla in hennes kunskap och expertis i världsklass i vår topp 5 recensioner-serie.

från Osmo

Totalbetyg

A+

Betyg

9.8/10

4.8/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Osmo NeckLite är vårt absolut favoritval på marknaden.

Det första som gör den väldigt unik och effektiv är innovativ SoftTouch-teknik som har 9 justerbara massagelägen som replikerar traditionella masseringstekniker.

Det kan verkligen ge dig känslan som om du var på en riktig nackmassage, men du kan nu få den från bekvämligheten av ditt hem.

En annan cool sak är att den kommer med ytterligare pulsplåster.

Du kan till och med använda den här tekniken för att massera dina andra muskelgrupper samtidigt som du lindrar nacksmärtor – den gör den verkligen multifunktionell.

Till skillnad från andra nackmassagerare som bara har puls, har NeckLite puls, akupunktur och vibrationer för att snabbt lindra eventuell ömhet eller stelhet.

Den är helt trådlös och bärbar.

Du kan bära den vart du vill, även på kontoret eftersom den inte avger något ljud. Dessutom har den bra batteritid, så du behöver inte ladda den så ofta.

Den passar perfekt till vilken halsstorlek som helst. U-formad design är flexibel och du kan justera den hur du vill för den mest bekväma användningen.

Med alla avancerade funktioner och teknik förtjänade NeckLite vår #1-plats för i år.

Osmo erbjuder även en 1-års utökad garanti och fri frakt.

Teknologi
99%
Övergripande kvalité
98%
Värde för pengar
99%
Returpolicy
99%
Kundfeedback och nöjdhet
97%

Fördelar

Innovativ SoftTouch-teknik

9 massagelägen

Lugnande värme för avkoppling

U-formad design för bekväm passform

3 typer av avkoppling

Trådlös och bärbar

Batteri med lång livslängd

Ytterligare pulserande patchar

Realistiska massagetekniker

Snabbt och effektivt

Fri frakt i Sverige

1 års utökad garanti

Nackdelar

Ofta slut i lager på grund av hög efterfrågan

SAMMANFATTA

Osmo NeckLite är rimligt prissatt för en marknadsledande nackmassageapparat med lugnande värme och innovativ teknik. Dra nytta av denna tidsbegränsade rabatt så långt lagret räcker.
Osmo erbjuder 1 års utökad garanti och fri frakt. Osmo NeckLite valdes enhälligt till 2024 års bästa nackmassager .

Totalbetyg

B+

Betyg

8.8/10

4.6/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Om du funderar på en fysioterapeut för massageterapi, som slagmassage, kan en massagepistol vara din bästa nackmassager. Vi inkluderade åtta massagepistoler i det här testet, och Fusion Black Pro Muscle Massage var den klara favoriten för att lossa knutar och lindra stelhet. Vår testare noterade att styrkan går upp till nivå 20 (vilket beskriver den högsta inställningen som “mycket starka vibrationer”) för att passa varje styvhetsnivå.

Denna massagepistol har sex fästhuvuden, vilket gör den till ett mångsidigt instrument för de flesta muskelgrupper. Vår testare älskade att du “kan ta den att gå” eftersom den har ett resväska organiserat med en plats för varje tillbehör, inklusive ett utrymme för laddningssladden och en ficka för användarmanualen. När det gäller användarvänlighet gillade vår testare att gummihandtaget var lätt att greppa och uppskattade att kontrollpanelen hade en intuitiv pekskärm. “Jag gillar att det visar hastighetsnivåer och batteritid kvar,” anmärkte hon.

Teknologi
89%
Övergripande kvalité
93%
Värde för pengar
90%
Returpolicy
85%
Kundfeedback och nöjdhet
88%

Fördelar

Fantastisk teknik

LCD skärm

Lämplig för hela kroppen

Batteri som håller länge

Fin design

Gratis frakt

Lätt att justera

Nackdelar

Högljudd

Inte gjord speciellt för halsområdet

Totalbetyg

B

Betyg

8.3/10

4.4/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Det är inte en riktig massagestol, men den här nack- och ryggmassagern är det näst bästa – placera den på en stol så kan du rikta in dig på nacke, rygg, axlar, höfter, skinkor och lår samtidigt (för en bråkdel). av priset på en verklig massagestol). “Funktionerna var förvånansvärt kraftfulla på ett bra sätt,” sa vår testare. “Jag kunde känna att det arbetade på mina muskler.”

Massageapparaten använder vibrationer, värme, rullande rörelser, luftkompression och tryckintensiteter för att hantera dina smärtområden. “Jag blev positivt överraskad av allt det kunde göra, och det var roligt att använda,” sa vår testare. Hon noterade dock att nackmassagen kan vara för fast för vissa. Om du föredrar en mjukare touch, kolla in ett av de andra toppvalen på vår lista.

Överdragen på halsstycket och bakstycket är avtagbara och tvättbara, plus att du kan ta bort dem för en mer intensiv massage. Även om det inte är det mest kompakta eller bärbara alternativet, ger det en skön nästan helkroppsmassage.

