De flesta kvinnor har som mål att ha en klar och slät hud, men många har svårt att uppnå detta eftersom små fettansamlingar byggs upp under huden med åren, så kallade celluliter.

Celluliter kallas också för apelsinhud.

Celluliter kan uppstå av olika anledningar, och de allra flesta får spendera tusentals dollar på olika behandlingar innan de hittar något som fungerar. Lyckligtvis har nyare teknik upptäckt en prisvärd och effektiv lösning på celluliter.

Med hjälp av en apparat som sänder ut små pulser i huden har många kvinnor sett celluliterna minska efter bara några få behandlingar. Jag läste på nätet om olika personer som hade använt flera olika apparater för att bli av med celluliter – så jag var tvungen att testa den bäst placerade och kontrollera vilken som faktiskt är bäst.

De har liknande funktioner som de som finns på skönhetskliniker, men med dessa apparater kan du göra det mycket billigare hemma.

Våra favoriter

BILD PRODUKT  

Osmo Burner

Med den uppgraderade kraftfulla motorn för flera massagerullar erbjuder Osmo anti-cellulitmassagemaskinen kraftfull djupvävnadsmassage med över 39 700 upprepningar per minut. Norskt företag med 2 års produktgaranti

Kolla Priset→

VOYOR Handheld Massager

 

Kom med 2 olika typer av borsthuvuden för ansikte och kropp, vilket ger dig en effektiv och fantastisk hudrengöring. Denna ansiktsmassage är IPX7 vattentät.
Kolla Priset→

CENXIGO Body Shaping

Mycket stabilt anti-cellulit massageapparat. Den har flera intensitetsnivåer och kommer i en mycket fin förpackning. Den är mycket lätt att använda och perfekt som födelsedagspresent.

 

Kolla Priset→

AMEISEYE Handheld Massager
Den har en 360-graders axelkonstruktion som kan ge dig mer än 2500 effektiva massager per minut. Unik högfrekvent rotationshastighet och kraftfull djupvävnadsmassage hjälper dig att lindra din trötthet.
Kolla Priset→
 

OSMO Burner – Testvinnare 2022

Kolla Priset→

 Med den uppgraderade kraftfulla motorn för flera massagerullar erbjuder Osmo anti-cellulitmassagemaskinen en kraftfull djupvävnadsmassage med över 39 700 upprepningar per minut.

Den har 3 massagelägen och 6 olika intensitetsnivåer, så att du kan justera kraften beroende på vilket kroppsdel du vill behandla. Eftersom Osmo har olika intensitetsnivåer kan du enkelt anpassa behandlingen till dina behov. På så sätt kan du vara säker på behandlingen, men samtidigt effektiv.

Jag tycker att det bästa med Osmo There är att de erbjuder en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du bör inte ha någon risk genom att prova den. Eftersom det är ett norskt företag som står bakom den kan du bara skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Du kan använda den hemma eller till och med innan du lägger dig eftersom den är mycket tyst och inte ger upphov till något surrande ljud.

Deras kundservice var också mycket bra. De gav mig ett detaljerat svar när jag frågade dem om behandlingarna och hur man använder massageapparaten på rätt sätt. En av dermatologerna rekommenderade Osmo till min vän och jag är tacksam för att hon delade med sig av det till mig också.

 

VOYOR Handheld Massager

Kolla Priset →

 

Du kan använda cellulitmassagerullen efter en dusch för att hjälpa din cellulitkräm eller olja att tränga djupt in i huden och hjälpa till att avlägsna fett och exfoliera för en slätare hud. Regelbunden användning kan hjälpa till att avlägsna celluliter, strama upp och strama upp din kropp.

Levereras med 2 olika typer av borsthuvuden för ansikte och kropp, vilket ger dig en effektiv och fantastisk hudrengöring. Denna ansiktsmassagerare är IPX7 vattentät, så du kan använda den i duschen.

Denna ryggmassageapparat har 3 justerbara hastighetsnivåer (LOW, MEDIUM och HIGH) och 2 rotationsriktningsomkopplare (medurs och moturs) för att tillgodose dina olika behov. Det ergonomiska handtaget gör den lätt att hantera.

Den bärbara trådlösa och uppladdningsbara designen gör att du kan njuta av avkopplande massage när som helst och var som helst.

