De 5 beste elektriske tannbørstene i 2024

Hvis du ønsker å forbedre tannpussen, er en elektrisk tannbørste definitivt et smart valg.

Elektriske tannbørster har vist seg å være bedre enn vanlige tannbørster til å fjerne plakk, tannstein og andre matpartikler som sitter fast mellom tennene.

Men ikke alle elektriske tannbørster er like gode.

Vi har undersøkt over 32 ulike eltannbørster for å finne en som er svært effektiv, har justerbare effektnivåer, myk børster, smarte funksjoner og mange andre viktige faktorer.

Her er våre fem beste valg:

VÅR FAVORIT
Betyg: 9.8/10
Funktioner:
  • Innovativ lydteknologi
  • 9 børstemoduser
  • SmartTimer-funksjon

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring i å undersøke og inspisere nyttige dingser og teknisk utstyr har Penny fått en beundringsverdig kunnskap. Ta en titt på kunnskapen og ekspertisen hennes i verdensklasse i vår Topp 5 anmeldelser serie.

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo MaxClean er vår absolutte favoritt på markedet i dag.

Det første som skiller den fra andre tannbørster, er den innovative soniske teknologien som gir en mye mer effektiv og sunnere rengjøring av tennene.

Det imponerende er den kraftige magnetmotoren med over 42 000 vibrasjoner per minutt som sørger for å rengjøre tennene. Det er ikke rart at kundene elsker den høyt.

Den har 9 justerbare børstemoduser.

Avhengig av hvor følsomme tennene dine er, kan du gradvis øke eller redusere effekten eller velge mellom ulike moduser.

Den er helt trygg for tannregulering og tannrestaureringer den forårsaker ikke betennelse i tannkjøttet.

MaxClean har også en SmartTimer som minner deg å rengjøre ulike sider av tennene hvert 30. sekund og hjelper deg med å utvikle en tannlegeanbefalt rutine for tannpuss.

Den er vanntett i henhold til IPX7, du kan bruke den i dusjen hvis du ønsker det. I tillegg får du et reiseetui som beskytter tennene dine uansett hvor du er.

Osmo har en 14dagers pengertilbakegaranti, slik at du kan prøve den i to uker og likevel pengene tilbake.

Strøminnstillinger
99%
Effektivitet
98%
Valuta for pengene
99%
Returrett
99%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
97%

Fordeler

✔️ Innovativ lydteknologi

✔️ 9 børstemoduser

✔️ SmartTimer-funksjon

✔️ Myk nylonbørster

✔️ Ekstra hode

✔️ Sikker for tannregulering og implantater

✔️ IPX7 vanntett

✔️ God batterilevetid

✔️ 42 000 vibrasjoner per minutt (VpM)

✔️ Reiseetui inkludert

✔️ Svært effektiv

✔️ 14 dagers penger tilbake-garanti

Cons

❌ Ofte utsolgt på grunn av stor etterspørsel

KONKLUSJON

Osmo MaxCleaner er rimelig til å være en markedsledende elektrisk tannbørste med justerbare børstemoduser og over 42 000 VpM. Benytt deg av denne tidsbegrensede rabatten lenge lageret rekker.

Osmo tilbyr 14 dagers pengertilbakegaranti og gratis frakt. Osmo MaxCleaner ble enstemmig kåret til den beste elektriske tannbørsten i 2024.

Samlet vurdering

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

Oral-B Pro 1000 er en av Oral-Bs mest populære eltannbørster, og er en budsjettvennlig eltannbørste som ikke har alle de høyteknologiske detaljene, men som ganske enkelt rengjør godt.

Én rengjøringsmodus er alt du får med OralB Pro 1000, det er like greit at prisen er lav. Men hvis du er ute etter enkelhet, kan dette være den rette tannbørsten for deg. Ifølge bruksanvisningen tar det 22 timer å lade OralB Pro 1000 helt opp. Vi opplevde at det bare tok litt kortere tid. Etter at batteriet var helt utladet, tok det 20,5 timer før OralB Pro 1000 var fulladet.