Teknologi
78%
Övergripande kvalité
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

För nacke och rygg

Lätt att använda

Tyst drift

Inget underhåll

Lätt att städa

Du kan placera den i din bil eller på kontoret

Lättvikt

Nackdelar

Inte hållbart

Ingen djupvävnadsmassage

Bättre för rygg än nacke

från Homedics

Totalbetyg

B

Betyg

7.8/10

4.2/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Nack- och axelmassageapparater i slingstil är otroligt populära och perfekta för att rikta in sig på nacken, axlarna, nedre delen av ryggen och andra kroppsdelar. Vi inkluderade nio slingstilar i vårt test, och denna HoMedics Shiatsu-krage var den bästa i sitt slag.

Vår testare blev “behagligt överraskad över den här nackmassagerns kraft.” Den använder knådning och värme för att minska knutar och ge lindring. Massageapparaten har tre hastighetsinställningar. “Jag använde den på den högsta inställningen, och jag älskade att jag kunde intensifiera trycket genom att dra ner i armhålen,” sa hon. Våra testare tyckte också att det var lätt att köra längs ryggen: “Det verkade riktas mot alla rätt områden.”

Teknologi
82%
Övergripande kvalité
84%
Värde för pengar
70%
Returpolicy
65%
Kundfeedback och nöjdhet
78%

Fördelar

Smarta funktioner

Avancerade inställningar

Avancerade inställningar

Fri frakt i USA

Positiva recensioner

30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Nackdelar

Ingen pengarna-tillbaka-garanti

Högljudd

Tung

Totalbetyg

c+

Betyg

7.5/10

4/5

ÖVERGRIPANDE ANALYS

Utöver den djupa vävnadsmassagen använder Papillion Back Massager infraröd värmeterapi för att lindra ömma, spända muskler. Vår testare uppskattade att Shiatsu-massagen och värmeinställningen gör den till en all-star produkt.

Den kuddformade enheten har tre hastigheter och en dubbelriktad rotationsinställning, vilket tar lite att vänja sig vid, men efterliknar känslan av att bli masserad av människohänder. “Det kändes som en helt ny massage,” sa vår testare.

En medföljande rem fäster enheten vid en stol, men vår testare noterade att det kändes tunt. “Den ansluts med kardborreband, som gled av stolen två gånger när jag använde den.” Denna modell är utmärkt om du behöver en massageapparat som ger effektiv avlastning med en valfri värmeinställning.

Teknologi
82%
Övergripande kvalité
80%
Värde för pengar
60%
Returpolicy
70%
Kundfeedback och nöjdhet
75%

Fördelar

Smarta funktioner

Fantastisk teknik

Flera effektinställningar

LCD skärm

Gratis frakt

Nackdelar

Bättre för ryggen

Tung

De säljer dig mer med ytterligare föremål

Blandade recensioner

VAD ÄR NACKMASSAGER?

Nackmassageapparater är bärbara enheter som applicerar tryck och vibrationer för att minska spänningar i nacke och axlar . De olika typerna av nackmassagerare som finns tillgängliga inkluderar vibrations- och djupknådande shiatsu-nackmassageapparater som alla kommer med olika funktioner.

Fördelar med nackmassageapparater

Saker att tänka på NÄR DU VÄLJER DEN BÄSTA nackmassagern

Innovativ teknik

Detta är vad som skiljer bra nackmassage från genomsnittliga, eftersom innovativ teknik gör att den blir mycket mer effektiv och bekväm att använda.

Flera massagelägen

Du kanske inte gillar vissa massagelägen som andra tycker är avslappnande, och allas nacksmärtor är olika, så det är viktigt för en massageapparat att ha flera lägen som alla kan använda.

Sladdlös och bärbar

Det är löjligt att nackmassageapparater ofta kan ha sladd och de är inte bärbara vilket gör dem praktiskt taget oanvändbara. Du vill ha en nackmassager som du kan bära med dig överallt.

Ytterligare pulserande patchar

Det är inte många nackmassagerare som följer med detta, men det låter dig massera andra muskelgrupper samtidigt som du masserar nacken, till exempel - du kan massera nedre delen av ryggen samtidigt som du får en nackmassage.

Garanti

Om märket inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller garanti på deras massageapparat, bör du hålla dig borta från det. Leta alltid efter något du kan prova och få full återbetalning om du inte tycker att det är användbart.

Vad du ska undvika när du väljer nackmassageapparat

Endast puls

De flesta nackmassageapparater kommer bara med puls, men du bör leta efter akupunktur och vibrationer också. Detta gör det bekvämare att använda och det orsakar inte obehag.

Dålig batteritid

Om du behöver ladda en nackmassager varje gång du använder den, blir det krångligt att ens använda den. Leta alltid efter bra batteritid som

Billiga knockoffs

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt kan allt under $70 inte vara funktionellt.

Penny M - Forskningsspecialist

Det finns massor av billiga produkter (även på Amazon) som bara är rent skräp. De är inte ens testade och de kommer bara att slösa bort din tid och pengar. Enligt min åsikt kan allt under $70 inte vara funktionellt.

Avasreview.com. Copyright © 2024

*Denna webbplats ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi kan inte granska alla produkter i en given kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna sida är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på ”meta-recensioner”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut. .

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende och påverkar platsen och ordningen i vilka dessa produkter visas. Som Amazon-medarbetare tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.