Top 5 epilatorer i 2023

Hvis du vil fjerne uønsket kropsbehåring uden dyre salonbehandlinger eller smertefulde hjemmemetoder har du brug for en god epilator.

Epilatorer giver langvarige resultater og holder huden glat og silkeblød uden irritation eller rødme.

Men ikke alle epilatorer er skabt med samme kvalitet.

Vi har undersøgt over 24 forskellige epilatorer og ledt efter noget med innovativ teknologi, flere påsættelige hoveder, egnet til alle kropsområder og hudtyper og mange andre vigtige faktorer.

Her er dette års top 5:

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring i at undersøge og inspicere skønhedsudstyr og -redskaber har Penny dykket dybt ned i en verden af skønhed og teknologi. Se hendes viden i verdensklasse i vores Top 5-serie.

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

OVERORDNET ANALYSE

Osmo Epilator er helt klart vores favorit på markedet.

Det første, der får den til at skille sig ud, er dens EpiPlus+-teknologi med smarte sensorer, der giver optimal hudkontakt uden at forårsage irritation eller betændelse. Desuden fjerner den hårene fra roden, hvilket giver langt mere holdbare resultater end mange andre hudfjerningsbehandlinger.

Med 2 justerbare hastighedsniveauer, begge designet specielt til tykt og tyndt hår, kan du sikkert bruge den ethvert krops eller ansigtsområde.

Den er velegnet til alle hudtyper, selv de mest følsomme.

Uanset hudtype, eller om du vil fjerne hår omkring hagen, over læberne, i bikiniområdet eller benene, vil den gøre arbejdet effektivt.

En anden ting, der er værd at nævne, er de 4 påsættelige hoveder, der alle er lavet til forskellige formål. I modsætning til andre epilatorer, der kun har ét hoved og hævder at være multifunktionelle“, holder Osmo virkelig, hvad den lover, når du inkluderer det i din ordre.

Den har en IPX4vandtæt klassificering.

Det betyder, at du kan bruge den, når den er våd, du kan endda bruge den i brusebadet for at den mest skånsomme og jævne hårfjerning.

Der er ingen tvivl om, at Osmo Epilator har fået førstepladsen i år.

Osmo tilbyder endda en 14dages pengenetilbagegaranti, du kan prøve deres produkt i to uger og pengene tilbage, hvis du ikke kan lide det mens du beholder epilatoren gratis, uden at stille spørgsmål.

Teknologi
99%
Ydeevne og effektivitet
98%
Værdi for pengene
99%
Returpolitik
99%
Kundetilfredshed og feedback
97%

FORDELE

✔️ Innovativ EpiPlus+-teknologi

✔️ Multifunktionel 5-i-1-brug

✔️ Ekstra aftagelige hoveder

✔️ 2 hastighedsindstillinger

✔️ Velegnet til alle hudtyper

✔️ IPX4 vandtæt klassificering

✔️ Batteri med lang levetid

✔️ Sikker til brug i ansigtet og på andre følsomme områder

✔️ Op til 4 uger med glat og silkeblød hud

✔️ Fjerner hår fra roden

✔️ Skånsom og smertefri

✔️ 14-dages pengene-tilbage-garanti

ULEMPER

❌ På grund af stor efterspørgsel bliver den nogle gange udsolgt.

Konklusion

Osmo Epilator har en konkurrencedygtig pris for en markedsledende epilator med en innovativ smart teknologi og justerbare intensitetsniveauer. Benyt dig af denne tidsbegrænsede rabat, længe lager haves. Osmo tilbyder en 14dages pengenetilbagegaranti og gratis forsendelse. Osmo blev enstemmigt kåret til den bedste epilator i 2023.

 

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

Brauns Silk Expert Pro 5 Epilator fik med god grund andenpladsen i epilator-testen: Den scorede perfekte point for at pincere hår på én gang, trække hår ud uden at knække dem, ikke beskadige huden, være nem at rengøre og efterlade huden hårfri i mindst en uge. Men det helt store: Det unikke fleksible hoved giver dig mulighed for at fat i hvert eneste lille hår og alle de svært tilgængelige steder. Selvom den er dyr, har denne altienepilator vist sig at være den langsigtede investering værd. Denne epilator får hurtigt fat i hvert eneste hår selv superkorte eller superfine hår fra ben, armhuler, bikinilinje og andre steder Betjeningen er glat og uden knæk og niver aldrig, og lyset er supernyttigt til at afsløre skjulte eller fine hår. Jeg elsker, at den kommer med mange fastgørelsesmuligheder, men jeg holder mig primært til det klassiske hoved til regelmæssig vedligeholdelse for at holde huden glat og hårfri. Jeg bruger den dagligt!”

