De 5 beste trådløse støvsugerne for 2023

Hvis du gerne vil holde dit hjem rent og sundt uden at skulle slæbe rundt en tung støvsuger og ødelægge din ryg, er det måske tide at skifte til en ledningsfri støvsuger.

Ledningsfrie støvsugere er ofte udstyret med moderne teknologi og kan nemt flyttes rundt i huset.

Men ikke alle ledningsfrie støvsugere er lige gode (eller af samme kvalitet)…..

Vi har kigget over 27 forskellige støvsugere for at finde en, der er kraftfuld, nem at bruge, let, har avancerede funktioner og mange andre vigtige kvaliteter, der kendetegner en god støvsuger.

Her er vores top 5 produkter:

Penny M - forskningsspecialist

Med mere end 15 års forskning og test af nyttige husholdningsapparater og teknisk sikkerhedsudstyr har Penny opnået et beundringsværdigt niveau af ekspertise. Udnyt deres viden og erfaring i vores serie af de 5 bedste ledningsfrie støvsugere.

Samlet karakter

A+

Vurdering

9.8/10

4.8/5

OVERORDNET ANALYSE

Osmo ProVacuum er uden tvivl vores favorit markedet.

Det første, du lægger mærke til, er TopSuctionteknologien, som giver uovertruffen ydeevne og effektivitet, når du rengør alle overflader i hjemmet.

Kombineret med et 5lags filtersystem kan ProVacuum rengøre alle støvpartikler ned til 0,3 ppm, hvilket er en industristandard af høj kvalitet.

Du får 6 ekstra børstehoveder gratis.

Disse børster er alle velegnede til forskellige formål, du nemt kan rengøre gardiner, tæpper, svært tilgængelige hjørner og meget mere.

Mange mærker tilbyder disse børster til en høj pris, det er dejligt, at du får dem gratis her.

Rengøringsdelen er super nem.

Du skal bare trykke knappen for at slippe af med støv og aske uden at skulle rengøre noget manuelt.

Batterilevetiden er også fantastisk: Du kan bruge den i 45 minutter uden at skulle oplade den, selv den højeste hastighedsindstilling ret imponerende, når man tænker , at de fleste støvsugere kun holder i 15 minutter.

Den er ekstremt støjsvag og har støjreducerende teknologi.

Osmo tilbyder også en 14dages pengenetilbagegaranti, du kan teste den i to uger for at finde ud af, om du kan lide den eller ej du får stadig dine penge tilbage.

Effektivitet
99%
Tilbehør
98%
Forholdet mellem pris og ydelse
99%
Returpolitik
99%
Feedback og kundetilfredshed
97%

Fordele

✔️ Innovativ TopSuction-teknologi

✔️ 6 børstehoveder

✔️ 5-lags filtersystem

✔️ Kraftfuld motor 100.000 o/min

✔️ Lang batterilevetid

✔️ Ingen ømme arme (letvægt)

✔️ Super stille

✔️ Fleksibel 180° styring

✔️ Indbygget LED-lys

✔️ Stor støvbeholder

✔️ Let at rengøre

✔️ 14-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

❌ Ofte udsolgt på grund af stor efterspørgsel

KONKLUSION

Osmo ProVacuum giver god værdi for pengene for en markedsledende støvsuger med 6 aftagelige børstehoveder og innovativ teknologi. Benyt dig af denne tidsbegrænsede rabat, længe lager haves.

Osmo tilbyder 14 dages pengenetilbagegaranti og gratis forsendelse. Osmo ProVacuum blev enstemmigt kåret til den bedste ledningsfrie støvsuger i 2023.

Samlet karakter

B+

Vurdering

8.8/10

4.6/5

OVERORDNET ANALYSE

Hvis du sætter pris på lang batterilevetid, er denne premiumstøvsuger noget for dig. I testen kørte den i 37 minutter forskellige overflader og ved forskellige hastigheder, før den løb tør for strøm. Støvsugeren fik topkarakter for sin rengøringsevne og fjernede næsten 100% af snavset tæpper, laminat og gulvbrædder. Dyrehår blev også fjernet med blot en enkelt aftørring.

