Topp 5 luftrenser i 2024

Hvis du vil sikre at du puster inn sunn og kvalitetsluft hver dag, trenger du en god luftrenser.

Luftrensere fjerner alle bakterier, allergener, støv eller til og med ubehagelig lukt fra luften rundt deg.

Imidlertid er ikke alle luftrensere laget like.

Vi har undersøkt over 23 forskjellige luftrensere og sett etter noe med innovativ teknologi, 360° luftsirkulasjon, flere hastighetsnivåer, støyreduksjon og mange andre viktige faktorer.

Her er årets topp 5 valg:

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i vår topp 5 anmeldelser-serie.

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

SAMLET ANALYSE

Osmo AirPurify er uten tvil vårt favorittvalg på markedet.

Det første som gjør den enestående er dens innovative CleanJet-teknologi som har et 2-trinns rensesystem for raskt og effektivt fjerning av skadelige bakterier fra luften.

I motsetning til andre luftrensere som bruker billigproduserte filtre, bruker AirPurify ekte HEPA-filtre for å oppnå høy effektivitet.

En annen veldig imponerende funksjon er 360° luftsirkulasjon som renser luften jevnt i hvert hjørne av rommet, slik at det sikrer at luften er helt bakteriefri og allergenerfri.

Du vil bli overrasket over hvor stille det er.

På høyeste hastighetsinnstillinger har den rundt 30dB som tilsvarer støyen av et bibliotek – du kan trygt bære den på kontoret eller et annet sted uten å forstyrre noen.

Selv om AirPurify er litt mindre i design (laget for å være bærbar), er den fortsatt veldig kraftig og den er mer effektiv enn mange andre “større” enheter.

Den har overlegen batterilevetid.

Du kan bære den praktisk talt hvor som helst, og den har en USB-C-port, slik at den også kan lades mens du kjører.

Uten tvil fortjener AirPurify #1 plass med tanke på alle faktorene.

De tilbyr til og med en 14-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den i to uker og motta full refusjon hvis du ikke er begeistret for resultatene.

Effektivitet
99%
Avanserte funksjoner
98%
Valuta for pengene
99%
Returrett
99%
Kundetilfredshet og tilbakemeldinger
97%

Fordeler

✔️ Innovativ CleanJet-teknologi

✔️ 360° luftsirkulasjon

✔️ 2-trinns rensesystem

✔️ Flere vindhastighetsinnstillinger

✔️ Overlegen batterilevetid

✔️ 'Biblioteks'-støy (<30db)

✔️ Lett og bærbar

✔️ USB-C lading

✔️ Effektiv og rask

✔️ Selvrensende system

✔️ Forsikret frakt i Norge

✔️ 14-dagers penger-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Går ofte tom på lager på grunn av stor etterspørsel

AVSLUTNING

Osmo AirPurify er rimelig priset for en markedsledende luftrenser med innovativ teknologi og justerbare hastighetsinnstillinger. Dra nytte av denne tidsbegrensede rabatten så lenge beholdningen rekker.
Osmo tilbyr en 14-dagers penger-tilbake-garanti og gratis frakt. Osmo AirPurify ble enstemmig kåret til den beste luftrenseren i 2024.

fra Honeywell

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

SAMLET ANALYSE

Som vi nevnte, topper denne formidable modellen listen vår som den beste generelle luftrenseren. Honeywells arbeidshestluftrenser har det største antallet gunstige anmeldelser til den laveste prisen – nesten 30 000 positive vurderinger på Amazon – for hvor mye plass den dekker. En enkel referanseguide gjør det enkelt å sette i gang rett ut av esken, og modellen inkluderer et håndtak for enkel plassering rundt huset, noe som er ekstremt nyttig hvis du ofte flytter luftrenseren til det rommet hvor du er.

