De 5 beste blodtrykksmålerne i 2024

Hvis du alltid vil vite ditt blodtrykk eller hjertefrekvens og sikre at alt er i orden til enhver tid, trenger du en blodtrykksmåler hjemme.

Blodtrykksmålere er flotte enheter på grunn av høy nøyaktighet, og du kan raskt sjekke målingene dine hjemmefra.

Imidlertid er ikke alle blodtrykksmålere laget det samme.

Vi har undersøkt over 27 forskjellige blodtrykk-monitorer og sett etter noe som har jevn nøyaktighet, komfortabel passform, innebygde varsler for uvanlige målinger, kan lagre flere brukere og mange andre viktige faktorer.

Her er årets 5 beste valg:

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige dingser og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i verdensklasse innen vår topp 5 anmeldelser-serie.

1. Osmo LiteMeter*

fra Osmo

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo LiteMeter er uten tvil vårt favorittvalg på markedet.

Det første som gjør det så bra er deres innovative høykvalitetssensorer som er ansvarlige for konsekvent nøyaktighet og raskt viste avlesninger.

En annen smart funksjon er deres uregelmessige hjerteslagindikator som vil varsle deg hvis den oppdager uvanlig pulsaktivitet – dette gjør den mye tryggere enn de fleste monitorer.

Hele familien kan bruke den.

Uansett om du og partneren din vil bruke den, eller dine eldre foreldre, kan de begge lagre opptil 120 avlesninger per bruker. Veldig nyttig når du vil spore fremgangen din.

Det som også er bra med LiteMeter er hvor behagelig det er på armen. I motsetning til noen andre skjermer som har en smertefull klem, har denne en perfekt passform.

Du kan bære den hvor som helst.

Dette er en av de sjeldne skjermene som ikke krever kabler eller ledning, og som du kan bruke hvor som helst.

Den er veldig nøyaktig og enkel å bruke.

Osmo tilbyr en 14-dagers penger-tilbake-garanti, så hvis du av en eller annen grunn ikke finner det nyttig, vil du motta full refusjon – ingen spørsmål.

Nøyaktighet
99%
Generell kvalitet
98%
Valuta for pengene
99%
Returrett
99%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
97%

Fordeler

✔️ Innovative sensorer av høy kvalitet

✔️ Smart indikator for uregelmessig hjerterytme

✔️ Flere brukere kan lagre dataene sine

✔️ Opptil 120 avlesninger lagret per bruker

✔️ Perfekt passform for enhver armstørrelse

✔️ Høy nøyaktighet

✔️ Raske resultater

✔️ Stor LCD-skjerm for seniorer

✔️ Lett og bærbar

✔️ Ingen harde installasjoner eller oppsett

✔️ Likte av pensjonister

✔️ 14-dagers penger-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Går ofte tom på lager på grunn av stor etterspørsel

AVSLUTNING

Osmo LiteMeter er rimelig priset for en markedsledende blodtrykksmåler med høy grad av nøyaktighet og innovativ teknologi. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
Osmo tilbyr en 14-dagers penger-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo LiteMeter ble enstemmig kåret til den beste blodtrykksmåleren i 2024.

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Da vi så på de viktigste egenskapene våre: brukervennlighet, passform og datavisning, fikk Omron Upper Arm Gold Blood Pressure Monitor fem av fem i hver kategori. Vi fant ut at det ikke bare var lett å passe og plassere på armen din, men det ga ekstremt klare, enkle data på mindre enn ett minutt.

Omron Gold krever bare to trinn for å sette opp: Sett inn de fire medfølgende AA-batteriene og fest mansjetten til skjermen. Selve mansjetten er stor nok til å romme en rekke armstørrelser, men det mest imponerende ved denne enheten er hvor enkle instruksjonene er. Når mansjetten er rundt armen, trykker du på startknappen og venter i ca. 30 sekunder til blodtrykket og hjertefrekvensen vises på skjermen.

