Karvojen ajaminen ja vahaus ovat olleet paras vaihtoehto karvanpoistoon, mutta monille hyöty on ollut lyhytaikainen. Karvat kasvavat nopeasti takaisin, kun ne vain ajetaan poi. Tämä tarkoittaa sitä, että joudut jatkuvasti turvautumaan lisäkäsittelyyn ja epämukavuuteen. Onneksi tähän ongelmaan on viime vuosina löydetty pitkäaikaisempi ratkaisu. Useat valmistajat ovat itse asiassa tuoneet markkinoille erilaisia IPL-karvanpoistajia, jotka ovat hyvä vaihtoehto sekä karvojen ajamiselle että vahaukselle.

Tutkimuksemme jälkeen olemme päätyneet Suomen markkinoiden neljään parhaaseen vaihtoehtoon. Tässä olemme tarkastelleet useita eri kriteerejä saavuttaaksemme ne, joiden uskomme tarjoavan parhaan kokonaiskokemuksen. Osmo IPL nousi kärkeen näistä neljästä ehdokkaasta. Se on erinomainen karvanpoistaja, joka tarjoaa pehmeän ja miellyttävän ihon pitkäksi aikaa.

VUODEN 2022 5 PARAS IPL-HIUSLASERI:

KUVA TUOTE  

IPL-karvanpoisaja, jolla on kliininen vaikutus. Käyttää edistynyttä laserhoitoa estämään karvojen takaisinkasvua. Yksinkertainen ja kivuton korvike karvojen vahamiselle ja ajamiselle. Saat pitkäkestoisen sileän ja pehmeän ihon jo 10 minuutin hoidon jälkeen.
KATSO HINTA→

Ruskea Epilaattori Silk Expert Pro 5 IPL
Braunin uusimman sukupolven IPL sisältää kaiken mitä tarvitset nopeaan ja tehokkaaseen IPL:ään. Laatikossa saat IPL:n sekä ajohöylän, mikä helpottaa pitkäkestoisten tulosten saavuttamisessa. Yksinkertainen tarkkuuspää tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa eri tarvikkeiden välillä, kun hoidat eri kehon alueita.
KATSO HINTA→

Philips Epilaattori Lumea Prestige
Lumea Prestige perustuu Philipsin kaikkien aikojen tehokkaimpaan IPL-hoitoon. Tällä koet nopeasti jopa 92% karvojen vähenemisen jo kolmen hoidon jälkeen. SenseIQ-teknologian avulla Philips tarjoaa kivuttoman ja tehokkaan vaihtoehdon vahaukselle erinomaisin tuloksin.
KATSO HINTA→

Beurer IPL Pure Skin Pro Compact
Karvanpoisto on pitkään yhdistetty kivuliaaseen menetelmään kuten vahaukseen tai karvojen ajamiseen. Beurer IPL tarjoaa tehokkaan laserhoidon, joka antaa pehmeän ja karvattoman ihon jopa 6 kuukaudeksi. Kone on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa tarjoamaan turvallisen ja mukavan vaihtoehdon.
KATSO HINTA→
 

OSMO IPL Huislaser – Testivoittaja 2022

KATSO HINTA→

Osmon karvanpoistaja on edistyksellinen IPL-karvanpoistaja, joka perustuu uusimpaan yksinkertaiseen laserteknologiaan. Sillä saat kliinisen karvanpoiston, jonka voit tehdä helposti kotisi kylpyhuoneessa. Tämä laite tuo lopun tuskallisille hoidoille ja kalliille kustannuksille. Laitteella riittää laserhoitoa 12 vuodeksi, mikä takaa sinulle pitkäkestoisen tuloksen.

Osmon karvanpoistajan taustalla oleva teknologia perustuu johtavien ihotautilääkäreiden ja asiantuntijoiden useiden vuosien tutkimuksiin. IPL-menetelmästä on nopeasti tullut suosittu korvike perinteiselle hoidolle sen tehokkaan, kivuttoman ja välittömän menetelmän ansiosta. Täten vältyt vahalta, lämmöltä ja jopa ajohöyliltä.

Kone sisältää 400 000 valopulssia, jotka vastaavat 12 vuoden hoitoja. Lisäksi saat laitteen mukana yksinkertaisen latauskaapelin ja käyttöohjeen. Osmon on tehnyt suosituksi se, että sen hoidot ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja kestävät yhdellä kertaa vain 10 minuuttia. Lisäksi tulet näkemään tuloksia jopa muutaman viikon sisällä.

Ruskea Epilaattori Silk Expert Pro 5 IPL – Toinen Sija

KATSO HINTA→

Silk-expert Pro 5 on tunnetun valmistajan Braunin uusimman sukupolven IPL. Se antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset varmistaaksesi pitkäkestoiset tulokset kotona kylpyhuoneessa. Uudessa laitteessa on yksinkertainen tarkkuuspää, jonka ansiosta sinun ei tarvitse vaihtaa päätä hoidon aikana. Näin saat halutun tuloksen nopeammin ja tehokkaammin.

Pakkauksessa on Braun Silk-Expert Pro 5 -epilaattori, mutta myös kätevä säilytyspussi, partakone ja tarkkuuspää. Saat myös yksinkertaiset ohjeet ja latauskaapelin, jotta saat koneen nopeasti käyttöön. Sitä voi käyttää latauksen aikana, joten sinun ei tarvitse odottaa, että se on taas käyttövalmis.

Skin Health Alliance on tunnustanut Braunin IPL-teknologian iholle tarkoitetuksi dermatologisesti hyväksytyksi hoidoksi. Uutta tässä sukupolvessa on pienempi tarkkuuspää, joten laitetta voi käyttää myös herkemmille alueille, kuten kasvoille, bikinirajalle ja kainaloihin.