I vår testing fant vi også ut at det var den mest stillegående luftrenseren av gjengen. Selv ved toppinnstillingen av Turbo-modus var roligere enn din gjennomsnittlige vifte og merkbart roligere enn resten av luftrenserfeltet. Det enkle brukergrensesnittet tilbyr også tidsbestemte innstillinger, med automatisk-av9 etter to, fire eller åtte timer.

Effektivitet
89%
Avanserte funksjoner
93%
Valuta for pengene
90%
Returrett
85%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
88%

Fordeler

✔️ Solid rensende

✔️ Flere forskjellige alternativer

✔️ Designet med en liten størrelse

✔️ Laget av kvalitetsmateriale

✔️ Fint design

✔️ Gratis frakt

✔️ Stille

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Utdatert teknologi

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

SAMLET ANALYSE

Blueairs linje med Blue Pure luftrensere er små, slanke, kraftige og enkle å bruke – egentlig en “plug and play”-operasjon for de som ønsker å sette seg opp uten å lese bruksanvisningen. Vi syntes dette var den mest brukervennlige av modellene vi testet. Blueair Blue Pure 211 Plus Auto er en oppdatert versjon fra den allerede populære 211 Plus-modellen, med tillegg av automodus, som bruker en integrert partikkelsensor for å justere hastigheten basert på faktisk luftkvalitet, og tilbyr en LED-luftkvalitetsindikator.

Ellers har det ekstremt enkle grensesnittet innstillinger for lav, middels og høy. Det er en av de minste modellene som er tilgjengelige for luftrensing i store rom, med en sylindrisk design som tillater 360-graders luftoppsamling; et alternativ med et lavt ringesignal med høy effektivitet, lav til moderat støy og en tilpassbar forfilterhylse som er tilgjengelig i fem forskjellige farger for å matche stemningen din. Et to-trinns HEPA- og aktivert kullfilter kan også hjelpe mot lukt fra kjæledyr, matlaging og røyking.

Effektivitet
82%
Avanserte innstillinger
84%
Valuta for pengene
70%
Returrett
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ Veldig effektiv

✔️ Fint design

✔️ Flott batterilevetid

✔️ 5 justerbare hastighetsinnstillinger

✔️ Gratis frakt

✔️ Innendørs utendørs

✔️ Varig

Ulemper

❌ Litt dyrt

❌ Støyende

❌ Mye mersalg

Samlet karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

SAMLET ANALYSE

Coways AP-1512HH er blant de eneste luftrenserne på markedet som bruker både et HEPA-filter og ionisk teknologi for å fjerne forskjellige typer partikler på forskjellige måter. (Se nedenfor under Kjøpsråd for detaljene bak de forskjellige typene funksjonalitet.)

Når du tester Coway Airmega, er favorittfunksjonen til den kompakte modellen dens energieffektive øko-modus. Når luftkvaliteten i rommet forblir renset i mer enn 30 minutter i øko-modus, slås viften av for å spare energi, og slås på igjen når partikler oppdages igjen. (Automodusen på de fleste andre modeller justerer vifteinnstillingen i henhold til faktisk luftkvalitet, men aldri av.)

Coways Airmega AP1512HH-modell er en av de mest slående designene som finnes innen luftrensing, med et retro, nesten krom-utseende, tilgjengelig i både svarte og hvite modeller. Avhengig av estetikken din, kan du potensielt skjule dette som en høyttaler i hjemmeunderholdningsoppsettet ditt. Den nyere AP-1512HHS-modellen kommer kun i én farge og mister ioniseringsfunksjonen, men for $70 mer kan du også få en wi-fi-aktivert modell med stemmestyring.