Støvsugeren var behagelig at manøvrere, selvom det store hoved gjorde det svært at op ad trapper, og det var nemt at skifte mellem tilbehøret inklusive sprækkemundstykket og dyrebørsten da de alle klikkede problemfrit plads. Støvsugeren kan også foldes midten, den er nem at opbevare.

Vi synes, den larmer, og opladningstiden er fire timer, men den leveres med to batterier, hvilket forlænger den samlede rengøringstid.

Effektivitet
89%
Tilbehør
93%
Forholdet mellem pris og ydelse
90%
Returpolitik
85%
Feedback og kundetilfredshed
88%

Fordele

✔️ Fantastisk teknik

✔️ LCD-display

✔️ Ekstra børstehoveder

✔️ Velegnet til alle overflader

✔️ Smukt design

✔️ Gratis forsendelse

✔️ Let at justere

Ulemper

❌ Lidt støjende under brug

❌ Lidt dyr

Samlet karakter

B

Vurdering

8.3/10

4.4/5

OVERORDNET ANALYSE

Hvis du ikke har plads til at opbevare din støvsuger i et skab, er denne elegante støvsuger perfekt at have ved hånden. Den glider hen over alle overflader og opsamler 96% af støvet i test. Den fjerner også nemt kiksekrummer og dyrehår. trappen nåede den ud i alle hjørner og var generelt nem at bruge.

Opladningen tager kun to timer, men batterilevetiden der medfølger to batterier varierer efter brug; det tog 19 minutter at skifte mellem forskellige hastigheder og overflader, mens den den laveste indstilling holdt i over en time. Den digitale batteriindikator holder dig dog informeret.

Enhedens indhold kan nemt tømmes i den medfølgende 2liters dockingstation med et tryk en knap, og den tynde, lange dyse kommer ind svært tilgængelige steder. Den er lidt dyrere, men meget innovativ.

Effektivitet
82%
Tilbehør
84%
Forholdet mellem pris og ydelse
70%
Returpolitik
65%
Feedback og kundetilfredshed
78%

Fordele

✔️ Avancerede funktioner

✔️ Let at bruge

✔️ Lydløs drift

✔️ Justerbare effektindstillinger

✔️ Ekstra børstehoveder

✔️ Vandtæt

✔️ Letvægt

Ulemper

❌ Højeste pris på markedet

❌ Langsom opladning

❌ Kun 7-dages pengene-tilbage-garanti

Samlet karakter

B

Vurdering

7.8/10

4.2/5

OVERORDNET ANALYSE

Denne støvsuger scorer konsekvent topkarakterer for sin sugeevne tæpper og hårde gulve. Den er let og nem at manøvrere og kan bruges både som en opretstående og håndholdt støvsuger, der fjerner indgroede dyrehår i én arbejdsgang.

Selv om sugeevnen er imponerende, er den også dyr, og det er værd at bemærke, at den den højeste effektindstilling kun holder i lidt over otte minutter, før den skal oplades i 3,5 timer. lavere indstillinger holder den dog meget længere.

Effektivitet
82%
Tilbehør
84%
Forholdet mellem pris og ydelse
70%
Returpolitik
65%
Feedback og kundetilfredshed
78%

Fordele

✔️ Intelligente funktioner

✔️ Avancerede indstillinger

✔️ Høj effektivitet

✔️ Gratis forsendelse i Tyskland

✔️ Positive anmeldelser

Ulemper

❌ Ingen pengene-tilbage-garanti

❌ Kan være lidt støjende

❌ Lidt tungere i vægt

Samlet karakter

c+

Vurdering

7.5/10

4/5

OVERORDNET ANALYSE

Denne støvsuger fra Heinrich, som debuterer med sit karakteristiske smileyansigt, imponerede os i vores test. Den er nem at bruge, føles velafbalanceret og let og glider ubesværet hen over alle de overflader, vi testede den . Den leveres også med et ekstra, mere rummeligt håndtag.

Overraskende nok leveres denne støvsuger med en pose, og vi synes, at posen opsamler støvet godt. Der er også masser af reservedele med i pakken. Sugeevnen var fremragende, og den viste sig at være rigtig god tæpper og til at fjerne dyrehår. Kun laminatgulve var det nødvendigt at reducere sugeevnen, men den opsamlede stadig 92 procent af det støv, der blev efterladt.

Batteriet holdt kun i 14 minutter boostindstillingen, men det holdt i respektable 34 minutter ved forskellige hastigheder forskellige overflader. Den genoplades også hurtigt to en halv time.

