Padel er en blanding av squash og tennis som er blitt utrolig populær den siste tiden og er en av sportene som har sett størst vekst i Norge de siste årene. Dette skyldes blant annet hvor gøy det er å spille for nybegynnere siden det eksempelvis er lettere å være nybegynner i Padel enn for eksempel tennis. I tillegg gjør bruk av veggene det mulig å spille på helt nye måter.


I denne artikkelen har vi laget en oversikt over de beste padelracketene til forskjellige ferdighetsnivå slik at du kan finne en padelracket som passer deg. Padelracketer kan variere mye i henhold til form, materiale, utseende og pris. Med dette vil du få muligheten til å finne racketen med egenskaper som passer for deg og din spillerstil.

De 5 Beste Padel Racket i 2022:

BILDE PRODUKT  

Vairo XT
Rammen er laget av carbon og treffoverflaten er av 3K Silver. Selv om racketens design har fokus på kontroll og presisjon kan spilleren likevel oppnå stor kraft med racketens vekt på 375g. Overflatens design gjør det også enklere å få mer spinn i slagene.
SE PRISEN→

Vairo Control
Dette er en rund racket som gjør det mulig å få en god kombinasjon av kraft og presisjon som nybegynner. I tillegg passer racketen perfekt for videreutvikling av ferdigheter. Med en vekt på 360g er racketen lett å håndtere i tillegg til at den kan oppnå mye kraft. Det lave balansepunktet vil ytterligere bidra til presisjon i slagene.
SE PRISEN →

Vairo Elite
Racketen er dråpeformet som gir en god balanse mellom kraft og presisjon. Racketens vekt på 375g kombinert med den unike overflatestrukturen gir spilleren mye kraft i slagene uten at det går mye ut over presisjonen. Den stive kjernen reduserer vibrasjon og krafttap i kontakt med ballen i tillegg til å gi god en utrolig god ballfølelse som virkelig gjør det gøy å spille.
SE PRISEN →

Kawasaki Pro Carbon Power X700
For den beste kombinasjonen av både fart og kontroll anbefaler vi Kawasaki Pro Carbon Power X700. Dette er en lett og kraftfull racket som gjør det mulig å få en god kombinasjon av kraft og presisjon som spiller.  Med en vekt på 365g kan spilleren enkelt oppnå kraft i slagene samtidig som det nøytrale balansepunktet bidrar til nøyaktig presisjon.
SE PRISEN →
 

Vairo XT – Testvinner 2022

SE PRISEN→

Som tidligere nevnt handler ikke padel nødvendigvis bare om hvem som slår hardest. I padel bestemmes vinneren ofte av strategisk spill og gode plasseringer. En mer erfaren spiller kan føle behovet for en racket med høy presisjon. Med dette er vi sikre på at den beste racketen for den mer erfarne spilleren er Vairo XT.

Formen på racketen er rund og balansen ligger relativt lavt, altså nærmere grepet som gjør at du får mer kontroll som kan gi nye muligheter for å spille kreativt og strategisk. Nytt for 2022 modellen er en enda stivere kjerne som bidrar til en fordel i det offensive spillet med mer kraft og bedre treffølelse i hvert slag. Også denne racketen har et stort sweetspot som gjør det enkelt å få inn gode treff og som bidrar til høy grad av komfort i slagene.

Rammen er laget av kullfiber og treffoverflaten er av 3K Silver. Rammen er spesielt god på å redusere vibrasjoner i racketen under balltreff. I tillegg at dette bidrar til å gjøre at balltreffet beholder kraft og presisjon bidrar dette også til en utrolig god ballfølelse. I tillegg til overflatens gode design er overflaten utstyrt med en struktur som gir høyere grad av spinn og effekt i balltreffet. Selv om racketens design har fokus på kontroll og presisjon kan spilleren likevel oppnå stor kraft med racketens vekt på 375g.

Selv om denne racketen er best for mer erfarne spilleren kan den passe for alle padelspillere som i noen grad foretrekker presisjon over kraft. Racketen spesialiserer seg på presise slag hvor det store sweetspotet gjør det mulig å få inn gode treff selv om man treffer lengre ut på racketen.