Philips Epilator Lumea Prestige – Premium 

KATSO HINTA→

Philips on kehittänyt uusinta SenseIQ-teknologiaa käyttäen käyttäjäystävällisimmän IPL-ratkaisun tehokkaaseen karvanpoistoon. Tuloksena on sileä, karvaton iho jopa kuuden kuukauden ajan hoidon jälkeen. Jo 3 hoidon jälkeen voit saavuttaa jopa 92 %:n hiusten vähenemisen hoidetuilla alueilla.

Philips Lumea IPL -sarjan suosio perustuu muun muassa siihen, että se on erittäin käyttäjäystävällinen. Tässä koneessa on täysin langaton laite, jossa on neljä erilaista tarkkuuspäätä integroituna koneeseen. Näin voit hoitaa eri alueita, kuten bikinirajaa, kainaloita, kasvoja ja vasikoita.

Lumea Prestige on epäilemättä premium-vaihtoehto, mikä näkyy myös hinnassa. Samalla saat kuitenkin koneen, joka takaa samat tasaiset tulokset kuin kampaamossa. Ainoa ero on, että voit tehdä hoidon nopeasti ja helposti kotona koneella, joka palauttaa nopeasti arvonsa.

Beurer IPL Pure Skin Pro Compact – Hyvä Vaihtoehto

KATSO HINTA→

Kun on kyse luonnollisesta karvanpoistosta, pitkään ainoat vaihtoehdot ovat olleet vahaus tai alueen tiheä ajelu. Tämä on muuttunut merkittävästi uuden, modernin IPL-teknologian käyttöönoton myötä. Yksi tällainen tuote on Beurer IPL, joka on ihotautiasiantuntijoiden avulla kehittänyt nopean ja kätevän tavan pitää iho karvattomana jopa 6 kuukauden ajan.

Tämä laite tarjoaa tehokkaan laserhoidon, jonka voit tehdä kotona itse. Laitteessa on kolme eri tilaa, joiden avulla voit helposti hoitaa koko kehoasi samalla laitteella. Hoitotasoja on myös 5, joten voit säätää sitä hellävaraisemmille alueille. Mutta mikä tärkeintä, hoito on täysin kivuton.

Beurer IPL on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja sen vaikutus on kliinisesti todistettu. He ovat niin luottavaisia tuotteeseensa, että he todella tarjoavat silkkisen sileän, karvattoman ihon tai rahat takaisin. Aiemmat testit ovat osoittaneet, että valtaosa saa näkyviä tuloksia jo neljän viikon kuluttua.

Miksi investoida IPL-karvanpoistoon

Monille karvojen poisto on pitkään liittynyt epämukavuuteen tai hyvin usein toistuvaan hoitoon. Onneksi uusi laserteknologia on mahdollistanut ammattimaisen hoidon kehittämisen, jota voit käyttää kotona omassa kylpyhuoneessasi. Tämä on myös mahdollistanut vahauksen ja parranajon korvaamisen kivuttomalla ja tehokkaalla hoidolla alueille, joille haluat pehmeän karvattoman ihon.

Markkinoilla on ollut useita valmistajia, mutta niiden tarjonnassa on edelleen suuria eroja. Olemme valinneet parhaat vaihtoehdot, jotka kaikki ovat dermatologisesti hyväksyttyjä ja joiden vaikutus on kliinisesti todistettu muutamassa viikossa. IPL-karvojen poistosta on tullut vallankumous itsehoidossa sekä naisille että miehille ympäri maailmaa, jotka haluavat pehmeän, karvattoman ihon.

Edut ja haitat IPL karvanpoistolaite

IPL-karvanpoistolaitteeseen investoiminen voi tuntua monista kalliilta vaihtoehdolta, mutta useimmissa tapauksissa se saadaan nopeasti takaisin verrattuna hoitoihin. Olemme keränneet tähän muutamia IPL-karvojenpoistolaitteiden tärkeimpiä etuja ja haittoja, jotka sinun tulisi tietää päätöstä tehdessäsi.

Edut IPL hiusten poisto

Haitat IPL karvojen poisto

Valintakriteerimme

Löytääksemme parhaat IPL-laitteet olemme noudattaneet tiettyjä kriteerejä. Tässä olemme keskittyneet helppokäyttöisyyteen, hoitojen määrään ja etenkin hintaan. Olemme myös ilmoittaneet, miten eri koneet voivat viitata tuloksiin ja tietysti siihen, ovatko ne dermatologisesti testattuja vai eivät. Tämä on helpottanut neljän parhaan vaihtoehdon lopullisen luettelon laatimista, jonka olemme esitelleet tässä testissä.

Tässä testissä tarkastelemamme neljä vaihtoehtoa ovat kaikki dermatologisesti testattuja, ne tarjoavat kivuttoman hoidon ja useimmissa tapauksissa näkyvän tuloksen jo neljässä viikossa. Olemme myös tarkastelleet asiaankuuluvien valmistajien aiempia kokemuksia varmistaaksemme, että laitteet perustuvat uusimpaan ja tehokkaimpaan laserhoitotekniikkaan, joka on saatavilla markkinoilla tällä hetkellä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä olemme tarkastelleet aiempien asiakkaiden palautetta eri malleista. Tässä olemme tarkastelleet eri jälleenmyyjien julkaisemia palautteita ja testejä. Se sisältää kokemuksia ja hyödyllistä tietoa eri tuotteista, ja se on tarjonnut hyvän pohjan arvioinnille valmistajien itse verkossa julkaisemien asiakirjojen perusteella.