Spar penger med dette 10 % rabatt-tilbudet!

Osmo IPL Laser vs. Braun IPL Laser

Velg den beste IPL-hårlaseren for dine behov

IPL hårlaserfjerning er den eneste permanente og sikreste hårfjerningsløsningen på markedet i dag. Å velge den beste og mest avanserte IPL-hårlaseren vil holde huden din glatt og silkemyk.

Men vet du hva du skal se etter med IPL hårlasere? Og vet du den sikreste løsningen på markedet? I denne artikkelen har vi grundig testet alle funksjonene til de to mest populære IPL-hårlaserne – Osmolaser og Braun IPL.

Først og fremst må en god IPL-laser ha justerbare intensitetsnivåer slik at den passer for enhver hudtype. Med justerbare intensitetsnivåer kan du fjerne hår fra selv de mest sensitive områdene som under haken.

Det må også tas hensyn til god lyspulsteknologi. Ikke alle IPL-enheter bruker den samme lyspulserende teknologien, så det er viktig å velge en som er dermatologisk testet og godkjent.
For den mest komfortable bruken er det også viktig å være oppmerksom på formen på enheten. Det vil gjøre hårfjerningsprosessen mye enklere og du trenger ikke slite med å behandle alle deler av kroppen din.

Når du kjenner hovedegenskapene til en high-end IPL hårlaser, kan du nå begynne å lete etter de beste på markedet. Det er tonnevis av merker å sammenligne som Osmo IPL hårlaser, Braun, Phillips osv. Vi har gjort alt det harde arbeidet for deg og sammenlignet de 2 beste IPL hårlaserne.

Osmolaser vs Braun IPL

Hvis du fortsatt ikke vet hvilken IPL-hårlaser som er best for deg, er Osmolaser og Braun de mest populære og høyest rangerte av kunder.

Osmolaser

Pris: 1990kr

Fordeler:

Ulemper:

Barun IPL

Pris: 3500kr

Fordeler:

Ulemper:

Osmolaser fra Osmo*

Osmos IPL hårlaser bruker lyspulserende teknologi basert på flere års forskning med ledende hudleger og eksperter.

Den er veldig effektiv og du vil merke redusert hårvekst etter første gangs bruk.

Apparatet inneholder 400 000 lyspulser, som tilsvarer en behandlingstid på 12 år. Enheten leveres også med en enkel ladekabel og bruksanvisning.

Osmolaser har 5 justerbare intensitetsnivåer, noe som gjør den egnet for alle hudtyper (selv de mest sensitive) og hjelper deg med å behandle sensitive områder av kroppen din som hake, ører, etc.

Noe av det som har gjort Osmo til et populært valg, er at behandlingene er veldig enkle og tar kun 10 minutter hver.

I tillegg vil du se fantastiske resultater etter bare den tredje påføringen.

Samlet sett er Osmolaser den beste IPL-hårlaseren på markedet, og den er veldig behagelig og enkel å bruke.

Pris: 1990kr

Braun IPL

Silk-expert Pro 5 er den nye IPL-Generation av kjente Herstellers Braun. Den gir deg alt du trenger for å oppnå langvarige resultater på badet hjemme.

Den nye enheten har et enkelt presisjonshode, slik at du ikke trenger å bytte mellom hoder under behandlingen. Du vil få ønsket resultat raskere og mer effektivt.

I esken får du din Braun-epilator Silk-Expert Pro 5, men også en praktisk oppbevaringsveske, en barbermaskin og et presisjonshode.

Du får også enkle instruksjoner og en ladekabel for å komme raskt i gang.
Den kan brukes mens du lader, slik at du ikke trenger å vente på at den er klar til bruk igjen.

Pris: 3500kr

Redaktørens IPL hårlaser 2022

★ Osmolaser IPL hårlaser ★

Linnea Nordengen sin oppsumering: “Jeg anbefaler denne IPL-hårlaseren til alle som trenger å fjerne hår. Det er min foretrukne IPL-hårlaser på grunn av dens avanserte lyspulserende teknologi og fem justerbare intensitetsnivåer, og den har vist seg å være den sikreste og mest effektive.

Det Vi Lette Etter:

I boksen

Vi tok en titt på hva som er i esken og om du får alt du trenger, for eksempel: B. en ladekabel, en detaljert bruksanvisning og andre nyttige ting.

Anmeldelser

Vi snakket med over hundrevis av kunder for å lære mer om deres erfaringer og alle fordeler og ulemper med hver IPL-hårlaser.

Kundeservice og frakt

Vi snakket med kundeservice og sjekket hvert merkes leveringstid og pris.

Intensitetsnivåer

Justerbare intensitetsnivåer er svært viktig hvis du har sensitiv hud og ønsker å behandle sensitive områder på kroppen.

Behandlingstid og resultater

Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at behandlingstiden ikke varer for lenge og du kan se resultater innen de fem første påføringene.

Hudlegens mening

Vi så etter dermatologisk testet og godkjent utstyr.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Den här webbplatsen ägs och drivs av Seth Media, ägaren till Osmo.

Vi har inte möjlighet att granska alla produkter i en viss kategori. Alla åsikter som uttrycks på denna webbplats är våra egna. Vi testar inte produkterna själva. Vår metod bygger på “meta-reviews”, där vi samlar externa tester, kundrecensioner, produktspecifikationer och priser på ett och samma ställe via komplicerad datainsamling och research, så att du som konsument får ett bättre underlag för att fatta rätt köpbeslut.

Detta är en annons och inte en faktisk nyhetsartikel, blogg eller konsumentskyddsuppdatering. Denna webbplats ägs av Seth Media. Därför kanske innehållet inte är neutralt, objektivt eller oberoende, och påverkar platsen och ordningen i vilken dessa produkter visas. Som Amazon-partner tjänar vi på kvalificerade köp av vissa produkter. Grafik och produktbilder tillhandahålls endast i illustrativt syfte.