Topp 5 Alkotestere I 2024

Ifølge statistikken har det vært over 50 000 fyllekjøringsulykker i Australia de siste årene. Det sjokkerende faktum er at hvert fjerde dødsfall i trafikken i Australia er relatert til rus.

Det er alltid smart å ha en alkometer med seg eller i bilen, slik at du og dine nærmeste kan være trygge i trafikken.

Alle alkotestere er imidlertid ikke laget på samme måte.

Vi har undersøkt over 21 forskjellige alkotestere  og sett etter noe med høy nøyaktighet, presise promillenivåer, gjenbrukbart munnstykke og mange andre viktige funksjoner.

Her er årets fem beste valg:

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige gasgets og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

Samlet Karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo Breathalyzer er uten tvil vårt favorittvalg på markedet.

Det første som gjør den spesiell er høy nøyaktighet som viser nøyaktige målinger og lar deg vite om du kan kjøre eller ikke.

Hvis du er beruset og ikke kan kjøre, vil du motta et varsel om å holde deg unna veien – en nyttig påminnelse.

Du får et gjenbrukbart munnstykke som du setter på alkometeret før du blåser inn i ca. 7-8 sekunder.

Resultatene er raske og det tar noen sekunder før de vises på LCD-skjermen.

Det som gjør denne alkometeren til den mest unike er størrelsen. Du kan bokstavelig talt ta den med deg og teste den mens du har det gøy med vennene dine.

Du trenger bare å holde nede knappen når du blåser – så enkelt er det.

Den kommer også med en 14-dagers pengene-tilbake-garanti , slik at du kan prøve den i 2 uker og fortsatt få refusjon hvis du ikke er fornøyd med den.

Nøyaktighet
99%
Overordnet kvalitet
98%
Valuta for pengene
99%
Returrett
99%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
97%

Fordeler

✔️ Nøyaktighet av høy kvalitet

✔️ Resultatene vises om 5 sekunder

✔️ Nøyaktige promillenivåer

✔️ Designet for å passe i lommen

✔️ Gjenbrukbart munnstykke

✔️ Enkel å bruke

Trådløs

✔️ LCD-skjerm

✔️ Betjening med ett trykk

✔️ Innebygd varsling

✔️ Gratis frakt i Norge

✔️ 14 dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Ofte utsolgt på grunn av stor etterspørsel

AVSLUTNING

Osmo Breathalyzer er rimelig priset for en markedsledende alkometer med høy nøyaktighet og innovativ teknologi. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo ble enstemmig kåret til beste alkometer i 2024 .

fra BACtrack

Samlet Karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Tredjepartstester viste at BACtrack Trace gir like nøyaktige målinger som de dyrere apparatene med høy nøyaktighet.

Det tar ca. 11 sekunder før den er klar til bruk når du slår den på, og den gir også resultater i løpet av sekunder, slik at du ikke trenger å stirre lenge på skjermen. Med en pris på 100 dollar får du mye for pengene.

Den eneste virkelige ulempen er at apparatet må kalibreres hver sjette til tolvte måned for å opprettholde nøyaktigheten, avhengig av hvor ofte du bruker det, men det er stort sett tilfelle med alle alkometre, så vi kan ikke avvise det på grunn av det.

Nøyaktighet
89%
Overordnet kvalitet
93%
Valuta for pengene
90%
Retningslinjer for retur
85%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
88%

Fordeler

✔️ Fantastisk teknologi

✔️ LCD-skjerm

✔️ Bæreveske

✔️ Solid nøyaktighet

✔️ Fin design

✔️ Gratis frakt

✔️ Enkel å justere

Ulemper

❌ Dårlig batteri

❌ Resultatene er noen ganger ikke nøyaktige

fra AlcoHAWK

Samlet Karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

AlchoHAWK beskriver denne modellen – den dyreste – som svært nøyaktig, og mange ser ut til å være enige. S80 har fått strålende anmeldelser fra kunder og publikasjoner, og den har også bevist sin pålitelighet og nøyaktighet i en rekke tester.

Hvis du er interessert i å ha et alkometer tilgjengelig til en uformell vinsmaking på ettermiddagen eller til et middagsselskap, er det denne du bør gå til anskaffelse av. Den har imidlertid noen mindre ulemper:

Apparatet bruker et minutt på å varme opp mellom testene, noe som kan være litt irriterende hvis du tester flere personer. Resultatene som vises på den røde LED-skjermen, avrundes også til desimaler, noe som betyr at målingene ikke blir like nøyaktige som på andre maskiner.

Men du trenger ikke en tredje desimal for å avgjøre om du er edru nok til å kjøre bil eller ikke. Og vi liker at den runder opp i stedet for ned, og at den er skånsom.

