De 5 Beste Epilatorene i 2024

Hvis du vil fjerne uønsket kroppshår uten noen dyre salongbehandlinger eller smertefulle hjemmemetoder – trenger du en god epilator.

Epilatorer gir langvarige resultater og holder huden glatt og silkemyk uten irritasjon eller rødhet.

Imidlertid er ikke alle epilatorer laget likt.

Vi har undersøkt over 24 forskjellige epilatorer og sett etter noe med innovativ teknologi, flere festbare hoder, egnet for alle kroppsområder og hudtyper, og mange andre viktige faktorer.

Her er årets topp 5 valg:

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 års erfaring med å undersøke og inspisere skjønnhetsinnretninger og verktøy, dykket Penny dypt inn i en verden av skjønnhet og teknologi. Sjekk ut hennes kunnskaper i verdensklasse i vår Topp 5-serie.

Samlet karakter

A+

Vurderinger

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo Epilator er uten tvil vårt favorittvalg på markedet.

Det første som får den til å skille seg ut er EpiPlus+-teknologi med smarte sensorer for optimal hudkontakt som ikke forårsaker irritasjoner eller betennelse. Dessuten fjerner den håret fra roten som gir langt lengre resultater enn mange andre hudfjerningsbehandlinger.

Med 2 justerbare hastighetsnivåer, begge laget spesielt for tykt og tynnere hår, kan du trygt bruke den på alle kropps- eller ansiktsområder.

Den passer for alle hudtyper, også de mest sensitive.

Uansett hudtype eller om du ønsker å fjerne hår rundt haken, over leppene, på bikiniområdet eller bena – vil den gjøre jobben effektivt.

En annen ting som er verdt å nevne er 4 festbare hoder alle laget til forskjellige formål. I motsetning til andre epilatorer som bare har ett hode og hevder å være “multifunksjonelle”, holder Osmo virkelig det de lover mens de inkluderer det i bestillingen din.

Den har en IPX4 vanntett vurdering.

Dette betyr at du kan bruke den når den er våt, slik at du til og med kan bruke den i dusjen for en mest mulig skånsom og jevn hårfjerning.

Uten tvil fortjente Osmo Epilator #1 plass i år.

Osmo tilbyr til og med en 14-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve produktet deres i to uker og få full refusjon hvis du ikke liker det – samtidig som du beholder epilatoren gratis, uten spørsmål.

Teknologi
99%
Resultater og effektivitet
98%
Valuta for pengene
99%
Returpolicy
99%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
97%

PROS

✔️ Innovativ EpiPlus+-teknologi

✔️ Multifunksjonell 5-i-1 bruk

✔️ Ekstra avtakbare hoder

✔️ 2 hastighetsinnstillinger

✔️ Passer alle hudtyper

✔️ IPX4 vanntett vurdering

✔️ Langvarig batteri

✔️ Trygg for bruk i ansikt og andre sensitive områder

✔️ Opptil 4 uker med glatt og silkemyk hud

✔️ Fjerner håret fra roten

✔️ Skånsom og smertefri

✔️ 14-dagers pengene-tilbake-garanti

ULEMPER

❌ På grunn av stor etterspørsel blir den noen ganger utsolgt.

Konklusjon

Osmo Epilator er konkurransedyktig priset for en markedsledende epilator med en innovativ smart teknologi og justerbare intensitetsnivåer. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker. Osmo tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo ble enstemmig kåret til den beste epilatoren i 2024.

Samlet karakter

B+

Vurderinger

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Brauns Silk Expert Pro 5 Epilator fikk den andre rangeringen i epilatortesten med god grunn: Den fikk perfekte poeng for å pinse håret i én omgang, trekke håret uten å knekke det, ikke skade huden, være lett å rengjøre og la huden være hårfri for minst en uke. Men den virkelige kicker: det unike fleksible hodet lar deg ta tak i hvert eneste lille hår og nå alle vanskelig tilgjengelige steder. Selv om den er kostbar, har denne alt-i-ett-epilatoren vist seg verdt den langsiktige investeringen. «Denne epilatoren gjør raskt arbeid med å nappe hvert eneste hår – selv superkorte eller superfine – fra ben, armhuler, bikini og utover» «Operasjonen er jevn og uten hake og klemmer aldri, og lyset er supernyttig for avdekke skjulte eller fine hår. Jeg elsker at den kommer med så mange festealternativer, men jeg holder meg først og fremst til det klassiske hodet for regelmessig vedlikehold for å holde huden glatt og hårfri. Jeg bruker den daglig!”