Aral elsker også denne epilator og bemærker, at det er hendes foretrukne valg til bikiniområdet: Det fleksible afrundede hoved denne epilator passer perfekt langs bikinilinjen og rundt om kurverne dernede.” Hun råder begyndere til først at bruge den med tilbehøret med det lille ovale vindue, da dette kun eksponerer en brøkdel af det fulde antal pincetter, og håret ikke trækkes ud én gang, hvilket gør det mindre smertefuldt pr. gang. Husk at trække stramt i huden, og hvis håret ikke er langt nok, skal du sørge for at trykke forsigtigt mod huden, når du bruger pincetten.

Teknologi
89%
Ydeevne og effektivitet
93%
Værdi for pengene
90%
Returpolitik
85%
Kundetilfredshed og feedback
88%

FORDELE

✔️ Lækker

✔️ Nem og sikker at bruge

✔️ Kan holde i op til 10 år

✔️ Præcisionshoved til mere følsomme områder

✔️ Velegnet til alle hudtyper

✔️ Flot emballage

✔️ Hurtige resultater efter 4 ugers brug

ULEMPER

❌ Lidt dyrt for de fleste

❌ Anmeldere sagde, at den faktisk ikke var egnet til følsomme områder

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

OVERORDNET ANALYSE

Philips Satinelle Epilator er lille, men mægtig og gør meget mere end bare at se kompakt og sød ud. Dette valg er et af de mere budgetvenlige valg i bunken og gør et godt stykke arbejde med at fjerne hår over hele kroppen.

Det afrundede design er godt til bikiniområdet, og det er et ergonomisk greb,” siger Dr. King. Jeg kan godt lide, at epilatorhovedet kan tages af og vaskes under rindende vand. Desuden er der en ekstra hætte, som kan sættes epilatorhovedet for at give en mere skånsom epilering følsomme områder.”

Selvom dette er en god mulighed for at epilere sarte områder som bikinilinjen, er den ikke ideel, hvis du ikke er i nærheden af en stikkontakt (dette valg er ikke ledningsfrit, du skal tilslutte det, mens det er i brug).

Teknologi
82%
Ydeevne og effektivitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Kundetilfredshed og feedback
78%

FORDELE

✔️ Velegnet til alle hudtyper

✔️ Nem og sikker at bruge

✔️ 2 hastighetsinnstillinger

✔️ Velkendt mærke

✔️ God kundeservice

✔️ Gratis frakt

✔️ Du kan downloade og bruge deres officielle app

ULEMPER

❌ Det tager 12 behandlinger at se ordentlige resultater

❌ Mere smertefuld end andre

❌ Ingen større forskel i hastighedsniveau

Samlet karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

For alle med følsom hud eller førstegangsbrugere af epilatorer er Braun Epilator Silk-Epil 3 3-270 den bedste løsning. Dette valg kommer med flere vedhæftede filer til en jævn hårfjerningsproces og kommer også med to hastighedsindstillinger.

Braun Epilator SilkEpil 3 3270 er et prisvenligt valg, der kommer med en shaver og trimmer samt en epilator. Dette produkt giver dig fleksibilitet til at skifte hårfjerningsmetode, hvis din hud viser tegn følsomhed over for en af dem,” forklarer Dr. Nava Greenfield, der er certificeret hudlæge hos Schweiger Dermatology Group i New York City. Hvis du udvikler indgroede hår eller irritation fra epilering visse områder af huden, kan du bruge barbermaskinen eller trimmeren til de steder og vende tilbage til epilering til hud, der er mindre følsom.”

En af ulemperne ved denne mulighed er, at den har ledning og kræver en stikkontakt i nærheden for at kunne bruges. Derudover kan det tage lidt længere tid at epilere større områder af kroppen, f.eks. benene, fordi epilatorhovedet ikke er bredt som nogle af de andre muligheder markedet.

Teknologi
82%
Ydeevne og effektivitet
84%
Værdi for pengene
70%
Returpolitik
65%
Kundetilfredshed og feedback
78%

FORDELE

✔️ Nem og sikker at bruge

✔️ 2 påsættelige hoveder

✔️ Indbygget lommelygte

✔️ Lille og bærbar

✔️ Gratis forsendelse

✔️ Sikker at bruge

ULEMPER

❌ Dårlig generel kvalitet

❌ Nogle anmeldere oplevede irriteret hud

❌ Det er ikke dermatologisk testet og godkendt.

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Hvis du elsker at skifte din bikinipleje ud med jævne mellemrum, bør Philips Epilator Series 8000 med ni tilbehør være din favorit. Dette valg kommer med epileringshoved, barberhoved, trimmekam, trimmehoved, bikinikam, kropseksfolieringsbørste, pedicurefodfil, hætte til sarte områder, optimal kontakthætte og en pose.

