Om du någonsin har haft problem med knäet – oavsett om det beror på en skada, artrit eller den naturliga nedbrytning som orsakas av slitage med tiden – vet du hur det kan störa ditt liv.

En tråkig värk från artrit kan förstöra din träningsrutin, medan en allvarligare skada, till exempel en riven menisk, kan vara helt förödande och kräva operation.

Men vid besöket eller diagnosen kan din läkare rekommendera att du investerar i en kompressionsärm för knäet för extra stöd. En knäkompressionsärm ger kompression som kan öka cirkulationen, eliminera svullnad, förbättra utseendet på åderbråck och spindelådror och minska risken för blodproppar.

Många knäärmar fungerar enligt samma princip, men vi har testat över 20 olika och tagit fram de 5 bästa.

Här är de fem bästa:

De 5 BÄSTA Knähylsa 2022

BILD PRODUKT  

Osmo knähylsa är den överlägset mest bekväma knähylsan vi har testat.

Tack vare det högkvalitativa materialet kan du känna ett ökat blodflöde och minskad smärta på mindre än 5 minuter. Osmo orsakar ingen irritation eftersom den är tillverkad av andningsbart tyg, så du kan till och med sova med knähylsan om du vill.

Kolla Priset→


POWERLIX
POWERLIX Knee Compression Sleeve är utformad för att ge stöd till knäet under träning och dagliga aktiviteter. Med en flexibel blandning av nylon och spandex ger den här ärmen stöd samtidigt som den ger full rörelsefrihet utan att påverka prestandan.
Kolla Priset→

Modvel Max

 

Modvel Knee Compression Sleeve kan hjälpa till att stabilisera knät för att lindra smärta orsakad av artrit eller idrottsskador. Ärmen har en ergonomisk utformning som anpassar sig till benets form. Den är utformad för att vara diskret när du tränar, tävlar i ett sportevenemang eller bara går runt i grannskapet.

Kolla Priset→

Incrediwear Knee Sleeve
Incrediwear Knee Sleeve har funktioner som inte finns i de flesta andra alternativ. Denna produkt innehåller halvledarelement som kan bidra till att öka cirkulationen och leverera mer syre till leden för att hjälpa knät att läka snabbare.
Kolla Priset→
 

OSMO Knäskydd – Testvinnare 2022

Kolla Priset→

 Osmo knähylsan är den överlägset mest bekväma knähylsan vi har testat.

Tack vare det högkvalitativa materialet kan du känna ett ökat blodflöde och minskad smärta på mindre än 5 minuter. Osmo orsakar ingen irritation eftersom den är tillverkad av andningsbart tyg, så du kan till och med sova med knäet om du vill.

Det vi älskar med Osmo är att både professionella idrottare och seniorer kan bära samma ärm och känna smärtlindring – till och med tyngdlyftare hävdar att de inte kan tänka sig ett liv utan Osmo.

Till skillnad från vissa billigare kopior passar Osmo perfekt på båda knäna, så att du kan ha en ärm på båda benen. Det är viktigt att den kan tvättas i maskin, så du kan hålla den ren och fräsch.

De har en storleksguide på sin webbplats – mät bara ovanför knät för att hitta rätt storlek för dig. Osmo har en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan använda deras knäskydd i tre månader – om du inte tycker att det är användbart får du pengarna tillbaka.

POWERLIX

Kolla Priset →

 

POWERLIX Knee Compression Sleeve är utformad för att ge stöd till knäet under träning och dagliga aktiviteter. Med en flexibel blandning av nylon och spandex ger den här ärmen stöd samtidigt som den ger full rörelsefrihet utan att påverka prestandan.

Produkten är utformad för att andas och absorbera svett för att hålla användaren sval och bekväm.

Silikongelremsor kombineras med ärmens stickade design för att hjälpa ärmen att hålla sig på plats. Fem storlekar finns tillgängliga för att säkerställa en perfekt passform, och de finns i 11 färgalternativ.

 

Modvel Max

Kolla Priset→

 

Modvel Knee Compression Sleeve kan hjälpa till att stabilisera knät för att lindra smärta orsakad av artrit eller idrottsskador. Ärmen har en ergonomisk utformning som anpassar sig till benets form.