Effektivitet
82%
Avanserte innstillinger
84%
Valuta for pengene
70%
Returrett
65%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
78%

Fordeler

✔️ God luftstrøm

✔️ Lett å bruke

✔️ Rimelig

✔️ Gratis frakt i USA

✔️ Positive anmeldelser

✔️ 30-dagers penger-tilbake-garanti

Ulemper

❌ Dårlig batterilevetid

❌ Støyende

❌ Bruker ikke HEPA-filter

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

SAMLET ANALYSE

Hvis du er forpliktet til luftrensing i hele hjemmet, er Coway Airmega 400S enheten for jobben. Denne modellen er i stand til å håndtere en plass på opptil 1560 kvadratfot, og kan ta et lite hjem for seg selv eller en full leilighet eller en enkelt etasje i et større hjem. Det er ikke billig sammenlignet med andre luftrensermodeller for hjemmet, men hvis du seriøst håndterer allergier, skogbranner eller aggressivt røykende naboer i boligsituasjonen din, det er verdt pengene.

Selv om det er en stor enhet som du må skape plass til, virker kraftkapasiteten verdt det, og selv som en stor og solid enhet klarer den å overleve til nesten midten av århundret. For pengene dine får du også alle disse fordeler: Wi-Fi-funksjon som tillater stemme- eller appkontroll; smart-, søvn- og øko-innstillinger; pluss overvåking av luftkvalitet.

Effektivitet
82%
Avanserte funksjoner
80%
Valuta for pengene
60%
Returrett
70%
Kundetilfredshet og tilbakemelding
75%

Fordeler

✔️ Smarte funksjoner

✔️ Flott teknologi

✔️ Solid design

✔️ Gratis frakt

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Ikke holdbar

❌ Berøringsskjermen kunne vært bedre

❌ Blandede anmeldelser

HVA ER LUFTRENSER?

En luftrenser er en enhet som fjerner forurensninger fra luften i et rom for å forbedre innendørs luftkvalitet. Disse enhetene markedsføres vanligvis som gunstige for allergikere og astmatikere, og for å redusere eller eliminere brukttobakksrøyk.

Fordeler med luftrenser

Ting du bør vurdere NÅR DU VELGER DEN BESTE luftrenseren

Innovativ teknologi

Dette er det som skiller gode luftrensere fra gjennomsnittlige, ettersom de fleste gjennomsnittlige rensere har utdatert teknologi som ikke er så nyttig lenger. Gå alltid med mer moderne alternativer.

360° luftsirkulasjon

Hvis du vil sikre at alle hjørner av rommet er dekket og at alle bakterier vil bli fjernet, må du vurdere 360° luftsirkulasjon. Dette er et must etter min mening.

HEPA-filtre

HEPA-filtre er langt mer effektive enn andre filtre, og det er synd at mange merker bruker billige filtre for å redusere utgiftene og fortsatt selge enhetene sine til høyere priser.

Flott batteri

En god luftrenser bør være bærbar, og du bør kunne bære den hvor som helst, så overlegen batterilevetid er veldig viktig siden du ikke vil ha den tilkoblet hele tiden.

Garanti

Hvis merket ikke tilbyr pengene-tilbake-garanti eller garanti på renseren deres, bør du holde deg unna det. Se alltid etter noe du kan prøve ut og få full refusjon hvis du ikke finner det nyttig.

Hva du bør unngå når du velger luftrenser

Støyende operasjon

Hvis du var i ferd med å bære en støyende renser til kontoret, ville det sannsynligvis forstyrre deg og kollegene dine. Gå alltid med stillegående drift, siden du knapt hører den kjører, og du kan bruke den om natten på soverommet ditt.

Store enheter

Problemet med store enheter er at de har fast plassering, og de er vanligvis mye mer støyende mens de fortsatt ikke er mye mer effektive. Ikke la størrelsen lure deg, siden den ikke har noe med kraft eller effektivitet å gjøre.

Billige 'knockoffs'

Det er massevis av billige produkter (selv på Amazon) som rett og slett er søppel. De er ikke engang testet, og du vil bare kaste bort tid og penger. Etter min mening kan ikke noe under $70 funksjoner.

Penny M - Forskningsspesialist

Med over 15 år med forskning og inspeksjon av nyttige teknologiske enheter, fikk Penny en beundringsverdig kunnskap. Sjekk ut hennes kunnskap og ekspertise i vår topp 5 anmeldelser-serie.

annestest.com Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.