Effektivitet
82%
Tilbehør
80%
Forholdet mellem pris og ydelse
60%
Returpolitik
70%
Feedback og kundetilfredshed
75%

Fordele

✔️ Intelligente funktioner

✔️ Fantastisk teknik

✔️ Flere effektindstillinger

✔️ LCD-display

✔️ Gratis forsendelse

Ulemper

❌ For dyrt

❌ Tung i forhold til vægt

❌ De tilbyder dig flere hoveder

❌ Blandede anmeldelser

HVAD ER EN TRÅDLØS STØVSUGER?

Med ledningsfrie støvsugere, også kendt som stangstøvsugere, slipper du for de irriterende ledninger. De er lette, skånsomme mod ryggen og drives af genopladelige batterier, hvilket betyder, at du ikke behøver at sætte stikket i og tage det ud, når du bevæger dig rundt i huset.

Fordeler med trådløse støvsugere

Hva bør du tænke på når du skal vælge den beste trådløse støvsuger?

Innovative teknologier

Innovativ teknologi gør støvsugere kraftfulde og effektive, og som regel meget bedre end mange ældre støvsugere, der bruger forældede systemer. Du bør altid være på udkig efter moderne teknologi, da den vil blive meget mere almindelig i fremtiden.

Ekstra børster

Ulempen er, at mange mærker overtaler dig til at købe ekstra børster for over 70 dollars, så prøv at finde et godt mærke, der tilbyder dem gratis. Alle disse børster har deres eget formål og hjælper dig med at rengøre mange forskellige overflader.

Flere filtreringslag

Filtrering er en meget vigtig del af en støvsuger, og flere filtreringslag gør den endnu mere effektiv. Efter min mening bør du sigte efter mindst fire filtreringslag for at få friskere og sundere luft i dit hjem.

Kraftfuld motor

Igen er det motorkraften, der afgør, om du vil have en effektiv støvsuger. En god motor har normalt mere end 80.000 omdrejninger pr. minut, så se altid på hastigheden og ikke på effekten.

Garanti

Hvis mærket ikke tilbyder en pengene-tilbage-garanti eller garanti på støvsugeren, skal du ikke købe den. Gå altid efter et produkt, som du kan prøve og få pengene tilbage for, hvis du ikke synes, det er brugbart.

Hvad skal man undgå, når man vælger en støvsuger?

Tung støvsuger

For at undgå ømme arme og rygge skal du holde dig fra tunge støvsugere, der er svære at bære og kræver mere styrke og kraft. Vælg altid letvægtsmodeller.

Ingen fleksibel ledelse

Rengøring af hjørner eller forskellige overflader kræver fleksibel styring, og de bedste støvsugere kan styres 180° rundt. Det gør også støvsugeren meget mere holdbar, da børsterne er mindre tilbøjelige til at gå i stykker.

Billige efterligninger

Der er mange billige produkter (selv på Amazon), som bare er noget bras. De er ikke engang testet, og de vil kun spilde tid og penge. Efter min mening kan alt under 150 dollars ikke være funktionelt.

Penny M - forskningsspecialist

Med mere end 15 års forskning og test af nyttige husholdningsapparater og teknisk sikkerhedsudstyr har Penny opnået et beundringsværdigt niveau af ekspertise. Udnyt deres viden og erfaring i verdensklasse i vores serie af de 5 bedste ledningsfrie støvsugere.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Denne hjemmeside ejes og drives af Seth Media, ejeren af Osmo.

Vi er ikke i stand til at anmelde alle produkter i en given kategori. Alle meninger, der udtrykkes på dette websted, er vores egne. Vi tester ikke selv produkterne. Vores metode er baseret på “meta-reviews”, hvor vi samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser på ét sted via kompliceret dataindsamling og research, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rigtige købsbeslutning.

Dette er en reklame og ikke en egentlig nyhedsartikel, blog eller forbrugerbeskyttelsesopdatering. Denne side er ejet af Seth Media. Derfor er indholdet muligvis ikke neutralt, objektivt eller uafhængigt, og det påvirker placeringen og rækkefølgen, som disse produkter vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalificerede køb af visse produkter. Grafik og produktbilleder er kun til illustrative formål.