Aral elsker også denne epilatoren og bemerker at det er hennes favorittvalg for bikiniområdet: “Det fleksible avrundede hodet på denne epilatoren passer perfekt langs bikinilinjen og rundt krumningene der nede.” Hun råder nybegynnere til å bruke den med festet med det lille ovale vinduet først, da dette bare eksponerer en brøkdel av hele antall pinsett og håret ikke rykkes på en gang, noe som gjør det mindre smertefullt per pass. “Husk å trekke huden stramt, og hvis håret ikke er langt nok, sørg for å trykke forsiktig mot huden når festet er på for effektiv fjerning i en omgang,” legger hun til.

Teknologi
89%
Resultater og effektivitet
93%
Valuta for pengene
90%
Returpolicy
85%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
88%

PROS

✔️ Flink

✔️ Enkel og trygg å bruke

✔️ Kan vare opptil 10 år

✔️ Presisjonshode for mer følsomme områder

✔️ Passer for enhver hudtype

✔️ Fin innpakning

✔️ Raske resultater etter 4 ukers bruk

ULEMPER

❌ Litt dyrt for de fleste

❌ Anmeldere sa at det faktisk ikke var egnet for sensitive områder

Samlet karakter

B

Vurderinger

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

Liten, men mektig, Philips Satinelle Epilator gjør mye mer enn bare å se kompakt og søt ut. Dette valget er et av de mer budsjettvennlige alternativene i gjengen, og gjør en god jobb med å fjerne hår over hele kroppen.

“Den avrundede designen er flott for bikiniområdet, og det er et ergonomisk grep,” sier Dr. King. «Jeg liker at epilatorhodet kan tas av og vaskes under rennende vann. I tillegg er det en ekstra hette som kan plasseres på epilatorhodet for mer skånsom epilering på sensitive områder.»

Selv om dette er et flott alternativ for epilering av ømfintlige flekker som bikiniområdet, er det ikke ideelt hvis du ikke er i nærheten av en stikkontakt (denne valget er ikke trådløst, så du må koble det til mens det er i bruk).

Teknologi
82%
Resultater og effektivitet
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

FORDELER

✔️ Passer for enhver hudtype

✔️ Enkel og trygg å bruke

✔️ 2 hastighetsinnstillinger

✔️ Velkjent merke

✔️ God kundeservice

✔️ Gratis frakt

✔️ Du kan laste ned og bruke deres offisielle app

ULEMPER

❌ Det tar 12 behandlinger for å se anstendige resultater

❌ Mer smertefullt enn andre

❌ Ingen stor forskjell i fartsnivå

Samlet karakter

B

Vurderinger

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

For alle med sensitiv hud eller førstegangsbrukere av epilatorer, er Braun Epilator Silk-Epil 3 3-270 det beste alternativet. Denne valget kommer med flere vedlegg for en jevn hårfjerningsprosess, og kommer også med alternativer med to hastigheter.

Braun Epilator Silk-Epil 3 3-270 er et rimelig valg som kommer med en barbermaskin og trimmer samt en epilator. “Dette produktet gir deg fleksibiliteten til å bytte hårfjerningsmetode hvis huden din viser tegn på følsomhet overfor en,” forklarer Dr. Nava Greenfield, en styresertifisert hudlege ved Schweiger Dermatology Group i New York City. “Hvis du utvikler inngrodde hår eller irritasjon fra epilering på visse områder av huden, kan du bruke barbermaskinen eller trimmeren for disse flekkene og gå tilbake til epilering for hud som er mindre følsom.”

En av ulempene med dette alternativet er at det er med ledning og vil kreve en stikkontakt i nærheten for å kunne brukes. I tillegg, fordi epilatorhodet ikke er så bredt som noen andre alternativer på markedet, kan det ta litt mer tid å epilere på større områder av kroppen, for eksempel bena.