Selv om denne skjermen er flott for raske avlesninger og å ta med på farten (den kommer med sin egen bæreveske), er Bluetooth-funksjonen litt klønete og vanskelig å navigere enkelt. Vi fant til slutt ut at det var en rettferdig avveining for en enhet så allsidig og enkel å bruke, og fikk dermed vår stemme for #2 beste bp-skjerm.

Nøyaktighet
89%
Generell kvalitet
93%
Valuta for pengene
90%
Returpolicy
85%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
88%

Fordeler

✔️ Flott teknologi

✔️ LCD-skjerm

✔️ Komfortabel

✔️ Passer for enhver armstørrelse

✔️ Fint design

✔️ Gratis frakt

✔️ Lett å bruke

Ulemper

❌ Ingen hjerteslagindikator

❌ Dårlig batterilevetid

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

For brukere som ønsker å sjekke blodtrykket regelmessig uten ekstra bjeller og fløyter, sjekket denne blodtrykksmåleren alle nødvendige bokser mens de holdt seg i en rimelig prisklasse. Dens ett-trinns oppsett lar brukere raskt sette sammen og teste enheten rett ut av esken, og deler resultater med store, lettleste bokstaver. Mansjetten er behagelig og enkel å ta på, og esken gir illustrerte instruksjoner om hvordan mansjetten skal passes rundt armen.

Fordi det ikke er en veldig forseggjort enhet, får du ikke mye datalagring – maskinen har bare 14 avlesninger, så hvis du trenger å overvåke blodtrykket ditt regelmessig, er dette sannsynligvis ikke enheten for deg. På grunn av denne mangelen ga vi denne enheten 3,5 av fem når det gjelder datavisning.

Hvis du bare ønsker å sjekke blodtrykket hjemme fra tid til annen og fortsatt vil ha en kvalitetsenhet uten en høy prislapp, er Omron 3-serien et flott budsjettvennlig valg. Mens den fikk en perfekt poengsum i oppsett, passform og brukervennlighet, brakte dens 3,5 poengsum for datavisning og portabilitet til slutt den totale poengsummen til fire av fem.

Nøyaktighet
82%
Generell kvalitet
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ Raske resultater

✔️ Lett å bruke

✔️ Hjerteslagindikator

✔️ Justerbar lysstyrke

✔️ Ett-trykks operasjon

✔️ Vanntett

✔️ Lett

Ulemper

❌ Høyeste prispunkt på markedet

❌ Kunne vært mer nøyaktig

❌ Kun 7-dagers pengene-tilbake-garanti

Samlet karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

Hvis du investerer i en blodtrykksmåler av høy kvalitet, vil du sannsynligvis få mange bruksområder ut av den. Microlife Watch BP Home-blodtrykksmåler lagrer opptil 250 blodtrykksavlesninger, slik at du kan spore vitalene dine over tid. Enheten er enkel å sette opp og krever bare å plugge mansjetten inn i selve skjermen. Mansjetten, som har bruksanvisning trykt på utsiden, forblir på plass når den er plassert på armen.

Når du har tatt avlesningen, lagrer monitoren automatisk dataene og tidligere avlesninger kan nås med “M”-knappen på maskinen. Den tilbyr en diagnostisk modus for personer hvis leger setter dem på et 7-dagers selvovervåkingsprogram, og kan oppdage A-Fib.

Våre forskere sa at den ene ulempen med denne maskinen er at den gir mer informasjon enn nødvendig på skjermen. Skjermen viser dato, batterilevetid og forskjellige andre ikoner som kan være forvirrende for en uerfaren bruker, selv om den gir mye informasjon for alle som foretrekker det detaljnivået. Vi ga denne enheten et poeng fire av fem for datavisning, men fordi den mottok fem av fem i annenhver kategori, ga vi Microlife Watch BP en 4,5 av fem for totalverdi.