Jeg kan godt lide Philips Epilator Series 8000, fordi den leveres med ni tilbehørsdele, bl.a. et ekstra bredt hoved, der dækker en større overflade,” forklarer Dr. Julie Russak, der er certificeret hudlæge i New York. Og kan den bruges våd og tør hud alt efter dine præferencer eller behov.”

Med flere redskaber følger flere penge, og dette valg er helt sikkert i den dyre ende, hvad angår pris. Hvis du ikke tror, at du får brug for alle de medfølgende redskaber, er der en mere overkommelig løsning, som koster 55 dollars for kun tre hoveder.

Teknologi
82%
Ydeevne og effektivitet
80%
Værdi for pengene
60%
Returpolitik
70%
Kundetilfredshed og feedback
75%

FORDELE

✔️ Let at bruge

✔️ Gratis forsendelse

✔️ Flot design

✔️ Velegnet til alle hudtyper

✔️ Kan bruges over hele kroppen

ULEMPER

❌ Forældet teknologi, der er mindre effektiv

❌ Kvaliteten er blevet ringere med årene

❌ Den er ikke dermatologisk testet

❌ Blandede anmeldelser

Hvad er en epilator?

En epilator er et elektrisk apparat, der bruges til at fjerne hår ved mekanisk at gribe fat i flere hår på én gang og trække dem ud. Den måde, epilatorer trækker hår ud , ligner voksning, men i modsætning til voksning fjerner de ikke celler fra epidermis epitel.

 

Fordele ved epilator

Hvad skal man overveje, når man køber en epilator?

God teknologi

Ikke alle epilatorer bruger den samme teknologi, så sørg for at tjekke den ud, der er innovativ og moderne. Du vil heller ikke have forældet teknologi, der har været brugt i de sidste 30 år, du skal gå efter noget mere effektivt.

Velegnet til alle hudtyper

Det sidste, du ønsker, er at irritere din hud, så kig efter epilatorer, der passer til alle hudtyper og kan bruges på alle kropsområder - som omkring hagen, bikiniområdet eller andre steder.

Justerbare hastighedsniveauer

En god epilator bør have to forskellige hastighedsniveauer, der er specielt designet til tykt og tyndt hår. Mange epilatorer har kun én hastighed, og derfor er de ikke så effektive.

Låsbare hoveder

Du bør få mindst 3 forskellige påsættelige hoveder, hvis epilatoren virkelig er egnet til alle kropsområder og til følsom hud. Nogle mærker sælger dette, hvilket kan blive dyrt, så prøv altid at få det gratis.

Garanti

En maskine med producentgaranti betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om eventuelle produktionsfejl, du måtte støde på i garantiperioden. Du kan sandsynligvis tjekke dette for hvert af de produkter, du overvejer, og vælge det med den længste garanti.

Hvad man skal undgå i epilatorer

Ikke trådløs

Nogle epilatorer er ikke ledningsfri, så ledningen kan let blive viklet ind, og det gør det hele meget sværere for dig. Tjek også batterilevetiden, for en god epilator skal mindst kunne arbejde i 30 minutter.

Kun til ben

Nogle epilatorer er kun lavet til ben, fordi det er det mindst følsomme område, og de vil ikke forårsage så meget betændelse. Men hvis du prøver at bruge dem på bikiniområdet, vil det sandsynligvis irritere dig eller forårsage rødme.

Dårlig kundeservice

Selv om epilatoren er et ret simpelt apparat, kan du altid have nogle spørgsmål. Kig altid efter mærker med god kundeservice (evt. amerikansk), som gerne hjælper, hvis du har brug for det.

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring i at undersøge og inspicere skønhedsudstyr og -redskaber har Penny dykket dybt ned i en verden af skønhed og teknologi. Se hendes viden i verdensklasse i vores Top 5-serie.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Denne hjemmeside ejes og drives af Seth Media, ejeren af Osmo.

Vi er ikke i stand til at anmelde alle produkter i en given kategori. Alle meninger, der udtrykkes på dette websted, er vores egne. Vi tester ikke selv produkterne. Vores metode er baseret på “meta-reviews”, hvor vi samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser på ét sted via kompliceret dataindsamling og research, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rigtige købsbeslutning.

Dette er en reklame og ikke en egentlig nyhedsartikel, blog eller forbrugerbeskyttelsesopdatering. Denne side er ejet af Seth Media. Derfor er indholdet muligvis ikke neutralt, objektivt eller uafhængigt, og det påvirker placeringen og rækkefølgen, som disse produkter vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalificerede køb af visse produkter. Grafik og produktbilleder er kun til illustrative formål.