Til tross for sin enkelhet har denne tannbørsten også noen nyttige funksjoner. Den har en innebygd trykksensor som varsler deg når du pusser for hardt (da vår tester presset den mot tennene, slo det roterende børstehodet seg av), og en timer som hjelper deg å huske når du skal videre til neste kvadrant i munnen. Den varsler deg også når du har pusset tennene i de anbefalte to minuttene. I likhet med selve håndsettet er også erstatningsbørstehodene svært rimelige.

Strøminnstillinger
89%
Effektivitet
93%
Valuta for pengene
90%
Retningslinjer for retur
85%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
88%

Fordeler

✔️ Justerbare børstemoduser

✔️ Batteri med lang levetid

✔️ Enkel å bruke

✔️ Pengene tilbake-garanti

✔️ Stilig design

✔️ Gratis frakt

✔️ Sikker for tannregulering

Ulemper

❌ Ikke så bærekraftig

❌ Børstehodet faller ofte ut

Samlet vurdering

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

OVERORDNET ANALYSE

Philips Sonicare DiamondClean 9000 er elegant og stilren, og har ikke mindre enn fire børstemoduser: clean, white+, gum health og deep clean+. Hver av disse modusene kan justeres ytterligere til en intensitetsinnstilling som passer deg, slik at du får et bredt spekter av børsteopplevelser å velge mellom.

Testeren vår merket stor forskjell mellom clean/deep clean+, der sistnevnte fikk tennene til å føles renere. Men etter noen rengjøringer merket de ingen stor forskjell mellom de andre modusene, bortsett fra at Gum Health var litt mykere mot tannkjøttet.

DiamondClean 9000 leveres, i likhet med OralB Genius, med en gratis app som hjelper deg med å holde oversikt over munnhygienen og når du bør bytte børstehoder. Du kan også sette opp automatisk etterbestilling for å holde baderomsskapet velfylt.

Strøminnstillinger
82%
Effektivitet
84%
Valuta for pengene
70%
Retningslinjer for retur
65%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ Avanserte funksjoner

✔️ Enkel å bruke

✔️ Tilgjengelig i flere farger

✔️ Justerbar effekt

✔️ Gratis frakt

✔️ Spray med roterende vinkel

✔️ Alt vises i displayet

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Batteriet bør være bedre

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

Samlet vurdering

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

Waterpik Complete Care 9.0 leverer to munnhygieneprodukter én gang, og kombinerer en separat sonisk tannbørste og vannflosser i én kompakt enhet, noe som gjør den kostnadseffektiv og plassbesparende.

Waterpik Complete Care 9.0 leveres med en rekke ekstrautstyr, blant annet 5 tanntrådspisser, 2 børstehoder, et oppbevaringsetui og et reiseetui, og har i tillegg 3 rengjøringsmoduser og en fasetungerensingsfunksjon.

Vi testet hver rengjøringsmodus flere ganger etter tur. Den generelle rengjøringsmodusen arbeider med en litt lavere frekvens enn blekemodusen, noe som gir ekstra glans til tannpussen i løpet av de anbefalte to minuttene. Massasjemodusen var den mest imponerende modusen som ble brukt av testeren vår, og ga en mild massasjepuls for å stimulere tannkjøttet, samtidig som den ga en følelse av dyprengjøring“.

Strøminnstillinger
82%
Effektivitet
84%
Valuta for pengene
70%
Retningslinjer for retur
65%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
78%

Fordeler

✔️ Stabile strøminnstillinger

✔️ Kan brukes som vannflosser

✔️ Stor vanntank

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30 dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

❌ Ikke bærbar

❌ Må være tilkoblet

❌ Ledningen er kort

Samlet vurdering

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Oral-B iO Series 9 markedsføres som den ultimate rene elektriske tannbørsten, og gir en helt personlig børsteopplevelse.

Den har en innebygd trykksensor som blinker rødt når det brukes for mye trykk, hvitt når børstingen er for myk og grønt når den er akkurat passe, noe som gir børstene den fulle gullhåropplevelsen når det gjelder børsting. Ikke mindre enn sju børstemoduser, inkludert daglig rengjøring, sensitiv, tannkjøttpleie, intensiv+, super sensitiv, tungerengjøring og bleking.