Nøyaktighet
82%
Overordnet kvalitet
84%
Valuta for pengene
70%
Retningslinjer for retur
65%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ Avanserte funksjoner

✔️ Enkel å bruke

✔️ Stillegående drift

✔️ BAC-nivåer

✔️ Liten design

✔️ Vannbestandig

✔️ Lav vekt

Ulemper

❌ Ikke så nøyaktig

❌ Bør brukes en time etter at man har drukket

❌ Kun 7 dagers pengene tilbake-garanti

fra Sonew

Samlet Karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

BACtrack beskriver denne modellen – den dyreste – som “politiutstyr”, og alle kilder synes å være enige. S80 har fått strålende kritikker fra kunder og fagpresse, og den har også bevist sin pålitelighet og nøyaktighet i våre egne tester.

Hvis du bruker alkometer som forelder eller skoleadministrator, er det denne du bør investere i for å være så rettferdig som mulig.

I tillegg er den rask: apparatet varmes opp på under 15 sekunder og gir deg målingen innen 3 sekunder, noe som kan være nyttig hvis du tester flere personer.

Nøyaktighet
82%
Overordnet kvalitet
84%
Valuta for pengene
70%
Retningslinjer for retur
65%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ LCD-display

✔️ Gjenbrukbart munnstykke

✔️ Fantastisk teknologi

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30 dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

❌ Kunne vært mer nøyaktig

❌ Ingen varsler

fra Oasser

Samlet Karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

Osser er en oppladbar alkoholmåler. Dette gjør det til et godt apparat for deg som ikke ønsker å bytte batteri i ny og ne.

Det følger med fire munnstykker rett ut av esken, noe som er et praktisk tillegg.

Produktet utløser en alarm og blinker også for å advare deg når du overskrider den lovlige promillegrensen på 0,08 %. Dette er en god ekstra sikkerhetsmekanisme – hvis det høres slik ut, er det ingen tvil om at du ikke bør sette deg bak rattet.

Den er også kompakt og lett, noe som gjør den til et flott verktøy som du kan putte i lommen før du kjører ut.

Nøyaktighet
82%
Overordnet kvalitet
80%
Valuta for pengene
60%
Valuta for pengene
70%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
75%

Fordeler

✔️ Design i lommeformat

✔️ Fantastisk teknologi

✔️ Enkel å bruke

✔️ LCD-skjerm

✔️ Gratis frakt

Ulemper

❌ Ikke så nøyaktig

❌ Dårlig kvalitet

❌ De selger deg ekstra varer

❌ Blandede anmeldelser

HVA ER ET ALKOMETER?

En alkometer er et apparat som brukes til å beregne alkoholinnholdet i blodet eller til å påvise virus eller sykdommer i en utåndingsprøve. Navnet er et generisk varemerke for varemerket Breathalyzer, som ble utviklet av oppfinneren Robert Frank Borkenstein på 1950-tallet.

Fordeler med BREATHALYZER

Ting du bør tenke på når du velger det beste alkometeret

Nøyaktighet

Nøyaktighet er den viktigste egenskapen når du er på utkikk etter en alkometer. Det er viktig å kjøpe den som gir samme resultat (hver gang).

Gjenbrukbart munnstykke

Selv om noen alkometre leveres med flere munnstykker, er det viktig at munnstykket er gjenbrukbart, slik at du bare kan vaske det og bruke det igjen et ubegrenset antall ganger. Dette er også bra fordi du kan la vennene dine bruke den.

Raske resultater

Ingen ønsker å vente i fem minutter på å få resultater. De mest avanserte alkometrene gir resultater på mindre enn 10 sekunder etter at du har blåst i munnstykket.

Promillenivå

De fleste alkometre er tilpasset den amerikanske promillegrensen, men det beste alternativet bør være Australias promillenivå.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene tilbake-garanti eller garanti på alkometeret, bør du holde deg unna. Se alltid etter noe du kan prøve ut og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva du bør unngå når du velger alkometer

Stor størrelse

Hvis et alkometer er over 10 tommer langt, synes vi ikke det er særlig nyttig. Du vil ha noe du kan ha i bilen eller til og med putte i lommen når du går ut på bar med vennene dine.

Dårlig programvare

Når alkometeret bruker utdatert programvare, vil det ikke være nøyaktig, det vil ta flere minutter før det viser resultater, og det kan til og med fryse i et par dager - unngå definitivt dårlig programvare.

Billige etterligninger

Det er massevis av billige produkter (til og med på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $ 70 være funksjonelt.

Penny M - forskningsspesialist

Med over 15 års erfaring med å undersøke og inspisere nyttige gadgets og teknisk utstyr har Penny opparbeidet seg en beundringsverdig kunnskap. Ta en titt på kunnskapen og ekspertisen hennes i verdensklasse i serien Topp 5 anmeldelser.

annestest.com Copyright © 2024

*Den här webbplatsen ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi har inte möjlighet att granska alla produkter i en viss kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna webbplats är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på “meta-reviews”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett och samma ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut.

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende, och påverkar platsen och ordningen i vilken dessa produkter visas. Som Amazon-partner tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.