Teknologi
82%
Resultater og effektivitet
84%
Valuta for pengene
70%
Returpolicy
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

FORDELER

✔️ Enkel og trygg å bruke

✔️ 2 festbare hoder

✔️ Innebygd lommelykt

✔️ Liten og bærbar

✔️ Gratis frakt

✔️ Trygg å bruke

ULEMPER

❌ Dårlig generell kvalitet

❌ Noen anmeldere opplevde irritert hud

❌ Den er ikke dermatologisk testet og godkjent

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

Hvis du er en som elsker å bytte opp bikinipleie med jevne mellomrom, bør Philips Epilator Series 8000 med ni vedlegg være din favoritt. Denne valget kommer med epileringshode, barberhode, trimmekam, trimmehode, bikinikam, kroppseksfolieringsbørste, pedikyrfotfil, hette for delikat område, optimal kontakthette og en veske.

“Jeg liker Philips Epilator Series 8000 siden den kommer med ni tilbehør som et ekstra bredt hode for å dekke mer overflate,” forklarer Dr. Julie Russak, en bordsertifisert hudlege i NYC. “I tillegg fungerer den på våt og tørr hud avhengig av dine preferanser eller behov.”

Med flere vedlegg kommer mer penger, og dette valget er definitivt i den høyere enden når det gjelder kostnader. Hvis du ikke tror du vil bruke alle vedleggene som følger med, er det et rimeligere alternativ som koster $55 for bare tre hoder.

Teknologi
82%
Resultater og effektivitet
80%
Valuta for pengene
60%
Returpolicy
70%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
75%

FORDELER

✔️ Lett å bruke

✔️ Gratis frakt

✔️ Fint design

✔️ Passer for alle hudtyper

✔️ Kan brukes over hele kroppen

ULEMPER

❌ Utdatert teknologi som er mindre effektiv

❌ Kvaliteten har gått ned med årene

❌ Det er ikke dermatologisk testet

❌ Blandede anmeldelser

Hva er en epilator?

En epilator er en elektrisk enhet som brukes til å fjerne hår ved mekanisk å ta tak i flere hår samtidig og trekke dem ut. Måten epilatorer trekker ut hår på ligner på voksing, men i motsetning til voksing fjerner de ikke celler fra epitelet i epidermis

Fordeler med epilator

Hva bør vurderes når du kjøper epilator?

God teknologi

Ikke alle epilatorer bruker samme teknologi, så sørg for å sjekke ut den som er nyskapende og moderne. Dessuten vil du ikke ha utdatert teknologi som har vært brukt de siste 30 årene, du bør gå for noe mer effektivt.

Passer for alle hudtyper

Det siste du ønsker er å irritere huden din, så se etter epilatorer som passer for alle hudtyper og som kan brukes på alle kroppsområder – som rundt haken, bikiniområdet eller andre steder.

Justerbare hastighetsnivåer

En god epilator bør ha to forskjellige hastighetsnivåer spesielt utviklet for tykt og tynt hår. Mange epilatorer har bare én hastighet, og det er derfor de ikke er så effektive.

Festbare hoder

Du bør få minst 3 forskjellige festbare hoder hvis epilatoren virkelig passer for alle kroppsområder og for sensitiv hud. Noen merker selger dette opp, noe som kan bli dyrt, så prøv alltid å få det gratis.

Garanti

En maskin med produsentgaranti vil bety at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle produksjonsfeil du kan komme over i garantiperioden. Du kan sannsynligvis sjekke dette for hvert av produktene du vurderer og velge den med lengst garanti.

Hva du bør unngå i epilator

Ikke trådløs

Noen epilatorer er ikke trådløse, så ledningen kan lett bli filtret og det gjør alt mye vanskeligere for deg. Sjekk også for batterilevetid fordi en god epilator skal i det minste kunne fungere i 30 minutter.

Kun for ben

Noen epilatorer er kun laget for ben fordi det er det minst følsomme området og de vil ikke forårsake så mye betennelse. Men hvis du prøver å bruke dem på bikiniområder, vil det sannsynligvis irritere deg eller forårsake rødhet.

Dårlig kundeservice

Selv om Epilator er en ganske enkel enhet, kan du alltid ha noen spørsmål. Se alltid etter merker med god kundeservice (evt. USA) som gjerne hjelper hvis du trenger hjelp.

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 års erfaring med å undersøke og inspisere skjønnhetsinnretninger og verktøy, dykket Penny dypt inn i en verden av skjønnhet og teknologi. Sjekk ut hennes kunnskap i verdensklasse i vår Topp 5-serie.

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.