Nøyaktighet
82%
Generell kvalitet
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ Smarte funksjoner

✔️ Avanserte innstillinger

✔️ Stor effektivitet

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

❌ Støyende

❌ Ikke for seniorer

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

A&D Premier Talking Blood Pressure Monitor er et annet flott alternativ for synshemmede brukere. Denne blodtrykksmåleren har en lydinnstilling som leser opp instruksjoner, resultater og en kort dataanalyse på engelsk, spansk eller fransk.

Våre testere sa at oppsettet for denne enheten var enkelt, og mansjetten sitter godt og kan romme overarmer med en diameter mellom 9 og 14,6 tommer. Talefunksjonen aktiveres ved å trykke på startknappen, og veileder brukeren gjennom hele prosessen samtidig som resultatene vises på enhetens skjerm.

Skjermen på skjermen er ikke godt opplyst, så det kan være vanskelig å se resultater i mørkere innstillinger. Når det er sagt, overkompenserer den for dette gjennom sin snakkefunksjon, slik at du kan få resultatene dine uansett. Enhetens perfekte fem av fem poengsum i hver attributt resulterte i fem av fem samlet verdipoengsum.

Nøyaktighet
82%
Generell kvalitet
80%
Valuta for pengene
60%
Returpolicy
70%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
75%

Fordeler

✔️ Smarte funksjoner

✔️ Flott teknologi

✔️ Flere lysstyrkeinnstillinger

✔️ LCD-skjerm

✔️ Free shipping

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Kort kabel

❌ De selger deg med flere varer

❌ Blandede anmeldelser

HVA ER BLODTRYKKSMONITOR?

Blodtrykksmåler, også kjent som en blodtrykksmåler, eller blodtrykksmåler, er en enhet som brukes til å måle blodtrykk, sammensatt av en oppblåsbar mansjett for å kollapse og deretter frigjøre arterien under mansjetten på en kontrollert måte, og et kvikksølv- eller aneroidmanometer for å måle Presset.

Fordeler med blodtrykksmåler

Ting å vurdere NÅR DU VELGER DET BESTE blodtrykket

Høykvalitets sensorer

Det som avgjør nøyaktigheten til en blodtrykksmåler er kvaliteten på sensorene, så det er alltid smart å se etter høykvalitetssensorer, da de vanligvis er mye mer nøyaktige enn gjennomsnittlige sensorer.

Flere brukere

Det er ingen vits å kjøpe en blodtrykksmåler hvis bare én bruker kan lagre dataene sine. Søk alltid etter minst 2 brukere, men det er best å se etter enheter som er merket for familiebruk, da hele familien kan bruke det.

Stor LCD-skjerm

Dette er veldig viktig hvis du ønsker å kjøpe det for eldre foreldre eller eldre, slik at du kan føle deg sikker på at de ikke vil ha noen problemer med å lese resultatene. Det er også viktig at det er lyst og at du kan se målinger selv når det er mørkt.

Raske resultater

Ingen ønsker å vente et par minutter på å motta målinger, så en god blodtrykksmåler viser vanligvis resultatene på under ett minutt. Dette har mye å gjøre med teknologien til skjermen.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene-tilbake-garanti eller garanti på blodtrykksmåleren deres, bør du holde deg unna det. Se alltid etter noe du kan prøve og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva du bør unngå når du velger blodtrykksmåler

Hard installasjon

Vi ble overrasket over hvordan noen blodtrykksmålere har en installasjon som er vanskelig å følge, og at de fleste eldre ikke kunne gjøre det på egenhånd. Se alltid etter ett-trykks operasjon som du bare trenger å vikle rundt armen din, og den vil begynne å fungere.

Ikke bærbar

Du vil bli sjokkert hvor mange blodtrykksmålere som markedsføres som bærbare, men da får du en lang kabel og ledning som du må ha med deg. Se alltid etter enheter uten kabler.

Billige knockoffs

Det er massevis av billige produkter (selv på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $70 være funksjonelt.

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige dingser og teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i verdensklasse innen vår topp 5 anmeldelser-serie.

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.