 

CENXIGO Body Shaping

Kolla Priset→

 

Applicera Stretch Marks Cream, välj “L-Skin”-läge, du får en dragande känsla inåt när du rör vid den, ställ in enhetens fokus på beröringsområdet, den kommer att fortsätta att släppa dragkraft runt omkring för att minimera bristningar och celluliter, vilket hjälper till att torka bort bristningar, ärr och förbättra hängande hud.

Cellulit remover, applicera ledande gel eller cellulitkräm, välj D-linjer form, den tränger in i dermis och omvandlar elektrisk energi till värmeenergi, bränner gradvis ner fettceller, regenererar kollagen, stramar upp din hud, Det är en bärbar viktminskningsenhet för kvinnor Bukfettbrännare för kvinnor, applicera den ledande gelen på din mage, välj B-fat form kommer att massera din djupa vävnad och bränna fettet, det är en cool kroppsskapande maskin för hemmabruk eller på språng.

 

AMEISEYE Handheld Massager

Kolla Priset →

 

Den har en 360-graders axelkonstruktion som kan ge dig mer än 2500 effektiva massager per minut. Unik högfrekvent rotationshastighet och kraftfull djupvävnadsmassage hjälper dig att lindra din trötthet.

Den har också ett triangulärt bågformat massagehuvud som används för att lätta på trycket i nacken. Vågmassagehuvud: punktdjup massage. Lindrar fysisk och mental trötthet. Sfäriskt massagehuvud: Matcha med eteriska oljor, det leder till absorption av eteriska oljor.

Nätskydd: förhindrar att hår blir inblandat i maskinen. Observera: Massagekoppen av bolltyp för den här produkten kan endast användas med eterisk olja, inte med nätöverdraget, annars skadas nätöverdraget.

Detta är en bra cellulitbehandlingsmaskin som kan användas på midja, hals, axlar, armar, höfter, lår och vader. Lämplig för alla hudtyper. Du kan använda en massagepistol för att slappna av och föryngra dig. Spara tid, spara pengar. Perfekt för gym, kontor och resor.

 

Mina resultat på 30 dagar

 

Jag har använt Osmo cellulitmassage i 30 dagar (från och med idag). Min rutin är ganska enkel och okomplicerad – jag masserar området runt rumpan och låren i 20 minuter varje dag. Jag bör också nämna att jag har börjat träna, så det har också påverkat resultaten.

För att vara ärlig var jag väldigt skeptisk till dessa elektriska massageapparater och trodde att de inte skulle fungera. Mina vänner rekommenderade den, så jag var tvungen att prova den – och jag är så glad att jag gjorde det! Jag kommer att använda den i ytterligare tre månader och jag kommer att uppdatera det här inlägget med mina nya resultat 🙂 .

Vad lägger vi vikt vid i våra tester?

 

Jag har tagit hänsyn till många faktorer för att välja den bästa. Det första är effektivitet, och jag tror att det är det viktigaste. Då förtjänar du något som inte kräver någon examen för att användas – enkelhet.

Dessutom köper du förmodligen inte en ny varje månad, så det var viktigt att kontrollera hållbarheten för varje massageapparat. Utöver dessa tre faktorer kontrollerade jag batteri, kundtjänst och pengarna-tillbaka-garanti.

Efter att ha testat 12 olika massageapparater var det dags att utse den bästa.

 

Fördelar och nackdelar med Cellulite Apparater

 

Den största fördelen med elektriska cellulitmassagemaskiner är att de är nästan 10 gånger billigare än salongsbehandlingar och ger dig samma resultat.

Efter att ha förstått hur viktigt det är med hudens hälsa är jag inte längre bekväm med att gå på laserbehandlingar som “förstör” min hud i det långa loppet. Dessutom kan jag göra min anti-cellulitbehandling hemma – medan jag tittar på tv med min man.

Den enda nackdelen (enligt min mening) är att det tar lite längre tid att se resultat jämfört med att gå till salonger. Men om du prioriterar din hälsa borde detta inte vara något problem för dig.

Slutsats

 

Det var ganska svårt att välja vinnare bland dessa fyra kvalitetsprodukter.

En av dem var VOYOR, som har flera olika massagenivåer och intensitetsnivåer som du snabbt kan växla mellan. Men efter en noggrann genomgång av funktioner, pris och kvalitet har vi utsett Osmo Cellulite Remover till vinnare.

Osmo är ett mångsidigt verktyg för alla kroppsdelar och ger en mycket snabb effekt, och den levereras med en lång garantiperiod på 3 år om något skulle hända med enheten.