Den är utformad för att vara diskret när du tränar, tävlar i ett sportevenemang eller bara går runt i grannskapet.

Den här förpackningen innehåller två ärmar som är tillverkade av en andningsbar blandning av nylon, spandex och latex för att hålla användarna bekväma. Du kan lägga dem i tvättmaskinen för enkel rengöring. Modvel knähylsor finns i 6 olika storlekar och 8 färger.

 

Incrediwear Knee Sleeve

Kolla Priset →

 

Incrediwear Knee Sleeve har funktioner som inte finns i de flesta andra alternativ. Denna produkt innehåller halvledarelement som kan bidra till att öka cirkulationen och leverera mer syre till leden för att hjälpa knät att läka snabbare.

Ärmen innehåller en fukttransporterande och andningsbar blandning av nylon och polyester som kan hjälpa till att minska inflammation orsakad av seninflammation, artrit, stukningar eller andra skador.

Bär dem 24 timmar om dygnet för att få maximala läkningsfördelar. Dessa Incrediwear-ärmar finns i svart och grått och i 5 storlekar.

 

Vad lägger vi vikt vid i våra tester?

 

Vi har testat över 20 olika knäbågar och följt en strikt checklista för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna på marknaden. Det första vi fokuserade på var smärtlindring.

På grund av kompressionen och materialet kan smärtlindringen vara omedelbar eller efter några timmar. Naturligtvis vill ingen vänta en timme på att känna mindre smärta, så det var en viktig sak i vårt test.

Sedan testade vi komforten. Vissa knähylsor lämnade vår hud röd och svullen och orsakade mer irritation och klåda – dessa ströks snabbt ur den här recensionen.

Vi var tvungna att erkänna att vissa knäärmar är superbekväma och att du till och med kan sova när du har dem på dig. Dessutom tvättade vi alla knäärmar för att kontrollera om de verkligen går att tvätta i maskin. Vissa knäärmar förlorade alla sina fördelar när de tvättades, så vi visste att vi var tvungna att ta hänsyn till detta. Som tur är kan alla de fem bästa som vi nämnde tvättas i maskin.

Det fanns en del andra faktorer som vi inkluderade i den här studien, men i stort sett fokuserade vi på komfort, prestanda, hållbarhet, kundupplevelse, support osv.

Fördelar och nackdelar med Knähylsa

 

Knästöd Under träning utsätts våra leder för mycket stress och tryck, särskilt knäna. Knäbågar används för att bekämpa en del av smärtan och ge välbehövligt stöd.

Därför är de populära bland olympiska tyngdlyftare och tyngdlyftare och även bland seniorer. Knähylsor hjälper också till med tekniken genom att justera och stödja viktiga delar så att du kan prestera bättre under knäböjningar och träning av nedre delen av kroppen.

Dessutom förhindrar de ytterligare skador och operationer som kan inträffa hos äldre personer. Knäkompression Knähylsor hjälper till att öka blodflödet och minska smärta och svullnad.

Detta beror till stor del på kompressionsmaterialet, vilket är det som gör knäkompressionsärmarna så populära. Användningen av kompressionsknäskydd värmer upp området för att reglera blodflödet, vilket hjälper till att lindra smärta, vilket är den ultimata anledningen till att bära knäskydd.

Återhämtning av knäna En av anledningarna till att knäskydd är så populära inom CrossFit är att de hjälper idrottare i återhämtningsprocessen. Efter att ha utfört WODs arbetar knäskydd för att minska svullnad och smärta genom den komprimerande och värmande effekten. Knäskydd är inte avsedda att användas eller bäras som stöd. Framför allt kommer teknik och form alltid i första hand.

Slutsats

Det var ganska svårt att utse en vinnare bland dessa fyra kvalitetsprodukter, men Osmo tog definitivt första platsen.

Den har det bästa andningsbara tyget, du kommer inte att känna något obehag när du använder den och den lindrar verkligen smärta inom 5 minuter.

Osmo har en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan använda den i tre månader och få pengarna tillbaka om du inte gillar den.