Spar penger med dette 10 % rabatt-tilbudet!

Osmo IPL Laser vs. Philips Lumea IPL

Linnea Nordengen - Skjønnhetsekspert

Med over 15 års erfaring i skjønnhetsbransjen, har Nordengen god erfaring med å vurdere ulike behandlingsformertablert. Sjekk ut deres kunnskap i vår Topp 5 anmeldelser-serie.

Velg Den Beste Ipl-hårlaseren For Dine Behov

IPL hårlaserfjerning er den eneste permanente og sikreste hårfjerningsløsningen på markedet i dag. Å velge den beste og mest avanserte IPL-hårlaseren vil holde huden din glatt og silkemyk.

Men vet du hva du skal se etter med IPL hårlasere? Og vet du den sikreste løsningen på markedet? I denne artikkelen har vi grundig testet alle funksjonene til de to mest populære IPL-hårlaserne – Osmolaser og Philips Lumea IPL.

Først og fremst må en god IPL-laser ha justerbare intensitetsnivåer slik at den passer for enhver hudtype. Med justerbare intensitetsnivåer kan du fjerne hår fra selv de mest sensitive områdene som under haken.

Det må også tas hensyn til god lyspulsteknologi. Ikke alle IPL-enheter bruker den samme lyspulserende teknologien, så det er viktig å velge en som er dermatologisk testet og godkjent.
For den mest komfortable bruken er det også viktig å være oppmerksom på formen på enheten. Det vil gjøre hårfjerningsprosessen mye enklere og du trenger ikke slite med å behandle alle deler av kroppen din.

Når du kjenner hovedegenskapene til en high-end IPL hårlaser, kan du nå begynne å lete etter de beste på markedet. Det er mange merker å sammenligne som Osmo IPL hårlaser, Philips Lumea, Braun, etc. Vi har gjort alt det harde arbeidet for deg og sammenlignet de 2 beste IPL hårlaserne.

Osmolaser vs Philips Lumea

Hvis du fortsatt ikke vet hvilken IPL-hårlaser som er best for deg, er Osmolaser og Philips Lumea de mest populære og høyest rangerte av kundene.

Osmolaser

Pris: 1990kr

Fordeler:

Ulemper:

Philips Lumea

Pris: 5300kr

Fordeler:

Ulemper:

Osmolaser fra Osmo*

Osmos IPL hårlaser bruker lyspulserende teknologi basert på flere års forskning med ledende hudleger og eksperter.

Den er veldig effektiv og du vil merke redusert hårvekst etter første gangs bruk.

Apparatet inneholder 400 000 lyspulser, som tilsvarer en behandlingstid på 12 år. Enheten leveres også med en enkel ladekabel og bruksanvisning.

Osmolaser har 5 justerbare intensitetsnivåer, noe som gjør den egnet for alle hudtyper (selv de mest sensitive) og hjelper deg med å behandle sensitive områder av kroppen din som hake, ører, etc.

Noe av det som har gjort Osmo til et populært valg, er at behandlingene er veldig enkle og tar kun 10 minutter hver.

I tillegg vil du se fantastiske resultater etter bare den tredje påføringen.

Samlet sett er Osmolaser den beste IPL-hårlaseren på markedet, og den er veldig behagelig og enkel å bruke.

Pris: 1990kr

Philips Lumea

Philips Lumea er den nyeste IPL-generasjonen fra den kjente produsenten Philips. Den gir deg alt du trenger for å oppnå langvarige resultater på badet hjemme.

Den nye enheten har 4 enkle presisjonshoder, slik at du ikke trenger å bytte mellom hoder under behandlingen. Slik får du ønsket resultat raskere og mer effektivt.

I esken får du din Philips Lumea-epilator, men også en hendig oppbevaringspose, en barbermaskin og 4 presisjonshoder.

Du får også enkle instruksjoner og en ladekabel for å komme raskt i gang.
Den kan brukes mens du lader, slik at du ikke trenger å vente på at den er klar til bruk igjen.

Pris: 5300kr

Redaktørens IPL hårlaser 2022

★ Osmolaser IPL Hårlaser ★

Mening fra dr. Linnea Nordengen: “Jeg anbefaler denne IPL-hårlaseren til alle mine kunder, uansett hvilken hudtype de har. Det er min foretrukne IPL-hårlaser på grunn av dens avanserte lyspulserende teknologi og fem justerbare intensitetsnivåer, og den har vist seg å være den sikreste og mest effektive.

Det Vi Lette Etter:

I boksen

Vi tok en titt på hva som er i esken og om du får alt du trenger, for eksempel: B. en ladekabel, en detaljert bruksanvisning og andre nyttige ting.

Anmeldelser

Vi snakket med over hundrevis av kunder for å lære mer om deres erfaringer og alle fordeler og ulemper med hver IPL-hårlaser.

Kundeservice og frakt

Vi snakket med kundeservice og sjekket hvert merkes leveringstid og pris.

Intensitetsnivåer

Justerbare intensitetsnivåer er svært viktig hvis du har sensitiv hud og ønsker å behandle sensitive områder på kroppen.

Behandlingstid og resultater

Av sikkerhetsmessige årsaker er det viktig at behandlingstiden ikke varer for lenge og du kan se resultater innen de fem første påføringene.

Hudlegens mening

Vi så etter dermatologisk testet og godkjent utstyr.

artikel-vergleichen.de Copyright © 2024

*Dette nettstedet eies og drives av Seth Media, eieren av Osmo.

Vi har ikke mulighet til å vurdere alle produkter i en gitt kategori. Alle meninger som uttrykkes på dette nettstedet er våre egne. Vi tester ikke produktene selv. Vår metode er basert på “meta-anmeldelser”, der vi samler eksterne tester, kundevurderinger, produktspesifikasjoner og priser på ett sted via komplisert datainnsamling og research, slik at du som forbruker får et bedre grunnlag for å ta riktig kjøpsbeslutning.

Dette er en annonse og ikke en egentlig nyhetsartikkel, blogg eller forbrukervernoppdatering. Dette nettstedet eies av Seth Media. Derfor er det ikke sikkert at innholdet er nøytralt, objektivt eller uavhengig, og det påvirker plasseringen og rekkefølgen produktene vises i. Som Amazon-partner tjener vi på kvalifiserte kjøp av visse produkter. Grafikk og produktbilder er kun ment som illustrasjoner.