Bortsett fra en endring i intensiteten mellom daglig, intensiv+ og sensitiv/supersensitiv, merket ikke testeren vår stor forskjell mellom de ulike modusene. Siden denne anmelderen har sensitivt tannkjøtt, var den eneste modusen som egnet seg, den supersensitive modusen. Også tannkjøttpleien var svært hard mot tannkjøttet og ga en ubehagelig sviende følelse. Hvis du er utkikk etter en tannbørste med godt trykk, er dette det rette valget for deg, men hvis du er litt følsom, kan det finnes bedre alternativer der ute.

Strøminnstillinger
82%
Effektivitet
80%
Valuta for pengene
60%
Retningslinjer for retur
70%
Tilbakemeldinger og kundetilfredshet
75%

Fordeler

✔️ Smart-funksjoner

✔️ Flott teknikk

✔️ Flere børsteinnstillinger

✔️ Ekstra børster

✔️ Gratis frakt

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Ikke bærekraftig

❌ Ingen pengene-tilbake-garanti

❌ Blandede anmeldelser

HVORDAN FUNGERER ELEKTRISKE TANNBØRSTER?

Elektriske tannbørster rengjør tennene ved å rotere i ulike bevegelser og vibrere mot tennene og tannkjøttet for å fjerne plakk og redusere tannkjøttbetennelse. Noen mener at elektriske tannbørster er bedre enn manuelle tannbørster fordi de vibrerer og skaper mikrobevegelser når du bruker børsten.

Fordeler med en elektrisk tannbørste

Hva du bør tenke på når du velger den beste elektriske tannbørsten

Sonisk teknologi

Elektriske tannbørster med sonisk teknologi er vanligvis mye mer effektive til å rengjøre tennene enn andre tannbørster. Se alltid etter innovativ sonisk teknologi, da det er den nyeste og mest avanserte.

Flere børstemoduser

Ingen av oss har de samme tennene eller det samme tannkjøttet, så det er viktig å alltid ha muligheten til å velge mellom ulike børstemetoder. Dette beskytter ikke bare tannkjøttet mot betennelser, men kan også bidra til at du får en bedre rengjøring.

Batteri med lang levetid

Ingen vil ha en elektrisk tannbørste som må lades annenhver dag, så vær oppmerksom på batteritiden. Det mest imponerende batteriet er vår favoritt, ettersom du kan få opptil 21 dagers bruk med bare én lading.

Avanserte funksjoner

Avanserte funksjoner inkluderer blant annet en innebygd timer som hjelper deg med å utvikle en sunn vane med å pusse tennene i minst 2 minutter. Det gjør tannpussen mer interessant, noe som er svært viktig for barn.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene tilbake-garanti eller garanti på tannbørsten, bør du holde deg unna. Se alltid etter noe du kan prøve og få pengene tilbake hvis du ikke finner den nyttig.

Hva du bør unngå når du velger elektrisk tannbørste

Ikke vanntett

Hvis en elektrisk tannbørste ikke er vanntett, bør du holde deg unna den. Ikke bare vil den sannsynligvis slutte å virke etter noen måneder, men du kan heller ikke ta den med i dusjen.

Ingen ekstra hode

Det er svært viktig at elektriske tannbørster har et erstatningshode, fordi du ikke ønsker å bruke ekstra penger på å kjøpe et. De fleste kjente merker inkluderer et ekstra hode uten kostnad.

Billige kopier

Det er mange billige produkter (til og med på Amazon) som bare er rent søppel. De er ikke engang testet, og de vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $ 70 være funksjonelt.

Penny M - Forskningsspecialist

Med over 15 års erfaring i å undersøke og inspisere nyttige dingser og teknisk utstyr har Penny opparbeidet seg en beundringsverdig kunnskap. Ta en titt på kunnskapen og ekspertisen hennes i verdensklasse i vår serie med Topp 5 anmeldelser.

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.